Afgelopen! Dessel wint hier meer dan verdiend van het anti voetbal en toneelspel van Oudenaarde en houdt de belangrijke 3 punten in huis!

90′ Kustermans vangt een voorzet en probeert ook zijn tijd hier wat mee te pakken door te blijven liggen, iets waar ze bij Oudenaarde allang niet meer over mogen klagen maar dat toch doen.

89′ DOELPUNT DESSEL! EINDELIJK zit hij erin. Een afgeslagen corner wordt terug voorgezet door Vosters, Vansimpsen staat centraal vrij en kopt via de hand van Dutoit binnen!

86′ Gele kaart voor Wantens.

86′ Van Wayenberghe probeert het van afstand, ruim over het doel.

83′ Na weer een stukje toneel van een speler van Oudenaarde, krijgt Tilburgs hier een gele kaart aangesmeerd.

81′ Eerst trapt Jutten maar net langs de paal, vervolgens is het Gaethofs die naast trapt.

Dessel verdient hier de 3 punten, maar maakt zijn kansen niet af, en kansen zijn er genoeg. Het blijft daarbij ook uitkijken voor de counters van Oudenaarde met hun snelle aanvallers.

80′ Dessel is heer en meester, maar maakt het vooralsnog niet af. Jutten controleert en legt terug op Gaethofs, zijn poging gaat naast het doel. 

77′ Na een misser bij de bezoekers kan Vansimpsen door. Zijn poging en de rebound hierop worden door Dutoit gered. Hij houdt zijn ploeg vandaag al meerdere malen recht.

76′ Janssens krijgt de bal van Lenaerts, maar moet trappen met zijn rechter. De bal vliegt ver naast.

76′ Janssens probeert het van afstand, Dutoit kan in hoekschop verwerken.

75′ Oscar winnaar D’Hoore wordt vervangen door Boguhe.

70′ Gele kaart voor Gerits (Dessel)

69′ Gaethofs komt van de rechterkant naar binnen, hij heeft een heel harde poging in petto. Zijn schot gaat richting de bovenhoek, maar helaas voor Dessel gaat deze net naast het doel.

68′ DOELPUNT DESSEL! De verdiende gelijkmaker! Gaethofs met een steekpass op Breugelmans. Hij speelt op zijn beurt Jutten aan die Dutoit op het verkeerde been zet en rustig binnen trapt.

65′ Vansimpsen en Gaethofs komen in de ploeg voor Soladio en Smet.

64′ Van Wayenberghe komt in de ploeg voor Van Herreweghe, met al geel op zak en de nodige moeite met de snelle Breugelmans een verstandige wissel.

64′ Jutten wordt aangespeeld en draait goed weg van zijn man, hij komt het strafschopgebied in en trapt maar net naast.

62′ Voorzet van Breugelmans, Lenaerts trapt in de kluts richting Dutoit, maar kan zijn bal niet genoeg kracht en richting mee geven.

61′ Tilburgs stuurt Breugelmans weg op links, Jutten kan net niet bij bal waarna bij de tweede paal Gerits vrij kan intrappen. Deze had altijd moeten zitten, maar hij trapt de bal recht op de liggende Dutoit.

57′ Janssens vervangt de gekwetste Remen.

55′ Weer is Leleu bezig. Hij loopt heel de match al te schreeuwen langs de lijn en nu Remen duidelijk gekwetst is en zijn eigen ploeg de bal over de zijlijn wil spelen, is hij degene die schreeuwt: “DOORSPELEN”. Over een goed voorbeeld voor je ploeg zijn gesproken.

54′ Breugelmans probeert vanaf de linker hoekvlag voor te geven, maar zijn voorzet zeilt onbedoeld op de deklat.

49′ Gele kaart voor Van Herreweghe (Oudenaarde)

48′ Trainer Leleu spreekt nu bij een fout op Vosters over toneelspel, dat hij dat woord na de voorstelling van zijn eigen spelers in de eerste helft nog in de mond durft te nemen is op zichzelf al bewonderenswaardig.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij Oudenaarde is Deppé vervangen door Vanwildemeersch.

Rust in Dessel.

43′ In de eerstvolgende counter van de bezoekers trapt comediant D’Hoore bij de tweede paal via Kustermans binnen.

42′ Tilburgs haalt zijn innerlijke tovenaar boven en speelt een verdediger goed voorbij en vervolgens nog een door de benen, hij staat schuin voor Dutoit, maar trapt helaas naast.

40′ D’Hoore kan zo mee op broadway. Hij verliest een duel van Smet en gaat vervolgens schreeuwend naar de grond, alsof er een aanslag op zijn benen gepleegd wordt. Zodra de bal weer naar hem toe kaatst staat hij ineens weer op en trapt hij richting de bovenhoek. Gelukkig kan Kustermans redden, anders zou deze zéér onsportieve speler ten onrechte scoren hier.

38′ DOELPUNT DESSEL! Lenaerts ontvangt op het middenveld en stoomt op. ‘Turbo Toon’ probeert het vervolgens aan het strafschopgebied met links en trapt via een bezoekend been over de doelman heen binnen!

35′ Deppé krijgt met een gelukje mee, zijn lage poging mist kracht en rolt rustig in de handen van Kustermans.

34′ Dessel zet door, Jutten probeert het uit de draai, maar trapt in de handen van Dutoit.

33′ DOELPUNT DESSEL! Een logisch gevolg van de laatste paar minuten. Lenaerts stuurt Soladio diep, oog in oog met de doelman schuift hij rustig in de hoek binnen.

31′ Dessel is de betere ploeg nu, maar dit levert nog geen doelpunten op. Eerst trapt Jutten op de benen van Dutoit, hierna kopt Soladio naast.

30′ Gerits wordt weggestuurd op rechts door Smet, zijn lage schuiver is geen probleem voor Dutoit.

26′ Breugelmans heeft al enkele goede voorzetten in huis, maar er zitten of verdedigers tussen, of er staan geen Desselaars op de juiste plek.

15′ Vervaecke ook met zijn linker, ruim naast.

14′ Jutten probeert het met links, geen probleem voor Dutoit.

13′ Vervaecke trapt de strafschop hard binnen.

12′ De bezoekers krijgen een strafschop na een fout van Smet op D’Hoore.

10′ Vosters met een vrije trap, via de vingertoppen van Dutoit eindigt zijn poging in schoonheid op de paal.

8′ D’Hoore wordt op links weggestuurd, zijn voorzet wordt bij de tweede paal door Heirwegh binnen getrapt.

6′ Gerits draait weg bij zijn man en trapt ver over het doel.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond

51263692_791063327952778_4842030990027128832_n