90′ De arbiter fluit voor het einde van de match. We hebben een goede match gezien met veel kansen, waarvan de meeste voor Dessel waren. Het vizier stond echter nog niet op scherp, waardoor we hier met 0-0 eindigen.

87′ Aerts met de vrije trap, ruim over het doel. Deze match lijkt op een 0-0 af te gaan.

84′ Goede voorzet van Smet. De keeper lost en Breugelmans herovert de bal, maar speelt hem iets tever voor zich uit waardoor een Witgoor verdediger kan wegwerken.

83′ Janssens krijgt de bal op links, maar levert een matig schot af dat ver over het doel gaat.

75′ Rosario zet de turbo aan op de rechterflank en geeft goed voor, Janssens kan de bal net niet goed genoeg raken en dus een simpele vangbal voor de keeper.

71′ Janssens verspeelt de bal knullig op het middenveld. Diepe bal en Witgoor staat alleen voor Arazolo, hij snelt zijn doel uit en pakt goed.

68′ Vrije trap schuin van het doel. Smet probeert ineens, maar simpele bal voor de keeper.

67′ Wederom Breugelmans die erdoor is, de keeper komt echter snel uit en kan goed blokken. In de hieropvolgende actie legt Breugelmans terug op Janssens, hij schiet via een Witgoor verdediger naast.

63′ Grootste kans voor Dessel tot nu toe. Breugelmans is er doorheen op de rechterflank, de keeper van Witgoor pakt goed. In de rebound komt de bal bij Janssens terecht, hij legt goed breed op Rosario, maar zijn schot eindigt op de paal.

59′ De bal komt via een kluts terecht bij Verboven, een rollertje ruim naast het doel.

55′ Langs crosspass vanop links naar rechts. Smet probeert ineens met een volley, mooie poging maar ruim over het doel.

53′ Lage schuiver van Witgoor rolt in de handen van Arazolo.

46′ Breugelmans kan door op pass van Janssens, schuift net voorlangs.

46′ De tweede helft is begonnen. Bij Dessel komen Arazolo, Smet, Vosters, Janssens, Rosario en Tilburgs in de ploeg voor Kustermans, Lenaerts, Baeten, Vansimpsen, Yagan en Remen.

45′ De arbiter fluit meteen hierna voor de rust.

45′ Vansimpsen kopt uit een hoekschop van Verbiest richting de verre hoek, een Witgoor verdediger ruimt op net voor de lijn.

38′ Janssen met de hoekschop voor Witgoor, Coeckelbergs kopt net voorlangs.

36′ Van Genechten wordt diep gestuurd, geeft een voorzet naar de tweede paal. Blockx kopt goed in, maar Kustermans anticipeert goed en houdt de bal tegen.

33′ Schot van Blockx wordt geblokt, Witgoor weet niets uit de daaropvolgende hoekschop te halen.

32′ Yagan met weeral een schot van een meter of 20. De bal komt recht op van Staay af, maar deze moet toch loslaten, de rebound wordt weggewerkt.

31′ Verbiest moet nog warmdraaien, zijn volgende schot van een meter of 18 gaat ver over en naast.

29′ Witgoor komt er momenteel niet meer aan te pas en weet, op enkele corners na, niets meer te creeëren.

27′ Baeten ontvangt de afvallende bal uit een hoekschop, schiet ruim over het doel.

25′ Dessel heeft momenteel een flink overwicht. Breugelmans ontvangt de bal van Aerts en trekt goed naar binnen, het schot van Verbiest wordt geblokt.

24′ Yagan met een goede  dribbel van op de rechterflank naar binnen toe. Hij legt de bal breed op Verbiest, maar hij schiet de bal van op zestien meter ruim naast.

20′ Verbiest neemt een hoekschop kort op Yagan. Voorzet van Yagan richting de tweede paal, maar Vansimpsen kopt net naast het doel.

17′ Volgende mogelijkheid voor Dessel. Baeten verovert de bal op het middenveld en speelt hem vooruit, na een goed overstapje van Vansimpsen speelt Baeten hem tever voor zich uit en is de kans verkeken.

16′ Eerste doelgevaar voor Dessel, Breugelmans schermt in de zestien goed af en legt breed op Verboven die met zijn linker voorgeeft. Baeten kopt in de handen van Van Staay.

13′ Dessel kan vooralsnog geen kansen creeëren, Witgoor zit er steeds goed tussen en vecht voor elke meter.

9′ Witgoor begint fel aan de match, Meeuwssen kan van dichtbij aanleggen, maar een uiterste tackle van Remen voorkomt een levengrote kans.

1′ In de eerste minuut al meteen een kans voor de thuisploeg. Van Genechten kan alleen door, probeert Kustermans te verrassen met een lob, Hij kan gemakkelijk vangen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond:

20257437_10212391851007963_1365344076_o

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s