Afgelopen in Dessel.

88′ Een mooie aanval van Dessel. Ghislain komt op rechts mee naar voren en levert een goede voorzet af. Mathei staat buitenspel en laat gaan voor Breugelmans, hij kan met een mooie stift afronden. Helaas staat ook hij buitenspel en gaat het doelpunt niet door.

84′ DOELPUNT DESSEL!! Breugelmans wordt met een fijne pass alleen naar de doelman gestuurd. Hij kan zelf gaan, maar houdt even in en wacht tot Mathei bijgesloten is. Vervolgens kan Mathei op pass van Breugelmans vrij binnen schuiven.

83′ Peeters wordt aangespeeld, maar ziet Mathei voorin over het hoofd en probeert het zelf. Met zijn linker trapt hij ruim over het doel.

80′ Van Geffen (blijkbaar de match gestart in de plek van Hoebregs) is gekwetst en wordt vervangen door Van Loock.

76′ Elemva komt op links naar binnen, maar zijn schot is niet krachtig genoeg om Haggerty in de problemen te brengen.

69′ Tijd om te wisselen. Bij Dessel komen alle resterende wissels erin. Alleen Kolen en Elemva blijven staan. Versmissen stond op het wedstrijdblad, maar komt vanavond niet in actie. De opstelling is als volgt: Kustermans – Boujouh Kolen Lenaerts Ghislain – Sols Cerigioni Peeters – Breugelmans Mathei Elemva.

Bij de bezoekers is Vrijens in de ploeg gekomen voor Van Loock.

68′ Borahsasar ziet Kustermans de goede hoek kiezen, maar zijn inzet is hoog en hard in het doel en laat de doelman kansloos.

67′ Ook Geel krijgt een strafschop, deze is wel terecht. Elemva werkt een tegenstander onderuit en de arbiter kan niet anders dan fluiten voor een fout.

64′ DOELPUNT DESSEL!! Terechte strafschop of niet, Cinti zet zich achter de bal en laat Haggerty kansloos met een knal in de bovenhoek.

63′ Dessel krijgt hier een wel hele lichte strafschop. Haddouchi probeert zijn man voorbij te spelen, deze lijkt de bal te spelen, maar toch fluit de arbiter voor een fout.

59′ Wederom Cinti met een poging, nu schiet hij hem van afstand staalhard op de dwarsligger. Het geluk is in de tweede helft nog niet aan zijn zijde.

57′ Cinti knalt een vrije trap op de vuisten van Haggerty. In de rebound raakt Goor de bal volledig verkeerd.

56′ Doelpuntenmaker Driesmans wordt vervangen door Bosmans.

55′ Geel plaatst zichzelf ook op het scorebord. een bal in de 16 wordt slecht weggewerkt en bij de tweede paal kan Driesmans binnen trappen.

54′ Geukens verovert de bal op het middenveld en speelt Elemva aan. Hij probeert op zijn beurt de doorgelopen Geukens terug aan te spelen, maar zijn voorzet is net te scherp.

48′ Borahsasar neemt een pass op de borst aan en trapt op de volley ver over het doel.

46′ Bij de bezoekers is in de rust doelman Vanzwijgenhoven vervangen door Haggerty en is Vrijsen is vervangen door Lumanza.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Dessel

40′ Cavus lijkt zich bij het neerkomen stevig te blesseren, hij schreeuwt het uit en pakt meteen de knie beet. Hij kan uiteindelijk wel zelfstandig van het veld, hij wordt vervangen door Kolen.

30′ Haagen en Cavus spelen een één-twee met het hoofd uit een hoekschop, Haagen kopt uiteindelijk van dichtbij net naast.

24′ Borahsasar probeert het van afstand, zijn poging kunnen ze op de BMX achter het doel gaan halen.

19′ Cheprassov probeert de bal uit een hoekschop met het hoofd richting de verre hoek te sturen, zijn poging gaat net naast het doel.

13′ DOELPUNT DESSEL!! Cinti met een indraaiende vrije trap richting de tweede paal, de tegenstander is Cavus helemaal uit het oog verloren en Ilkan kopt raak in de verre hoek!

8′ DOELPUNT DESSEL!! Cinti verovert de bal op de helft van de tegenstander. Hij heeft vervolgens de mogelijkheid om af te spelen, maar schiet op randje 16 hard en laag in de korte hoek binnen!

5′ Bakkali probeert het uit een moeilijke hoek, zijn schot is ongevaarlijk.

2′ Een voorzet van Haddouchi wordt slecht verwerkt. Verbeek streept de rebound maar net naast.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond