Afgelopen! Dessel pakt de zege in een vriendschappelijke match hier in Lommel.

90′ In blessuretijd heeft Vanhaen na een overtreding die hij zelf maakt uiteindelijk het meeste last, er wordt geen risico genomen en hij wordt vervangen door Haddouchi.

90′ Wederom onderschept Dessel de bal op vijandige helft en ligt er een mogelijkheid tot een uitbraak, maar er wordt te slordig mee omgesprongen.

86′ Vrijwel meteen na de aftrap onderschept Cheprassov de bal, hij begint aan een machtige rush en wil vervolgens voorgeven, de bal verdwijnt uiteindelijk in de handen van De Busser. Dessel heeft het laatste kwartier hernieuwde energie gevonden en laat zich aanvallend weer goed zien!

85′ DOELPUNT DESSEL! Een vrije trap centraal voor het doel een meter buiten de grote baklijn. Vanhaen trapt op doel en via de verdedigende muur verdwijnt de bal in het doel!

81′ Cinti wordt vervangen door Ghislain.

80′ Kis komt terug in het veld, voor wie hebben we nog niet kunnen ontdekken.

80′ Bryce pakt uit met een mooie individuele actie, zijn schot is uiteindelijk ongevaarlijk.

77′ Breugelmans is ervandoor op links, zijn voorzet is net te scherp voor Cerigioni.

75′ Goede voorzet van Cinti, de inzet van Cheprassov verdwijnt naast.

72′ Agyepong, Kis en Anello worden vervangen door Bormans, Verbeeck en Vandamme.

70′ Dessel laat zich nog eens zien in aanvallend opzicht. Cerigioni wordt diep gestuurd en is eerder bij de bal dan De Busser. Hij wil de doelman vervolgens voorbij spelen, maar slaagt hier niet in.

66′ Kolen wordt vervangen door Lenaerts.

61′ Lommel is op dit moment duidelijk de betere ploeg. Agyepong stuit opnieuw op Kustermans, de rebound wordt in hoekschop verwerkt. Deze levert vervolgens geen gevaar op.

54′ Een fraaie combinatie tussen Bryce en Agyepong. Eerstgenoemde kan vrij uithalen, maar zijn schot gaat net naast. De thuisploeg begint beter aan de tweede helft, kijken of Dessel hier iets tegenover kan gaan zetten.

53′ Lewis wordt vervangen door Wevers.

52′ Anello steekt Aguilar schuin voor het doel goed weg, zijn schot wordt door Kustermans in hoekschop geduwd.

48′ We hebben de arbiter nog niet genoemd deze match, dat is normaal gesproken een goed teken. Hij maakt ook geen (grote) fouten tot dusver, maar fluit soms wel heel snel af voor een twijfelachtige situatie of zonder het voordeel af te wachten. Het stoort nog niet heel erg, maar vertraagt wel het spel soms in een, tot nu toe, vermakelijke match.

47′ Kadiri speelt zich met een slimme actie voorbij een verdediger, maar trapt vervolgens op Kustermans.

46′ Dessel heeft de tweede helft op gang getrapt, bij beide ploegen staan dezelfde 11 op het veld.

Rust in Lommel na een heel goede eerste helft van Desselse zijde.

41′ Vandersmissen zet voor, Agyepong kopt over het doel.

39′ Een vrije trap van Boujouh kan in eerste instantie nog weggekopt worden door een verdediger. In de rebound probeert Breugelmans het ineens, zijn poging zeilt naast.

37′ Het nadeel van dit aanvallende spel is dat soms bij balverlies hoog op het veld er meteen een gevaarlijke situatie dreigt. Nu verliest Dessel de bal vlak voor het vijandige strafschopgebied en kan Bryce ervandoor, hij speelt het gelukkig niet goed uit waardoor verder gevaar uitblijft.

34′ Wat misschien ook al opvallend genoemd mag worden en ook een teken is van het goede aanvallende spel dat Dessel met momenten op de mat legt, is het aantal hoekschoppen dat Dessel al heeft mogen nemen. Helaas is daar nog geen gevaar uit gekomen.

33′ Nu is Lommel weereens aan de beurt. Na een snelle aanval is het Aguilar die vanaf rechts een harde voorzet geeft, Agyepong kan zijn hoofd niet goed achter de bal krijgen.

31′ Dessel laat hier toch wel enkele goede kansen liggen. Nu is het Breugelmans die kan profiteren van een gemiste onderschepping. Hij heeft op 16 meter van het doel een vrije schietkans, maar plaatst de bal ruim over het doel.

22′ Dessel speelt heel goed in deze fase van de match. Nu is het Breugelmans die op rechts de bal ontvangt, hij dribbelt heel behendig langs twee tegenstanders, maar De Busser komt goed zijn doel uit en kan van zijn voeten plukken.

21′ Cerigioni laat hier dé kans op een Desselse voorsprong liggen. Hij wordt alleen op De Busser gestuurd, maar hij raakt zijn poging totaal verkeerd, en plaatst de bal naast het doel,

19′ Een ingestudeerd nummertje van Dessel op vrije trap eindigt in de handen van De Busser.

11′ Een voorzet van Breugelmans kan ternauwernood worden weggewerkt. Cinti pikt de bal op en draait de volgende voorzet bijna aan de tweede paal binnen.

9′ DOELPUNT DESSEL!! Dessel is al vanaf de aftrap gretig en komt al snel op gelijke hoogte. Boujouh geeft vanaf links een lage voorzet waar Cheprassov slim over de bal heen stapt, Cerigioni staat centraal vogelvrij en trapt centraal hard en hoog in het doel binnen!

7′ De thuisploeg pakt een vroege voorsprong. Kis draait een vrije trap richting doel, niemand is Kadiri gevolgd en hij kan vrij binnen koppen.

1′ Een mooie Desselse aanval, uiteindelijk kan Cerigioni de voorzet van Breugelmans niet richting doel trappen.

1′ Lommel heeft de match op gang getrapt.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.