De arbiter fluit voor het einde, een verdienstelijke match van Dessel tegen een sterk Beerschot.

90′ Cheprassov speelt zich vrij en trapt in de handen van Lejoly.

85′ Een indraaiende voorzet van Bourabain wordt gemist door Eleke. Kustermans staat goed opgesteld en kan vangen.

83′ Cinti probeert het ineens op een vrije trap van ver, zijn poging hobbelt in de handen van Lejoly.

81′ Vancamp wordt vervangen door Walicki.

81′ Beerschot kan de voorsprong verder uitbreiden. Sanusi pakt uit met een droge knal van een flinke afstand, Kustermans lijkt verrast te zijn en moet zijn meerdere erkennen.

70′ Cinti verliest de bal in zijn eigen strafschopgebied, Kustermans duikt ervoor en kan van de voeten van Eleke plukken.

59′ Doelman Biebauw wordt vervangen door Lejoly.

58′ Cinti wordt op rechts aangespeeld, hij wacht even en speelt vervolgens breed op Sols. Zijn schot met links gaat ruim over het doel.

57′ Beerschot heeft het meeste balbezit, maar kan vooralsnog niet heel dreigend zijn. Dessel houdt het, op die kans voor Vancamp na, goed dicht achterin.

51′ Op een kopbal van Vancamp pakt Kustermans uit met een goede reflex. In de rebound werkt de verdediging de bal weg voor Bourabain binnen kan tikken.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Bij Beerschot beginnen aan de tweede helft: Biebauw, Radic, Mboko, Belhadj, Dom, Coveliers, Sanusi, Bourabain, Vancamp, Eleke en Placca.

Bij Dessel staat nu de volgende ploeg in het veld: Kustermans, Kamagate, Haagen, Cavus, Cinti, Sols, Versmissen, Ghislain, Breugelmans, Peeters en Cheprassov.

In de tweede helft komen er 20 nieuwe namen in het veld. We gaan zo spoedig mogelijk alle namen op een rijtje zetten. De enige spelers die blijven staan zijn doelpuntenmaker Lode Peeters aan Desselse zijde en doelman Biebauw aan de zijde van Beerschot..

Rust in Dessel.

44′ Beerschot stelt meteen orde op zaken en pakt opnieuw de dubbele voorsprong. Natuurlijk is het Holzhauser die erbij betrokken is. Dit keer is hij op aangeven van Suzuki de afmaker. Hij speelt een verdediger uit en kan in een leeg doel binnen schuiven.

42′ Gele kaart voor Coulibaly (Beerschot)

39′ DOELPUNT DESSEL! Verbeek stoomt op en ziet Cerigioni al staan. Biebauw kan zijn poging met moeite keren, Mathei staat klaar om de rebound binnen te trappen.

36′ DOELPUNT DESSEL! Vanhaen slingert een voorzet naar de tweede paal, waar Van Den Bergh onder de bal door springt. Peeters staat al te wachten en met een prachtig schot op de volley weet hij de verre hoek te vinden en is Biebauw kansloos.

34′ Een gekraakt schot van Sanyang komt voor de voeten van Coulibaly. Hij komt alleen voor de Geladé, maar schuift in buitenspelpositie naast.

31′ Holzhauser met het schot, Lenaerts kan blokken.

25′ De score wordt al heel snel verder uitgebouwd. Holzhauser met een hattrick aan assists. Zijn voorzet wordt door Suzuki in het doel verlengd.

20′ Uit de hoekschop komt de bal bij Coulibaly, zijn schot vliegt over de sponsorborden achter het doel.

19′ Wederom Holzhauser met een voorzet en het is Van Den Buijs kopt, Geladé duwt in hoekschop.

16′ Cerigioni met een mooie bal richting Mathei, hij wordt helaas goed geblokt en zo rolt de bal naar Biebauw.

12′ Haddouchi met een eerste poging voor Dessel. Zijn poging van afstand rolt enkele meters naast het doel.

9′ De score wordt snel verdubbeld. Holzhauser kan aan de linkerkant te makkelijk de achterlijn halen en legt de bal goed terug. Iedereen lijkt de bal te missen, maar Krekovic let goed op en schiet hem fraai in de bovenhoek.

7′ Beerschot pakt de voorsprong. Holzhauser met een wegdraaiende hoekschop, Frans kopt hard binnen.

1′ We zijn aan de match begonnen.

Voor we aan de match beginnen, wordt eerst onze verzorger Marc Vandepoel in het zonnetje gezet. Hij verlaat onze club na 10 trouwe en dienstvolle jaren. Marc bedankt!

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.