Afgelopen. Dessel verdiende hier een beter resultaat, maar wat we vooral moeten onthouden is dat we een hele goede wedstrijd gezien hebben waarin we niet de mindere waren en ons zeker konden meten met een sterke tegenstander.

89′ Ghislain speelt zich mooi vrij schuin voor het doel, maar zijn schot gaat hoog over.

89′ Coeckelbergs probeert het vanuit een moeilijke hoek, Defourny kan maar net redden met de voeten.

87′ En toch zijn het de bezoekers die onverdiend de voorsprong pakken. Ephestion mag een afgeslagen hoekschop opnieuw voor brengen. Nu is het Dante die centraal binnen kan koppen.

87′ Geladé duwt een schot van Keita in hoekschop.

86′ De bezoekers proberen er nog een overwinning uit te halen en drukken nu iets meer naar voren. Dat zou echter wel tegen de verhouding in zijn.

81′ Hoekschop van Boujouh, Coeckelbergs kopt ruim over en naast. De jongeling valt heel bedrijvig in, dat stemt tevreden.

78′ Versmissen zit er goed tussen en speelt Demba aan. Die draait goed weg bij zijn man en probeert de hoek te vinden, Defourny kan redden.

77′ Pereira wordt in de diepte aangespeeld, hij neemt de bal mee en trapt maar net over en naast.

67′ De bezoekers komen weer op gelijke hoogte. Montes mag iets te gemakkelijk opkomen met de bal aan zijn voeten. Hij krijgt teveel ruimte en pakt uit met een mooi geplaatst schot van een meter of 20 dat in de verste hoek binnen gaat.

65′ Cheprassov sleurt zich met verdediger op de huid de grote baklijn binnen. Hij speelt zijn directe man goed uit en trapt vanuit een moeilijke hoek op Defourny.

64′ Beide ploegen wisselen één maal. Bij Dessel komt Coeckelbergs in de ploeg voor Cinti. Bij de bezoekers komt Herpigny in de ploeg voor Zoghlami.

61′ Nangis is heel snel en balvaardig. Nu kapt hij kort naar binnen bij Ghislain en trapt hij maar net naast.

58′ DOELPUNT DESSEL! De bezoekers willen via Dante uitverdedigen, maar zijn Cheprassov uit het oog verloren. Hij komt voor doelman Defourny bij de bal en kan vanuit een zeer moeilijke hoek met buitenkant voet binnen duwen!

57′ Boujouh legt breed op Demba, zijn schot mist het doel maar net.

54′ DOELPUNT DESSEL! Een hoekschop van de rechterkant valt op het hoofd van Cheprassov, hij kopt nog op de paal maar in de rebound trapt een oplettende Demba hard en hoog binnen!

53′ De bezoekers komen op voorsprong. Nangis wordt met een voorzet bereikt, hij weet behendig enkele verdedigers voorbij te spelen en Pereira aan te spelen. Hij behoudt het overzicht, laat nog een verdediger voor zich langs glijden en trapt rustig binnen.

49′ Enkele kleine mogelijkheden voor Dessel na de rust. Nu ist het Cheprassov die de bal verkeerd raakt en ver naast ziet gaan.

47′ Cinti trapt over het doel.

46′ Een schot van Nangis wordt afgeblokt door Cavus.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij Dessel is Van Hout in de ploeg gekomen voor Lenaerts.

Rust in Dessel.

41′ Een schot van Nangis veroorzaakt weinig problemen voor Geladé.

38′ Een laag en hard schot van Sankhon wordt door Geladé in hoekschop getikt.

30′ Een voorzet van Boujouh is geen probleem voor Defourny.

27′ Uit de hoekschop die volgt eindigt de kopbal van Lenaerts op het dak van het doel.

26′ Op een vrije trap van Boujouh kopt Cheprassov goed naar de grond, Defourny kan over het doel tikken.

22′ Ephestion speelt zich goed vrij, maar trapt tot twee maal toe op een Dessels lichaam.

20′ Cerigioni onderschept en speelt Cheprassov aan. het is 3 Desselse aanvaller tegen 2 bezoekende verdedigers. De aanvaller besluit te schieten en mist het doel met zijn poging.

19′ Versmissen probeert het met zijn linker, hij trapt naast.

16′ Boujouh kan ongehinderd naar voren met de bal, hij besluit te trappen en zijn schot wordt door Defourny gekeerd.

12′ Boujouh legt terug op Cerigioni, zijn schot gaat over.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De ploeg samenstelling van de bezoekers zal gedurende de eerste helft onderaan de pagina komen te staan, deze is op dit moment nog niet bekend.

De samenstellingen van beide ploegen vanmiddag.