Afgelopen! Dessel pakt hier op basis van 110% inzet een onverwachts puntje!

90′ AI AI AI. De beste kans in de gehele tweede helft was hier nog voor Dessel! Tilburgs is weg op rechts en ziet Robin goed meelopen in het centrum. Robin controleert, maar kan de bal niet meer goed raken en trapt alleen voor Moris net naast.

90′ Nog een aantal spannende minuten in de blessuretijd. Dessel heeft veel tijd gewonnen, dus er zal ook wel flink wat tijd bijkomen vermoeden we.

90′ Verboven wordt vervangen door Vets.

90′ Mbow staat er geruime tijd voorin gepositioneerd en probeert net als Vansimpsen in de eerste helft een strafschop uit te lokken, gelukkig trapt de arbiter er nu ook niet in.

86′ De hoekschop die hierop volgt komt in de voeten van Joachim. Zijn lage schuiver wordt gepakt door Kustermans.

86′ Een hoekschop schiet door tot aan Prudhomme, Kustermans tikt over de lat.

85′ De thuisploeg gooit de druk er vol op, was dat al geruime tijd aan het doen.

85′ Een voorzet van Soumare komt aan bij Joachim, Remen gooit zich echter op het laatste moment voor zijn schot en voorkomt het doelpunt.

82′ Janssens wordt vervangen door Jaeken.

80′ Gele kaart voor Tilburgs (Dessel)

75′ Vercauteren wordt vervangen door Joachim.

69′ Grain wordt vervangen door Soumare.

65′ Kustermans slaat een voorzet van de linkerkant naar de zijkant, maar in de voeten van Vercauteren. Hij besluit echter veel te wild en trapt het stadion uit.

59′ Virton heeft de touwtjes weer in handen. Dessel moet zich beperken tot tegenhouden en hopen op een goede counter. hierbij wordt het wel heel erg geholpen door een enorm slordige thuisploeg. 

56′ Cordaro wordt vervangen door Straetman.

54′ Kustermans verkijkt zich op een (mislukte?) voorzet van Lesquoy. hij heeft geluk dat de bal van het doel wegdraait en dus verder niks oplevert voor de thuisploeg.

53′ Koré kopt uit een vrije trap enkele meters naast.

50′ Janssens legt een vrije trap goed bij de tweede paal neer, maar er is geen Desselse speler die bij de bal kan.

47′ Koré is de Desselse defensie voorbij, maar trapt de bal op de benen van de goed uit zijn doel gekomen Kustermans.

46′ Lange bal in de diepte van Smet, vanuit een moeilijke hoek mist de poging van Janssens kracht.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Virton. De thuisploeg heeft het betere van het spel, maar is enorm slordig en creeërt nauwelijks gevaar. Dessel was nog het dichtst bij een doelpunt, maar Vansimpsen werd teruggefloten voor buitenspel nadat hij een bal in het doel kopte.

41′ Vansimpsen denkt hier uit een vrije trap van Janssens de 0-1 binnen te koppen, maar zijn doelpunt wordt niet toegekend vanwege buitenspel. Twijfelachtige beslissing van een lijnrechter die heel graag zijn vlag omhoog steekt in deze eerste helft, maar toch niet gegeven.

39′ Vansimpsen ontvangt de bal in het strafschopgebied en laat zich vervolgens in duel te  makkelijk vallen oordeelt de arbiter, hij laat dus doorspelen.

37′ Vercauteren probeert het van ver, te weinig kracht in zijn schot en geen probleem voor Kustermans.

36′ Virton heeft heel veel balbezit, maar doet hier niets mee. Dessel komt tot nu toe gewoonweg niet aan aanvallen toe, maar houdt het achterin wel heel goed dicht tot dusver.

26′ Een voorzet van Janssens vanaf links draait van het doel weg en gaat een meter of twee naast, tot dusver het gevaarlijkste Desselse moment.

24′ Virton probeert het vanaf de rechterkant in de korte hoek, Kustermans let op en kan pakken.

10′ Een bal van links komt met wat geluk centraal op het hoofd van Koré, hij kopt naast.

8′ Een rustige openingsfase waarin Dessel afwacht en Virton het meeste balbezit heeft, vooralsnog komen hier geen kansen van.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond:

opstellingen virton dessel