Afgelopen. Zeer spijtig van het late tegendoelpunt, maar we kunnen door dit gelijke spel, ongeacht het resultaat van Patro, deze eerste seizoenshelft afsluiten als koploper! Wie had dat voor dit seizoen gedacht.. Een prestatie om enorm trots op te zijn!

90′ We zitten inmiddels in blessuretijd, het kan hier nog alle kanten op gaan in Dessel.

89′ Een schot van Demba gaat naast.

87′ De bezoekers maken dan toch nog gelijk. Lallemand ontvangt de bal en via een Desselse voet gaat de bal onder Kustermans door binnen.

85′ Beide ploegen wisselen. Bij Dessel komt Demba in de ploeg voor Cheprassov. De bezoekers brengen Van Den Ackerveken en Besson voor Kose en een speler waarvan we jullie de naam schuldig moeten blijven.

82′ Versmissen speelt ineens door op Cerigioni, die kan alleen op de Debaty af, maar trapt op de doelman.

79′ Ghislain wordt vervangen door Cerigioni.

77′ Geukens steekt een bal op Ghislain, zijn schot is te wild en mist het doel.

75′ De match wordt bitsiger. Er wordt minder gevoetbald en meer geknokt voor elke bal. De bezoekers proberen ook vrije trappen uit te lokken, de arbiter gaat hier een aantal keer in mee.

72′ Ex Desselaar Reuten komt in de ploeg voor Mouhli.

70′ Vanhaen wordt vervangen door Geukens.

66′ In de nasleep van deze situatie heeft blijkbaar Bruggeman Boujouh een tik in het gezicht gegeven. Boujouh krijgt een gele kaart voor zijn rol in deze situatie, Bruggeman krijgt een directe rode kaart en dus moeten de bezoekers met 10 man verder.

65′ Gele kaart voor Vanhaen (Dessel)

62′ Bruggeman trapt ruim over het doel.

61′ De spanning is om te snijden in het AMS, De bezoekers zijn in de tweede helft vooralsnog de betere ploeg. Dit overigens zonder grote kansen bij elkaar te spelen.

56′ Mouhli probeert het van ver, Kustermans kan de bal over kijken.

55′ Schot van Ghislain in de korte hoek, Debaty verwerkt in hoekschop.

54′ Slordig Dessels balverlies, Perbet kan trappen maar doet dit te gehaast. Zijn poging gaat over de vangnetten.

53′ Gele kaart voor Sols (Dessel)

51′ De bezoekers zijn scherp en goed uit de kleedkamer gekomen. Ze drukken Dessel achteruit. Eerst een schot vanuit de tweede lijn op de vuisten van Kustermans, de rebound komt tot Perbet, die zijn poging ruim voorlangs ziet gaan.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij de bezoekers is Mouchamps in de kleedkamer achter gebleven, Lallemand is voor hem gekomen.

Rust in Dessel. Na de aansluitingstreffer begonnen de bezoekers meer druk te zetten, dat heeft Dessel tot aan de rust overleefd. Nu alle koppen bij elkaar en samen met de supporters, die op de tribune duidelijk te horen zijn, deze 3 punten over de streep trekken in de tweede helft!

40′ Bal breed van Breugelmans, het schot van Vanhaen gaat ver over.

39′ Bijna is het hier weer meteen gelijk. Vanaf rechts wordt een bal teruggelegd, Perbet stapt slim over de bal heen en Kose trapt maar net naast het doel. Dessel zakt met momenten te ver terug naar achteren en laat zo de bezoekers komen, die kunnen goed voetballen dus dat is niet altijd een even goed idee.

37′ De bezoekers komen terug in de match. Hoekschop vanaf de rechterkant en Bustin kan binnen koppen.

35′ Gele kaart voor Lenaerts (Dessel)

30′ Even lijkt Breugelmans hier alsnog de 3-0 op het bord te zetten. Hij wordt na een mooie slalom van Versmissen alleen op de doelman gestuurd, hij stift hem ook prachtig binnen, maar stond blijkbaar buitenspel en dus ging het doelpunt niet door.

28′ Via een verdediger botst de bal in de voeten van Versmissen. Hij speelt Ghislain aan die meteen goed wegdraait van zijn tegenstander en een open kans krijgt. Met zijn linker trapt hij helaas naast, dit had eigenlijk de 3-0 moeten zijn.

25′ Een schot van Mouhli wordt geblokt door Haagen en verdwijnt in hoekschop.

23′ De bezoekers hebben nog geen schot op doel kunnen versturen, het blijft vooral bij een resem aan voorzetten. Deze gaan tot nu toe echter stuk voor stuk in de handen van Kustermans.

20′ DOELPUNT DESSEL! Hoekschop vanaf links via Boujouh op het hoofd van Lenaerts, hij kopt hard richting de hoek. Zijn bal wordt nog door een verdediger van richting veranderd en rolt achter de doelman binnen, deze kunnen we wel aan onze aanvoerder Lenaerts toekennen!

17′ Voorzet van de rechterkant, de kopbal van Perbet eindigt op het dak van het doel.

15′ DOELPUNT DESSEL! Versmissen staat aan de zijlijn en speelt de bal strak door een pak spelers in de voeten van Cheprassov, de spits neemt de bal mee en schiet staalhard in de verre hoek binnen!

10′ Voorzet van Verbeek, Cheprassov schampt de bal waardoor Breugelmans er niet aan kan.

1′ We zijn aan de match begonnen.

We beginnen om 18u40 aan de match, de aftrap is 10 minuten uitgesteld vanwege een droevige gebeurtenis in een van de supportersbussen van de bezoekers. Daar is een van de Luikse supporters onwel geworden en later ook overleden. Vanuit hier willen we dan ook ons medeleven betuigen. Ook willen we de nabestaanden en de club en haar supporters veel sterkte wensen!

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.