Afgelopen. Dessel pakt hier een punt, waar het misschien wel meer verdiende. In voetbal krijg je echter niet altijd wat je hoort te krijgen en dus moeten we met een punt genoegen nemen vanavond.

Dit is een meer dan verdiende gelijkmaker voor Dessel. De ploeg is voetballend grote delen van de match vele malen beter dan de bezoekers, die de tweede helft vooral vullen met lange halen en tijdrekken. De enige ploeg die hier de punten verdient is Dessel, maar we zitten al in blessuretijd dus dat wordt nog moeilijk.

89′ DOELPUNT DESSEL! Breugelmans gaat achter de bal staan en stuurt de doelman de verkeerde hoek in, koeltjes afgemaakt!

88′ Strafschop voor Dessel, bij een voorzet raakt Mignon het hoofd van Lenaerts met zijn vuisten en dus wijst de arbiter naar de stip.

87′ Lenaerts kopt een lange bal breed en Jutten heeft een prachtig schot in huis, Mignon met een even zo goed redding haalt hem uit de bovenhoek.

83′ Poging van Deville, Kustermans heeft geen moeite.

82′ Wederom werkt Faye een bal vanuit buitenspelpositie binnen, ook deze telt niet en dus blijft het spannend deze laatste minuten.

75′ Gerits wordt vervangen door Soladio.

74′ Gele kaart voor Smet.

72′ Breugelmans wil aan de linkerkant een hoge bal ineens voorgeven, hij raakt hem niet helemaal goed en de bal gaat richting doel. Mignon ziet hem komen en heeft verder geen moeite om te pakken.

Dit scenario kennen we nog van vorig seizoen, ook toen kwamen we rond dit tijdstip op een 1-2 achterstand. Toen wisten we dit op bloedstollende wijze nog om te buigen, laten we hopen een eenzelfde uitkomst dit keer.

69′ Mouhli wordt vervangen door Hanrez.

69′ De bezoekers komen wederom op voorsprong. Faye kan uit een vrije trap ongehinderd binnen koppen.

65′ Kilota met een laag schot, weinig moeite voor Kustermans.

Dessel is ook een de tweede helft veruit de betere ploeg en probeert het voetballend op te lossen. De bezoekers loeren dan weer op de counter en foutjes aan Desselse zijde. Iets waar ze met momenten dreigend in zijn, maar geen doelgevaar uit weten te creëren.

61′ Gele kaart voor Faye (Wagane).

60′ Met wat geluk komt de bal voor het doel terecht bij Breugelmans, uit de volley trapt hij over het doel.

59′ Een schot van Deville gaat ruim naast het doel.

54′ DOELPUNT DESSEL! Tilburgs met een prachtige diepe bal op Smet, hij behoudt goed het overzicht en zijn scherpe voorzet wordt door Vansimpsen binnen gegleden!

50′ Faye werkt een voorzet van Kilota binnen, maar doet dit vanuit buitenspelpositie, geen doelpunt dus.

48′ Lenaerts onderschept en brengt tot bij Jutten, hij raakt de bal verkeerd en zijn schot draait van het doel weg.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij Dessel is Peffer in de ploeg gekomen voor Baeten.

Rust. Dessel heeft veruit het meeste balbezit en ook het betere van het spel, maar maakt de kansen die het krijgt vooralsnog niet af. De bezoekers zijn weinig gevaarlijk en komen op de counter spelen, uit een van deze counters werkt Mouhli een rebound binnen en zorgt zo voor een nipte voorsprong voor Seraing.

35′ Gele kaart voor Faye (Ibou).

30′ Gele kaart voor Baeten.

27′ De bezoekers komen op voorsprong. Deville treft van afstand nog de paal, maar in de rebound trapt Mouhli hard en hoog binnen.

25′ Deville probeert het eens van afstand, ver over het doel.

15′ Hier had Dessel op voorsprong moeten komen. Via Gerits aan de rechterkant komt de bal centraal terecht bij Jutten. Zijn zeer kansrijke poging wordt gepakt door Mignon, in de rebound probeert Breugelmans het met een knal, ook zijn poging wordt gekeerd door de bezoekende doelman.

9′ Mooie vlot lopende Desselse aanval. Via een aantal stations probeert Baeten het uiteindelijk uit de draai, zijn schot mist kracht en Mignon kan pakken.

8′ Hele goede voorzet van Kilota vlak voor het doel van Kustermans langs. De doelman kan niet bij de bal, maar de bezoekende aanvallers anticiperen hier ook niet goed op.

3′ Hoekschop van Breugelmans. Haagen kopt, Mignon kan simpel pakken.

1′ We zijn aan de match begonnen.

Bij de bezoekers nog een wijziging voor de aftrap. Cascio zal in de basisopstelling de plek van Gueye innemen.

de opstellingen van beide ploegen vanavond:

41931854_522257878198948_7946293928347566080_n