Afgelopen. Een reguliere zege van Dessel in een tweede helft die volledig voor de rekening van Dessel was.

86′ Een mooie Desselse aanval komt via Baeten bij Vosters terecht, zijn slimme voorzet wordt door Janssens over getrapt.

84′ Achterberg en Seigers komen in de ploeg voor Smet en Breugelmans.

82′ Breugelmans met een goede solo. Hij drijft echter net iets te ver door, waardoor de hoek te moeilijk wordt en hij over het doel trapt.

76′ DOELPUNT DESSEL! Een langlopende aanval komt uiteindelijk bij Tilburgs terecht. Hij combineert zich met Janssens door het strafschopgebied heen en trapt van dichtbij overtuigend in de verre hoek binnen.

75′ Rosario komt in de ploeg voor Gerits.

75′ Janssens komt van rechts naar binnen en heeft iets moois in gedachten, zijn poging gaat ruim over het doel.

74′ Baeten speelt aan de linkerkant zijn directe tegenstander uit en geeft met rechts een goede voorzet. Bij de tweede paal trapt Gerits vervolgens ineens naast.

73′ DOELPUNT DESSEL! Janssens stuurt de doelman de verkeerde hoek in en trapt rustig binnen.

72′ Strafschop voor Dessel. Remen kan op 11 meter van het doel vrij uithalen, maar wordt gehaakt door een verdediger van Witgoor.

70′ Van Geet komt bij de bezoekers in de ploeg voor Van Genechten.

68′ Vosters met een goede combinatie met Baeten, waarna hij kort op de achterlijn strak naar de eerste paal voorgeeft. De intikker van Soladio wordt gepakt door Huysmans.

67′ Vansimpsen wordt vervangen door Soladio.

64′ Tilburgs met een schot van net buiten het strafschopgebied, hij wordt nog door een verdediger geraakt en dus kan Huysmans alleen maar in hoekschop duwen. Hier komt verder geen gevaar uit.

59′ DOELPUNT DESSEL! Smet probeert van de rechterkant ineens met zijn linker. Zijn gekraakte schot wordt door een attente Vansimpsen met het hoofd langs Huysmans in het doel verlengd.

56′ Vrije trap van Janssens, Remen krijgt zijn hoofd er niet goed tegen en kopt naast.

53′ Vosters kan een voorzet van Smet nog binnen houden en legt terug op Baeten, zijn schot gaat heel ver over het doel.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij Dessel zijn De Fre, Remen, Vosters en Baeten in de ploeg gekomen voor Kustermans, Verboven, Lenaerts en Robin. Bij Witgoor zijn Leysen, Meynen, Appel en Cauwenbergh en Van Rooy in de ploeg gekomen voor De Pachter, Hangisi, Hannes, De Meulenaer en Van Gompel.

Rust. Eerlijk gezegd steekt er niet echt een ploeg bovenuit. Witgoor is op sommige momenten gewoonweg feller dan Dessel en pakt hierdoor ook de voorsprong met de rust.

33′ Tilburgs probeert het centraal met zijn linker, Huysmans moet lossen en in de rebound trapt Vansimpsen binnen. Hij doet dit echter vanuit buitenspelpositie en dus telt het doelpunt niet.

23′ Na een korte drinkpauze is het spel weer hervat.

19′ Gerits probeert het eens van afstand, ruim over het doel.

15′ Een voorzet van Smet gaat voorbij aan Vansimpsen, maar Breugelman komt bij de tweede paal inlopen en kan koppen. Zijn kopbal gaat helaas ruim over het doel.

14′ Witgoor pakt de voorsprong. Een diepe bal van achteruit, iedereen bij Dessel staat te slapen en Hangisi kan voorbij Kustermans binnen werken.

7′ Gerits verovert de bal op het middenveld, via Robin komt de bal weer aan de linkerkant bij Breugelmans terecht. Hij lepelt richting tweede paal, maar Verboven raakt volledig verkeerd en trapt ver over én naast.

5′ Hoekschop van Janssen, de kopbal van Coeckelbergs gaat ver naast.

3′ Ook Witgoor komt zich voorin melden. Hannes met een lange bal van achteruit, Van Genechten kan aannemen en trappen uit een moeilijke hoek. Zijn schot gaat voorlangs en richting de zijlijn.

1′ Eerste kans voor Dessel. Breugelmans zet voor vanaf links, Vansimpsen kan met moeite controleren en trapt uit de draai in de handen van Huysmans.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De opstellingen en reserves van beide ploegen vanavond: