Afgelopen! Dessel pakt eindelijk een overwinning op verplaatsing, een die er al lang aan zat te komen en die meer dan verdiend genoemd mag worden!

90′ De blessuretijd gaat nu in, hopelijk kan Dessel dit nog enkele minuten vasthouden.

89′ Kasmi probeert het van heel ver, hij trapt ook heel ver naast en over.

88′ Dufour speelt goed door naar Demba. Hij wijkt iets te ver uit naar de zijkant en zijn poging gaat ver naast.

86′ Breugelmans wordt vervangen door Janssens.

84′ De thuisploeg moet met 10 man verder. Perseo kreeg twee minuten geleden al een gele kaart en gaat nu heel dom door op Kustermans. Hij krijgt zijn tweede geel en kan vertrekken.

83′ Legear met een goede diepe bal op Sambu, Kustermans blijft opletten en is eerder bij de bal.

82′ Gele kaart voor Perseo.

81′ De thuisploeg glipt door de buitenspelval. Legear legt goed terug, maar Thuys trapt in kansrijke positie over het doel.

80′ Aanvoerder Vansimpsen wordt vervangen door Troonbeeckx. Moutawakil neemt de band over.

80′ Gele kaart voor Nézer.

78′ Legear probeert met een mooie duik ook een strafschop voor de thuisploeg te versieren. De arbiter, die de hele match al goed fluit en lekker door laat voetballen, wuift het weg.

76′ Kasmi komt in de ploeg voor Vaccaro.

76′ Dessel verzuimt hier de voorsprong te verdubbelen. Dufour soleert langs enkele tegenstanders en geeft af en Breugelmans. Zijn schot wordt door Jaa in de voeten van Demba geduwd, maar ook hij trapt te wild en ziet zijn schot over het doel gaan.

74′ Perseo komt naar binnen en trapt hard en laag richting de korte hoek, Kustermans kan in hoekschop duwen.

73′ Breugelmans legt uit een hoekschop terug op Vansimpsen, een lastige poging die ook een metertje over het doel gaat.

66′ De tweede helft is meer in evenwicht dan de eerste. Dessel heeft, na een sterke eerste paar minten van de thuisploeg, de controle weer grotendeels hervonden. Het zou voor het comfort van het team en de supporters wel fijn zijn als er een tweede doelpunt bij komt. Daar zijn ook zeker mogelijkheden toe, tegelijkertijd blijft het uitkijken voor de uitbraken van de thuisploeg.

65′ Gele kaart voor Gerits.

63′ Vansimpsen legt goed terug op Dufour. Hij wordt genoeg gehinderd en trapt met zijn rechter maar net naast het doel.

62′ Nieuwkomer Cerigioni wordt vervangen door Demba. Een geslaagd debuut voor de huurling van Lommel!

59′ Legear trapt buiten het strafschopgebied tegen het lichaam van Kustermans, die goed uit zijn doel komt. Bij de thuisploeg schreeuwt iedereen om hands, maar dat was het natuurlijk niet.

58′ Gele kaart voor Thuys.

57′ Bij de thuisploeg wordt Remacle vervangen door Nézer.

50′ Mariën mist zijn onderschepping en biedt zo Sambu een kans. De aanvaller is veel te gehaast en trapt hoog over. 

49′ De thuisploeg is de tweede helft duidelijk scherper gestart dan in de eerste helft. Nu kan Kustermans een poging uit hoekschop nog maar net voor de lijn pakken.

47′ Thuys trapt in de handen van Kustermans.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij de thuisploeg is Legear in de ploeg gekomen voor Sawaneh.

We gaan rusten met een kleine Desselse voorsprong.

45′ Perseo ramt de bal vanaf de linkerkant hard voor het doel. Sawaneh kan tussen Lenaerts en Haagen niets met de bal doen.

42′ De arbiter lijkt een strafschop te geven voor de thuisploeg na een fout van Mariën op Gerits, maar hij wordt gecorrigeerd door de lijnrechter. Hij zag dat Gerits buitenspel stond op het moment dat Gerits aangespeeld werd. Daar komt Dessel dus goed weg.

35′ Sawaneh kan door de verdediging heen richting doel, maar Kustermans komt goed zijn doel uit en pakt de bal in twee tijden.

33′ Kort na elkaar claimen beide ploegen een strafschop. De thuisploeg vanwege een vermeende duwfout, bij Dessel is het Vansimpsen die hands heeft gezien. De arbiter laat het in beide gevallen gaan.

29′ Bijna de dubbele voorsprong. Een uitbraak uit het boekje. Smet met een voorzet naar de eerste paal, Breugelmans trapt via Jaa in hoekschop.

18′ Thuys draait een hoekschop richting eerste paal, Kustermans bokst de bal over de zijlijn. Dessel heeft de controle, maar moet oppassen voor counters van de thuisploeg.

4′ DOELPUNT DESSEL! Breugelmans is er op links vandoor, zijn puntgave voorzet wordt door nieuwkomer Cerigioni beheerst via de verste paal binnen getrapt!

3′ Smet trapt de daarop toegekende vrije trap op de vuisten van Jaa, Cerigioni trapt de rebound over het doel.

2′ Bonemme krijgt geel voor een overtreding op de anders doorgebroken Cerigioni. Een té lichte straf, maar hij komt er dus mee weg.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanmiddag.

82691300_155626235735211_939315188790722560_n