Afgelopen. Dessel speelde een goede match. De ploeg had hier op zeker een punt verdiend, maar enkele individuele fouten zorgen ervoor dat we hier niet krijgen wat we verdienen.

90+3′ Jutten heeft een prachtige trap in huis, maar zoals wel vaker dit seizoen ontbreekt net dat laatste beetje geluk, zijn poging eindigt in schoonheid op de lat.

90+2′ Dessel krijgt nog een vrije trap cadeau. Dit gaat wel echt de laatste kans van de match zijn.

86′ DOELPUNT DESSEL! Robin steekt Jutten weg op randje buitenspel. Jutten blijft wederom koel en trapt zijn tweede binnen! 

85′ Mbuba trapt op de vuisten van Kustermans.

84′ Bij de thuisploeg wordt Bova vervangen door A. Cabeke.

83′ Vosters wordt vervangen door Vansimpsen, Dessel gaat nu wederom met 3 verdedigers spelen en proberen nog wat te forceren, ze moeten ook wel.

73′ Meteen hierna komt Soladio in de ploeg voor Jaeken.

72′ Brouckaert wacht tot Kustermans een hoek kiest en trapt rustig in de andere binnen.

71′  De thuisploeg vroeg een minuut geleden al om een strafschop en had er toen misschien al een kunnen krijgen, dit keer krijgen ze hem wel nadat aan Molenbeekse aanvaller over een Dessels been gaat. Haagen krijgt nog een gele kaart na protesteren.

66′ De thuisploeg pakt weer de voorsprong. Ze breken over links door, de voorzet kan er niet uitgehaald worden en vlak voor het doel is Bah Kustermans te snel af en tikt binnen.

63′ Tweede wissel van de thuisploeg. Bah komt in de ploeg voor Bouekou.

60′ Een relatief rustige start aan de tweede helft. Dessel begon zoals gezegd scherp, maar momenteel is de match weer in evenwicht. Beide ploegen weten nog geen kansen bij elkaar te spelen.

50′ Dessel begint scherp aan de tweede helft. Smet probeert het van afstand, zijn schot gaat maar een half metertje over.

50′ Gele kaart voor Liard (RWDM)

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij de thuisploeg is Kindermans in de ploeg gekomen voor Diarra.

Rust, Dessel staat goed te voetballen en de gelijke stand is een correcte weergave van het spelbeeld in de eerste helft.

45′ Dessel onderschept weer en via Baeten kan Robin het van een meter of 20 proberen, de bal botst lastig waardoor Saudin niets anders kan dan in hoekschop duwen.

35′ DOELPUNT DESSEL! Baeten onderschept een vrije trap van de thuisploeg en speelt de meegelopen Jutten in, Jutten blijft koel en schuift langs de doelman binnen. Een verdiende gelijkmaker!

30′ Robin pakt een afgeslagen hoekschop op de volley. De bal zeilt gevaarlijk richting doel en de thuisploeg heeft het geluk dat een verdediger er nog het hoofd tegen kan krijgen.

28′ Gele kaart voor Baeten (Dessel)

26′ Mbuba stond buitenspel maar mag toch door, zijn schot wordt door Kustermans goed uit zijn doel gehouden.

26′ Dessel is hier niet de mindere ploeg vanavond. Een stomme fout, een muur die open breekt, zorgt ervoor dat je toch achter staat. Fouten die niet mogen gebeuren.

22′ Lenaerts kopt uit een hoekschop hoog over het doel.

18′ RWDM neemt een vrije trap snel, G. Cabeke trapt op de vuisten van Kustermans waarna Mbuba de rebound naast kopt.

15′ Jutten probeert het ook uit een vrije trap, Sadin duwt in hoekschop.

5′ De thuisploeg neemt de voorsprong. Bova met een vrije trap schuin van het doel. De muur staat goed, maar springt van elkaar af, waardoor de bal ertussendoor gaat en Kustermans in de korte hoek verrast.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond.