Er wordt ook meteen afgefloten voor het einde van de match. Dessel had hier op basis van de tweede helft zeker een gelijkspel verdiend, maar maakte de kansen helaas niet af en staat hier dus met lege handen. Het veldspel in de tweede helft was heel goed en daar kunnen we toch wel moed uit putten.

90′ Joachim maakt er nog 0-3 van in de blessuretijd, er hing een buitenspel luchtje aan dit doelpunt, maar hij wordt toch gegeven. 

88′ Poging van Soladio, over het doel.

84′ Vroege voorzet van Smet, Soladio probeert het ineens maar trapt naast.

79′ Lazaar wordt vervangen door Holter.

78′ Hier had Dessel een strafschop kunnen en misschien wel moeten krijgen. Peffer kapt in het strafschopgebied zijn man goed uit en wordt onderuit gewerkt door een verdediger, maar de scheidsrechter besluit hier niet voor te fluiten.

76′ Vosters moet met een schouderblessure het veld verlaten, hij wordt vervangen door Soladio.

75′ Gele kaart voor Francois.

73′ Laag schot van Gerits, Moris met de goede redding. Dessel moet wel uitkijken voor de counters van de bezoekers die zich terug laten zakken, maar het veldspel en de kansen zijn in deze tweede helft duidelijk voor Dessel.

73′ Bij Dessel komt Peffer in de ploeg voor Vansimpsen. Bij de bezoekers komt Lavie in de ploeg voor Grain.

72′ Een scherpe counter van de bezoekers. Kusterman redt op een poging van Lazaar en in de rebound staat Grain buitenspel.

69′ Een schot van Baeten wordt gekraakt en uiteindelijk gepakt door Moris.

68′ Breugelmans pikt de bal bij de tweede paal af van Francois en geeft hard voor, iets te hard voor Vansimpsen die niet bij de bal kan.

65′ Koré wordt vervangen door Joachim.

64′ Gerits steekt Vansimpsen weg richting Moris. De doelman komt goed zijn doel uit en maakt het de aanvaller te moeilijk om af te kunnen werken.

63′ Breugelmans met een hele goede actie over de linkerflank. Zijn voorzet is ook goed, maar Vansimpsen kan bij de eerste paal zijn voet niet tegen de bal krijgen.

57′ Nadeau werkt een bal van eigen helft weg met een lange haal, maar zijn trap is zo hard en zuiver dat hij bijna Kustermans verrast. De doelman kan de bal nog net voor de lijn pakken.

53′ Breugelmans is weg over links en levert een goede voorzet af naar de tweede paal. Vansimpsen staat klaar om binnen te koppen, maar zijn poging gaat net voorlangs. Een goed begin van Dessel aan de tweede helft.

51′ Een hoekschop van Breugelmans kaatst via een verdediger richting het doel, Moris heeft een goede redding in huis en via Koré is het een nieuwe hoekschop. Uit deze hoekschop kopt Haagen goed naar de hoek, maar is het wederom Moris die met een mooie zweefduik de bal klem pakt.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij Dessel is Jutten vervangen door Tilburgs.

Rust in Dessel met een terechte voorsprong voor de bezoekers.

34′ De bezoekers nemen een dubbele voorsprong. Een lange bal van de linkerkant Kustermans en Grain in, waarna Grain de bal uiteindelijk met een slimmigheidje meeneemt en binnen trapt.

33′ Gele kaart voor Smet.

26′ Een vrije trap van Janssen draait voorbij de tweede paal. Vosters probeert de bal richting het doel te trappen, maar kan met een uiterste krachtsinspanning net niet goed genoeg bij de bal komen.

17′ De bezoekers nemen een voorsprong. Een scherpe voorzet van Lazaar wordt in eerste instantie nog door Grain tegen de lat getrapt, in de rebound kopt Koré hard binnen.

12′ Hoekschop van Virton. Koré komt ver boven iedereen uit en kopt goed naar de grond, Kustermans pakt uit met een even zo goede redding.

10′ Lecomte met een vrije trap niet ver buiten het strafschopgebied, maar zijn poging gaat ver over en naast.

8′ Koré is Lenaerts te slim af en dringt het strafschopgebied binnen, zijn poging mist kracht en richting en gaat naast.

1′ We zijn aan de match begonnen. Hopelijk kan Dessel de lijn van vorige week doortrekken, goed voetbal brengen en de 3 punten wederom in het AMS houden.

Voor er afgetrapt wordt is er eerst nog een minuut stilte voor trouwe supporter en vrijwilliger/medewerker Staf Minnen.

Bij de bezoekers moest nog een speler gekozen worden om op de tribune plaats te nemen. Dit is uiteindelijk nummer 28, Benjamin Schmit, geworden.

De opstellingen van beide ploegen vanavond:

40610468_2180108402249510_8719582380307775488_n.jpg