Afgelopen in Lommel. De thuisploeg pakt de 3 punten, wat op basis van de tweede helft toch wel geflatteerd genoemd mag worden. Dessel speelde een zeer goede tweede helft, maar was helaas niet bij machte om iets te forceren.

90′ Nog een wanhoopspoging van Breugelmans, zijn voorzet/schot beland op het dak van het doel.

88′ Gele kaart voor Brebels.

Lommel heeft het in de tweede helft heel moeilijk. Zonder echt kansen te creëeren is Dessel de betere ploeg. Er valt hier iets te halen bij een twijfelend Lommel, maar Dessel is op een of andere manier niet bij machte om echt iets bij elkaar te voetballen.

83′ Scheelen is leeggespeeld en wordt vervangen door Gaethofs. 

81′ Gueroui wordt vervangen door Santermans, Lommel gaat nu met 5 van achter spelen.

77′ Wederom Brebels van afstand, wederom over het doel.

74′ Na een aantal weerkaatsingen is het Brebels die het van afstand probeert, over het doel.

71′ Njengo komt in de ploeg voor Yagan.

67′ Gele kaart voor Jutten. Hij maakt een overtreding op het middenveld en krijgt geel omdat hij de bal hard op het plein wegsmijt, een hele domme gele kaart wat ook meteen ervoor zorgt dat hij volgend weekend een speeldag schorsing uit moet zitten.

Dessel heeft een hele goede periode en het betere van het spel op het moment, zit er scherp op en tussen. Kansen komen er echter nog niet echt. Lommel is serieus aan het knoeien en heeft het lastig, het blijft echter uitkijken voor een uitbraak via de technisch zeer vaardige spelers voorin bij Lommel.

64′ Valcke wordt vervangen door Azevedo.

62′ Vansimpsen wordt vervangen door Breugelmans.

60′ Scherpe vrije trap van Baeten, niemand krijgt er zijn voet tegen en dus rolt hij naast het doel.

56′ Valcke met een grote kans, maar trapt te gehaast en Kustermans kan rapen.

55′ Yagan met een poging, geen problemen voor Clepkens.

54′ Gele kaart voor Gueroui.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Lommel.

42′ Scheelen ontvangt de bal op Desselse helft, slalomt zich naar de zijkant van het strafschopgebied, maar zijn poging gaat uiteindelijk ruim over.

33′ Terechte gele kaart voor Baeten, met als kanttekening dat een Lommelse speler iets eerder een waarschuwing kreeg voor iets soortgelijks.

Dessel grossiert in hoekschoppen, maar kan daar al heel het seizoen weinig mee uitrichten. Het spel is zeker niet slecht, maar eerlijkheid gebied te zeggen dat Lommel een betere ploeg heeft en dat met momenten ook laat zien.

27′ Een eerste goede Desselse aanval. De bal komt op rechts terecht bij Smet, zijn voorzet komt terecht bij Jutten die hem terug legt op Baeten. Zijn schot gaat ruim over en naast.

20′ Dessel dacht hier ook recht te hebben op een strafschop, maar een vermeende handsbal wordt door de arbiter niet gegeven.

18′ Scheelen trapt mooi in het zijnet en zet Lommel op een voorlopig toch wel terechte voorsprong.

17′ Strafschop voor Lommel en een gele kaart voor Lenaerts, een terechte straf. Een overtreding was het, maar de speler van Lommel die neergehaald werd had zich al neergelegd bij een strafschop en wilde niet voor het doelpunt gaan.

16′ Dessel voor een eerste keer ‘dreigend’. Vansimpsen stuurt Jutten diep, maar zijn schot kan niet gevaarlijk genoemd worden.

12′ Ruyssen van afstand na een afgeslagen hoekschop, ruim over het doel.

9′ Sula met de eerste mogelijkheid, een gekraakt schot in de handen van Kustermans.

1′ Lommel heeft de match op gang getrapt.

De opstellingen van beide ploegen vanavond:

28207902_10214198472012359_1252881500_o.jpg