Afgelopen. Dessel boekt een zuinige, maar zeker niet onverdiende zege hier op Dender!

90′ Breugelmans wordt vervangen door Rosario.

90′ Remen ontzet een bal van achteruit. Njengo rent achter de bal aan en ziet Breugelmans opkomen. Zijn voorzet is goed, maar de afwerking van Breugelmans helaas niet. Net over het doel.

Dender probeert nu met druk Dessel te ontwrichten, een Dessel dat voetballend vele malen beter is. Mede door het enorm slechte veld (op sommige plekken is het meer modder dan gras. Een veld dat zelfs in het provinciale voetbal nog te min zou zijn) komt Dessel er met momenten niet goed uit. Verder dan een aantal slappe afstandsschoten komen de gastheren echter niet, nog niet.

82′ Ofori komt een moegestreden Baeten vervangen.

81′ Tarfi met een poging van afstand. in de handen van Kustermans.

79′ Na een mislukte hoekschop kan Dender eruit en is Tarfi iedereen op snelheid de baas, Gerits doorziet echter het gevaar en onderbreekt heel slim de aanval op het middenveld. Hij krijgt hiervoor wel een gele kaart.

77′ Tarfi combineert zich richting het centrum en probeert met links, net over het doel.

76′ Uit een voorzet van Figys trapt Cocchiere half naast de bal en botst hij in de handen van Kustermans.

75′ Tilburgs is de man van de infiltrerende diepe ballen vandaag. Nu stuurt bij Vansimpsen weg, in plaats van dat hij zelf afwerkt ziet hij Njengo links aan komen rennen. Zijn bal is echter veel te vroeg gegeven en Njengo kan er niet bij komen.

73′ Bij Dessel komt Njengo voor Yagan en bij Dender komt Pe in de ploeg voor Bogaerts.

73′ Dessel dacht hier even de 0-2 te kunnen maken. In eerste instantie redt Gies nog goed op een poging van Tilburgs, maar in de rebound schiet Vansimpsen binnen vanuit buitenspelpositie.

69′ Figys vervangt Caignau.

69′ Breugelmans wordt door Tilburgs diep gestuurd. Geeft ineens de voorzet, maar Vansimpsen kopt vrij voor het doel naast. Deze bal had altijd in het doel gemoeten.

62′ Dit had de 0-2 moeten zijn. Yagan wordt op rechts perfect diep gestuurd door Tilburgs. Breugelmans staat volledig vrij bij de tweede paal, maar de voorzet van Yagan is iets te hard/scherp en schuift net voor zijn voeten langs.

61′ Ndoumbou komt in de ploeg voor Morais.

60′ Gele kaart voor M’Barki.

58′ Gerits legt de bal centraal terug voor Tilburgs, zijn schot wordt moeizaam gekeerd door Gies, maar doordat het keepersgebied een modderpoel is blijft de bal bij hem in de buurt liggen en kan hij alsnog pakken.

56′ Een klutsbal valt voor de voeten van Vansimpsen, ruim over het doel.

52′ Een rustig begin aan de tweede helft, Baeten probeert iets moois van afstand, maar raakt de bal verkeerd en ziet hem richting cornervlag gaan.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

45′ Lenaerts kopt uit een voorzet van Yagan net naast het doel. Meteen hierna fluit de arbiter voor de rust.

44′ Breugelmans wordt aan de rechterkant diep gestuurd door Smet. Hij kiest ervoor om terug te leggen op Vansimpsen, zijn poging gaat via een verdediger over het doel. Hier had Breugelmans misschien beter zelf een poging kunnen wagen.

37′ Uit de hoekschop valt de bal voor de voeten van Tarfi, via het lichaam van Baeten valt de bal op de lat.

36′ Nu weer een bal van rechts naar het centrum, via de benen van Remen verdwijnt hij in hoekschop.

Dender lijkt langzaamaan de regie over te nemen, Dessel beperkt zich tot counters en komt er nauwelijks nog uit de laatste minuten.

35′ M’Barki van afstand, ruim naast het doel.

31′ Misschien wel een nog grotere kans voor Dender. Tarfi kan door na een diepe bal aan de rechterkant door tot aan de achterlijn, zijn voorzet hoeft door Almeida vlak voor het doel maar binnen getikt worden. Remen gooit zich er echter voor en blokt de inzet waardoor de kans verkeken is.

30′ Breugelmans is door over links, zijn lage voorzet is iets te scherp en schuift over de achterlijn.

29′ De eerste goede kans voor Dender. Via Tarfi komt de bal voor de voeten bij Almeida, zijn voorzet wordt door de vrijstaande Bogaerts ruim naast getrapt.

26′ Uit de hoekschop valt de bal uiteindelijk voor de voeten van Tilburgs, zijn schot met links kan moeiteloos gepakt worden door Gies.

25′ Yagan probeert het eens van afstand, Gies duwt moeizaam in hoekschop.

Na de voorsprong zakt het tempo langzaamaan wat. Dat is precies wat de thuisploeg wil, maar vooralsnog bakken de mannen van Dender er vrij weinig van. Nu moeten onze gasten ervoor zorgen dat we niet te lang in dit trage tempo meespelen.

13′ DOELPUNT DESSEL! Caignau wil terugspelen op de doelman, maar zijn pass is veel te kort. Breugelmans kan onderscheppen en legt terug op Vansimpsen. Gies zit er nog met een hand aan, maar de bal rolt daarna tergend langzaam over de lijn.

Dessel is veruit de betere ploeg in het begin, maar dat verhaal kennen we van bijna alle matchen dit seizoen. Nu hopen we dat het ook een keer meezit en goed afgewerkt gaat worden.

10′ Via Yagan en Baeten komt de bal bij Gerits, zijn uithaal wordt door Gies nog maar net in hoekschop verwerkt. Uit al onze 5de! hoekschop van deze match komt uiteindelijk geen gevaar.

8′ Op hoekschop van Smet kopt Lenaerts net over het doel.

6′ Na enkele prikken en hoekschoppen van Dessel is  het eerste ‘kansje’ voor Dender. Morais geeft voor vanaf links, Tarfi tikt naast.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond:

wedstrijdblad dender dessel