De arbiter fluit meteen na dit doelpunt voor het einde en zo blijft Dessel ongeslagen in eigen huis!

90′ DOELPUNT DESSEL! Dender gooit alles naar voren waardoor bij een hoekschop Dessel de bal kan veroveren en er alleen vandoor kan. Cheprassov staat moederziel alleen voor Gies en blijft goed om zich heen kijken, hij legt breed voor Geukens die alleen maar binnen hoeft te trappen en zo zijn eerste doelpunt in de eerste ploeg maakt vanavond.

90′ We zitten inmiddels in blessuretijd, er zullen nog wel enkele minuten te spelen zijn. Laten we hopen dat Dessel dit vast kan houden.

87′ DOELPUNT DESSEL! Een mooie Desselse aanval komt terecht bij Breugelmans die naar de tweede paal geeft. Geukens staat helemaal vrij tussen 2 man en kan met het hoofd breed leggen op Cheprassov, de ingevallen spits staat helemaal vrij en kan simpel binnen tikken!

86′ Boujouh zit mis bij een lange bal. Valcke is erdoor, maar trapt uit een moeilijke hoek over het doel.

83′ Gele kaart voor Van Oudenhove (Dender)

81′ Vanhaen wordt vervangen door Cheprassov.

76′ Mathei wordt vervangen door Demba.

75′ Aanvallend komt Dessel er niet aan te pas in het merendeel van deze tweede helft. Bijna elke tweede bal is voor de bezoekers en er wordt teveel ingeleverd.

72′ Dessel speelt soms ook te slordig in deze tweede helft. Een te zachte pass wordt door de bezoekers onderschept en zij kunnen er ook vandoor. Casagolda stuurt M’Barki diep, maar gehinderd door Ghislain trapt hij naast.

71′ Cinti wordt vervangen door Geukens.

69′ Een afgeblokt schot van Casagolda komt voor de voeten van M’Barki, hij mikt op de verre hoek en mist het doel maar net.

65′ De bezoekers zijn beter begonnen aan de tweede helft, feller en steviger, maar staan nu wel op gelijke hoogte door een cadeautje van de arbitrage. Hierdoor lijken ze logischerwijs nog meer energie te hebben gekregen en blijven ze vooruit voetballen.

57′ Casagolda zet zich achter de bal. Kustermans kiest de goede hoek maar kan niet bij de goed ingeschoten bal van Casagolda. De bezoekers krijgen hier een cadeau aangereikt dat ze gretig uitpakken en zodoende staat het weer gelijk.

56′ M’Barki lijkt hier een mooie duik te maken. De arbiter lijkt ook door te willen spelen, maar de lijnrechter geeft aan dat het een strafschop is en de arbiter volgt hem uiteindelijk dan toch.

52′ Boujouh zet zich door op links en legt goed terug op Vanhaen, zijn schot gaat richting de verre hoek, maar kan nog door een verdediger afgeblokt worden.

49′ Vrije trap op een gevaarlijke plek voor de bezoekers. Rowell trapt in de handen van Kustermans.

47′ M’Barki met de voorzet op Valcke, hij kopt ineens maar Kustermans gaat goed plat en kan pakken.

46′ De bezoekers hebben aanvallend gewisseld in de rust. Hens is in de kleedkamer achtergebleven, Casagolda is zijn vervanger.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Dessel.

40′ Dessel krijgt de kansen om de score verder aan te dikken, maar benut deze niet. Een hoekschop wordt door Versmissen doorgekopt, maar aan de tweede paal wordt daar niks mee gedaan. Vervolgens caramboleert de bal nog via enkele spelers en is het wederom Versmissen die een poging kan wagen, maar hij trapt in het zijnet.

33′ Valcke lijkt hier een eerste (goede) kans te krijgen voor de bezoekers. Hij wordt diep gestuurd, maar niet alleen gaat zijn schot naast, ook wordt hij afgevlagd voor buitenspel.

27′ De volgende kans is daar ook alweer. Mathei wordt aangespeeld en draait goed weg van zijn man, vervolgens trapt hij tegen de doelman. In de rebound is er nog een schot van Vanhaen, maar Gies gaat plat en kan keren.

26′ Bijna kan Breugelmans profiteren van een fout bij de bezoekers achterin. Een hoge voorzet waarbij de doelman blijft staan en bij de tweede paal raakt de aanvaller de bal verkeerd, waardoor Gies alsnog in twee tijden redding kan brengen.

22′ DOELPUNT DESSEL! De eerste serieuze kans van de match is meteen raak. Versmissen wordt op rechts diep gestuurd en kan een hard lage voorzet afleveren, waar Mathei nog goed afgeschermd wordt kunnen de bezoekers Breugelmans niet afstoppen. Breugelmans komt inlopen en trapt met zijn rechter hard in de hoek binnen!

20′ Cinti probeert het op vrije trap van ver ineens, maar zijn poging is geen enkel probleem voor Gies.

13′ Een voorzet van Boujouh is net te scherp voor Breugelmans en Mathei.1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.