Afgelopen! Dessel wint met een tennisuitslag van een van de ploegen die onder ze staan in de rangschikking en doet zo hele goede zaken!

90′ De thuisploeg krijgt nog een vrije trap op 18 meter centraal voor het doel, een gevaarlijke plek. Dahmane plaatst de bal net naast het doel.

90′ Gele kaart voor Janssens.

90′ Gele kaart voor Ghesquiere.

89′ De thuisploeg maakt nog een eerredder in deze tweede helft. Dansoko trapt van buiten het strafschopgebied de negende! treffer van deze avond binnen.

88′ Het is na de eerste helft eigenlijk vreemd om te zeggen dat 2-6 momenteel nog aan de lage kant is. Dit keer stuurt Cerigioni Jutten diep, helemaal alleen voor de doelman telefoneert Jutten zijn schot iets te veel waardoor de doelman de hoek raadt en kan pakken.

86′ Mbimba denkt met een klutsbal nog iets terug te kunnen doen voor de thuisploeg, maar dat is buiten Kustermans gerekend, die een geweldige reflex in huis heeft. De hoekschop die volgt wordt uiteindelijk van grote afstand in de handen van Kustermans getrapt.

84′ Bijna maakt ook Yildiz hier nog een treffer met zijn eerste balcontact. Een lange trap van achteruit en de bezoekende verdediging mist de bal compleet, Yildiz wordt nog dwars gezeten en zijn poging eindigt op Cremers.

83′ Demba en Breugelmans worden onder luid applaus van de Desselse supporters vervangen door Yildiz en Janssens.

83′ Gele kaart voor Lenaerts.

82′ Dufour wordt vervangen door Jutten.

79′ DOELPUNT DESSEL! Demba wordt dit maal diep gestuurd, de thuisploeg lijkt het wel te geloven en laat de doelman volledig alleen in het verdedigen. Demba schuift alleen voor de doelman ook zijn tweede van de avond binnen!

75′ Utshinga komt in de ploeg voor Kouyate.

72′ DOELPUNT DESSEL! Het lijkt alsmaar mooier te worden. De thuisploeg trekt met veel man ten aanval en laat zo veel ruimte liggen voor Desselse uitbraken. Dit keer is het Cerigioni die diep geeft op Breugelmans, hij laat alleen voor de doelman de kans niet liggen en maakt ook zijn tweede, over efficiëntie gesproken!

70′ Gele kaart voor Felix.

68′ Breugelmans is weg op links en lijkt Cerigioni zijn hattrick op een presenteerblaadje te geven, maar hij Breugelmans wordt ook vrij laat pas buitenspel gegeven door de lijnrechter en dus gaat het feestje niet door.

66′ DOELPUNT DESSEL! Een vrije trap wordt door de doelman, die ver uit zijn doel is, weggebokst, maar Breugelmans is paraat om de rebound ineens over iedereen heen in het doel te lobben!

65′ Mukala komt in de ploeg voor Saidane.

64′ Hier vervult Kustermans een heldenrol met een dubbele redding. Eerst is hij snel met een reflex met de benen op een schot in de korte hoek, de rebound wordt ingekopt en door Wim prachtig weggeduwd. Door de chaos en drukte in het Desselse strafschopgebied was niet te zien wie de pogingen op zijn naam mag schrijven.

62′ Herzallah wordt vervangen door Abdoul.

61′ Gele kaart voor Dufour.

53′ DOELPUNT DESSEL! Het gaat heel snel ineens. Cerigioni wordt diep gestuurd en schuift vanuit een moeilijke hoek mooi in de verste hoek binnen!

52′ DOELPUNT DESSEL! Demba wordt op rechts aangespeeld en wil ineens voorzetten, zijn voorzet verdwijnt via een verdediger achter de kansloze doelman. Bij twijfel of de bal er ineens ook ingegaan was, geven we het doelpunt aan Demba.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

De arbiter fluit voor de rust.

45′ DOELPUNT DESSEL! Dufour speelt Cerigioni met een steekpass vrij voor de doelman, Cerigioni stift hem via diezelfde doelman in het doel!

44′ Gele kaart voor Kouyate.

39′ De thuisploeg pakt een dubbele voorsprong. Dessel brengt zichzelf in de problemen. Een matige inspeelpass van achteruit wordt door de thuisploeg onderschept, waarna op links Dansoko weg wordt gestuurd. Smet stond over de middellijn en kon hem dus, net als Lenaerts zelf, niet meer bijhouden. Dansoko komt alleen voor Kustermans en wipt hem slim over doelman heen binnen.

35′ Breugelmans gaat op links zijn tegenstander goed voorbij, het schot dat volgt gaat een halve meter over het doel.

34′ Een ambitieuze poging van Ghesquiere gaat ruim over het doel.

29′ Dessel is al minstens een handvol keren goed over links doorgekomen. De voorzet die dan volgt is echter elke keer ondermaats en eindigt nog voor de eerste paal bij een verdediger van de thuisploeg, hier kan Dessel meer gevaar uit halen als het dit beter uitspeelt.

28′ Een hoge bal over de thuisverdediging heen en Demba is sneller dan zijn directe tegenstander. Hij kan de bal niet goed richting doel trappen omdat zijn directe tegenstander hem nog wel genoeg kan hinderen, zonder hierbij een overtreding te maken.

21′ Een scherpe voorzet vanaf de linkerkant gaat heel gevaarlijk richting het doel van Kustermans, maar gaat uiteindelijk voorlangs omdat Haagen zijn man goed aan de kant zet.

19′ De thuisploeg krijgt een vrije trap op een aantrekkelijke plek. Felix zet zich achter de bal, maar trapt hem op de deklat.

16′ Uit een hoekschop van Dufour kan Versmissen zijn hoofd niet goed tegen de bal zetten.

12′ Versmissen stond centraal volledig vrij op voorzet van Smet, hij stond echter ook buitenspel. 

9′ Een voorzet van Smet is net te scherp voor Cerigioni.

5′ De thuisploeg pakt de voorsprong. Er ligt enorm veel ruimte aan de linkerkant bij Dessel achterin. Delbergue speelt Kustermans voorbij en legt breed op Dahmane die in een leeg doel simpel binnen legt.

1′ Dessel herovert meteen de bal aan de aftrap en Smet stuurt Demba het strafschopgebied in, zijn voorzet bereikt geen Desselaar.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.

83834268_2600064706709424_9023239407108358144_n