Afgelopen. Berchem wint hier en dat kan niet onterecht genoemd worden. We zagen een thuisploeg die er 100% voor ging en een Dessel dat het grote delen van de match volledig liet lopen.

86′ Dubbele wissel bij Dessel. Haagen en Ofori komen in de plaats van Vosters en Yagan. Het zag er al heel lang naar uit dat hier weinig gehaald ging worden, dan wordt hier vrij laat (waarschijnlijk veel te laat) ingegrepen.

84′ Berchem pakt weer de voorsprong. Dessel staat achterin gigantisch te knoeien en roept het over zichzelf af. Maluka geeft het laatste zetje. Een niet eens onterechte voorsprong voor Berchem.

83′ Gele kaart voor Gerits.

82′ Verstraeten wil hem richting de verre bovenhoek krullen, maar de bal gaat net over het doel.

79′ Maluka komt in de plaats van Hairemans.

74′ Carrez met een goed schot dat richting de bovenhoek verdwijnt, maar Kustermans met een katachtige redding die de bal naast het doel tikt.

73′ Gele kaart voor Van Minnebruggen.

Dessel had een goede periode na rust, maar begint nu weer wat in te zakken en komen er niet meer zo gemakkelijk uit.

69′ Carrez trapt, Kustermans pakt in twee tijden.

68′ Vansimpsen wordt vervangen door Breugelmans.

67′ Verstraeten probeert het tussen een bos van Desselse benen, recht in de handen van Kustermans.

66′ Gele kaart voor Mauro na een slag op het lichaam van Janssens, met wat wij konden zien komt hij met geel hier goed weg.

65′ Nwokoro vervangt Absisan.

62′ Opnieuw Janssens, dit keer van afstand en ruim naast. Dessel neemt het initiatief terug in handen. Het blijft wel nog steeds uitkijken voor een counter van Berchem.

60′ Janssens met een volgende poging, Appels kan met de nodige moeite in hoekschop verwerken.

59′ Berchem nu met de kans om weer op voorsprong te komen. Van Den Heuvel wordt diep gestuurd en trapt via de handen van Kustermans op de paal, hier komt Dessel goed weg.

56′ Opnieuw is het Jutten die dit keer op aangeven van Yagan het strafschopgebied binnen gaat, zijn schot gaat over het doel.

56′ Zorbo greep na een sprint vlak voor het doelpunt naar zijn hamstring en wordt nu vervangen door Van Den Heuvel.

55′ DOELPUNT DESSEL! Jutten herovert de bal op de helft van Berchem en haalt van een meter of 20 uit, via de paal binnen!

51′ Poging van afstand van Absisan, Kustermans kan gemakkelijk pakken.

46′ De tweede helft is begonnen.

Rust in Berchem. Een terechte achterstand, de tweede helft moet anders om een resultaat te pakken hier.

Dessel probeert het momenteel, maar kan geen kansen bij elkaar spelen. Berchem is Dessel op basis van heel veel inzet de baas en staat ook op een verdiende voorsprong.

38′ Gele kaart voor Carrez.

30′ Momenteel heeft Dessel echt helemaal niets te vertellen. Dit keer is het Mauro die het van afstand probeert en moet Kustermans de bal uit de bovenhoek tikken.

26′ Dessel begon goed, maar begint het nu uit handen te geven. Berchem is gewoon de betere ploeg (vooral op inzet en dat is een kwalijk iets) en komt via Verstraeten op voorsprong.

18′ Berchem komt op gelijke hoogte. Hairemans trapt een vrije trap van een flinke afstand binnen. Eerlijk is eerlijk, een prachtig doelpunt.

15′ Jutten krijgt een afvallende bal uit een hoekschop voor zijn voeten, zijn poging gaat ver over.

13′ Jutten probeert eerst diep te geven op Yagan maar wordt geblokt, in de rebound trapt hij ineens en moet Appels volledig strekken om te pakken.

6′ DOELPUNT DESSEL! Berchem speelt de bal kwijt op het middenveld en Yagan is er voor Dessel vandoor. 4 aanvallers tegen 3 verdedigers, Yagan speelt de bal naar Baeten en die trapt mooi in de hoek buinnen.

3′ Yagan met een poging van afstand, Appels pareert met de nodige moeite.

1′ Zorbo met een eerste mogelijkheid, zijn poging gaat ver naast.

1′ We zijn eraan begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanmiddag:

27398669_10214014750179428_1666599828_o