Afgelopen. Dessel wint verdiend en gaat maandag mee in de loting voor de 5de ronde.

86′ Breugelmans trapt uit een voorzet van Haddouchi via een verdediger naast.

84′ Verbeek speelt een sterke match, hij is onder applaus vervangen door Haddouchi.

82′ Cerigioni wordt vervangen door Ghislain.

80′ Even later is de marge weer bijna 1. Kuijlaars schiet vanuit een moeilijke hoek maar net voorlangs.

79′ De marge is op dit moment 2, maar had 3 moeten zijn. Mathei kan nadat een scherp Dessel de bal veroverd op doel af, zijn

73′ Bijna een perfecte binnenkomer voor Mathei. Hij stoomt met bal op van het middenveld, speelt zijn directe tegenstander op snelheid voorbij en zijn schot gaat maar centimeters over.

72′ De eerste ‘reguliere’ wissel is van Dessel. Vansimpsen wordt vervangen door Mathei.

70′ Ook Van Zantvoort moet gekwetst van het veld. Hij wordt vervangen door Bruyndonckx.

Voor de mensen die de statistieken belangrijk vinden, het was Fall die vlak na rust de gelijkmaker binnen knikte voor de thuisploeg.

63′ Vermeeren moet ook al gekwetst het veld verlaten, hij wordt vervangen door Achterberg.

60′ Schitterende Desselse aanval. Dufour stuurt Breugelmans diep, zijn voorzet kan door een verdediger nog maar net worden weggewerkt voor Vansimpsen hem binnen kan lopen.

57′ Gele kaart voor Vanhaen (Dessel) en een vrije trap op een gevaarlijke plek voor de thuisploeg. Van Zantvoort trapt deze ver naast.

55′ Kuijlaars speelt zich schuin voor het doel vrij en haalt uit met zijn linker, Kustermans kan in hoekschop duwen.

49′ DOELPUNT DESSEL! Het spel golft echt op en neer. Vansimpsen gaat diep op rechts en legt terug op de inlopende Breugelmans, die met zijn rechter ineens binnen trapt!

48′ De tweede helft begint sterk en is heel leuk om naar te kijken! Nu is het Hoogstraten dat aandringt en bijna weer gelijk maakt. Kuijlaars legt aan voor een vrije trap op een meter of 25 van het doel en trapt richting de bovenhoek, Kustermans kan met de vingertoppen op de deklat tikken.

47′ DOELPUNT DESSEL! Dufour mag aanleggen van een flinke afstand en en trapt prachtig via de paal binnen!

46′ Uit de hoekschop komt de thuisploeg op gelijke hoogte als Dessel niet goed verdedigd en er kort op het doel binnen gekopt kan worden in een kluwe van spelers, de naam van de doelpuntenmaker moeten we jullie schuldig blijven.

46′ De thuisploeg begint scherp en ht is Kustermans die met de benen een schot van Fall in hoekschop kan werken.

46′ Dessel heeft de tweede helft op gang getrapt.

Rust in Hoogstraten.

45′ Net voor de rust komt Dessel heel goed weg. Kustermans gaat onder de bal door bij een hoekschop, maar heeft het geluk dat de bal vervolgens tegen Verbeek aangekopt wordt, die hiermee een zeker doelpunt voorkomt.

41′ De thuisploeg loert vooral op fouten van Dessel en ingevingen van Kuijlaars. Beide leveren nog niets op.

31′ Misverstandje achterin bij de thuisploeg, Dufour trapt over het doel.

22′ DOELPUNT DESSEL! Een inworp van de linkerkant wordt uiteindelijk in de drukte bij Cerigioni afgeleverd. Hij gebruikt zijn tegenstander goed als draaischijf en kan kort op het doel d u

19′ Breugelmans kopt door op een lange bal van Lenaerts, Vansimpsen lijkt tegen de grond te worden gewerkt, maar de arbiter wuift het weg.

16′ Bij deze actie lijkt de verdediger van Hoogstraten zich te blesseren. Van Dyck wordt dan ook direct vervangen door Lauryssen.

15′ De eerste, toch aardig grote kans, voor Dessel. Breugelmans draait zijn tegenstander dol en ziet Cerigioni centraal goed vrij komen, Cerigioni heeft een vrij schot maar trapt hoog over.

11′ Van De Venne wordt over links weggestuurd, Fall wordt centraal goed verdedigd waardoor de voorzet niet bij de spits aankomt.

8′ De eerste kans is zelfs voor de thuisploeg. Kustermans verspeelt de bal dicht bij het doel, maar maakt zijn eigen fout goed door de bal van de voeten van Kuijlaars te plukken.

6′ De bal is bijna volledig in Dessel balbezit, maar er zijn nog geen kansen te noteren.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.