Afgelopen. Dessel pakt hier op basis van de strijd en inzet (en ook zeker met momenten goed voetbal) in de tweede helft een verdiende driepunter!

90′ Peffer probeert het met links, Sadin kan simpel pakken.

88′ Mbuba wordt weggestuurd. Vanuit een moeilijke hoek trapt hij op doel en pakt Kustermans uit met een goede redding.

86′ Jutten wordt vervangen door Peffer.

86′ Cisse komt inlopen en kopt van dichtbij hard op de lat, hier komt Dessel goed weg.

83′ Cisse komt in de ploeg voor Binst.

82′ DOELPUNT DESSEL! Jutten draait de hoekschop richting het doel. De bal wordt al dan niet door een verdediger verlengd en vliegt ineens het doel in!

82′ Janssens probeert het in de korte hoek, Sadin duwt in hoekschop.

78′ Mbuba trapt een meter over het doel.

Nu al een aantal momenten gezien waarin de spelers van RWDM als stervende zwanen met het hardste geschreeuw naar de grond gaan, om vervolgens een minuut later weer springlevend op het veld te staan. Ze komen hier voor een punt op de counter en met nu toch al heel wat momenten van spelbederf om het tempo uit de match te halen, het ergste is dat de arbiter er nu in de tweede helft al een aantal maal met open ogen is ingetrapt. Laten we hopen dat dit soort onsportief gedrag geen beloning krijgt in de vorm van punten.

67′ Gele kaart voor Breugelmans.

64′ Ndiaye wordt vervangen door Mbuba.

58′ DOELPUNT DESSEL! Een vrije trap wordt breed gelegd voor Vosters, hij trapt hem staalhard en met een mooie curve in de bovenhoek!

57′ Smet pakt een brede bal ineens op de schoen. Jutten verandert de bal van richting en werkt hem in het doel, maar doet dit ook vanuit buitenspelpositie en dus geen doelpunt.

50′ G. Cabeke wordt vervangen door Amrani.

50′ Gele kaart voor Janssens.

48′ Een indraaiende voorzet van Binst is net te hoog voor zijn teamgenoten en zeilt een halve meter naast.

46′ De tweede helft is begonnen. In de rust heeft Dessel dubbel gewisseld. Soladio en Robin zijn vervangen door Janssens en Remen.

Rust in Dessel. De bezoekers gaan met een kleine voorsprong de kleedkamers in.

32′ Gerits schiet van heel ver ook heel ver naast.

31′ Gele kaart voor G. Cabeke.

28′ Kindermans is door over rechts op randje buitenspel, hij geeft voor op Binst die bij de tweede paal vrij staat en binnen tikt. Hij dit doet echter wél in buitenspel positie en dus blijft het 0-1.

21′ Kindermans met een poging van afstand, naast het doel.

16′ Een voorzet van Breugelmans komt via een bezoekend hoofd terecht bij Soladio, hij neemt goed mee maar raakt de bal vervolgens verkeerd en zijn schot gaat ruim naast.

12′ Schot van Jutten, Sadin tikt in hoekschop.

4′ Vrijwel meteen na de aftrap is het weer bijna gelijk. Een te korte terugspeelbal wordt opgepikt door Vansimpsen, zijn schot wordt gepakt door Sadin.

3′ De bezoekers nemen de leiding. Een sneller counter komt uiteindelijk via een redding van Kustermans bij de tweede paal terecht, Binst kan daar simpel binnen tikken.

1′ De match is begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond:

47239581_591296031322800_3260129835522981888_n