Afgelopen. Dessel lijdt een kansloze nederlaag tegen een veel beter Knokke. Het zat er vandaag gewoonweg geen moment in. De koppen omhoog en hopen op beterschap, volgende afspraak is zondag in de Beker van België op Fizoise.

89′ Ghesquiere en Buysse worden vervangen door Bailly en Neyts.

87′ Mfumu en Mariën worden vervangen door Köse en Van Den Bossche.

87′ Cheprassov probeert het van ver, maar trapt ook ver over. Dessel heeft in deze match nog geen enkele keer op doel getrapt.

84′ Pedro komt in de ploeg voor Vanhaen.

83′ Knokke probeert er nog wel uit te komen en de score uit te breiden, maar ze hebben het tempo heel erg omlaag gehaald, ze kunnen het zich veroorloven om de match op het gemak uit te spelen.

78′ Gele kaart voor Peeters (Dessel) Er vallen nu enkele kaarten uit frustratie op plekken waar dat nooit moet gebeuren, dat is nooit een goed teken.

77′ Jalloh wordt vervangen door Van Walle.

77′ Gele kaart voor Haagen (Dessel)

72′ Mekkaoui en Geukens worden vervangen door Swerten en Van Hout.

71′ Het is niet de avond van Dessel, nu een voorzet van de linkerkant. Jalloh komt voor zijn man en trapt aan de tweede paal binnen.

66′ Ghislain kan een bezoekende voorzet van de rechterkant nog net in hoekschop werken voor Aelterman hem binnen kan lopen.

64′ Gele kaart voor Vanhaen (Dessel)

62′ Een schot van Mariën gaat ruim naast. Dessel moet nu vooral gaan uitkijken dat de score niet nóg verder op gaat lopen.

60′ Smolders en Cavus worden vervangen door Osei-Berkoe en Peeters.

59′ Knokke brengt de score op 0-3. Het schot van Mariën wordt nog gekeerd door Geladé, in de rebound kan Mfumu binnen glijden.

57′ Smolders onderschept op het middenveld en geeft mee aan Cheprassov. De voorzet van de aanvaller wordt tot aan de tweede paal getrapt, Geukens komt net te kort om binnen te duwen.

55′ Jalloh wordt diep gestuurd en probeert het vanuit een moeilijke hoek, Geladé gaat goed plat en kan redden.

53′ Bijna een nog hogere voorsprong. Een bal eroverheen valt tussen de verdediging en doelman. Geladé komt uit zijn doel en de bal lijkt via Mfumu in het doel te belanden, enkele bezoekende supporters juichen al maar de bal gaat net naast.

50′ Mariën komt naar binnen en probeert het met zijn linker, zijn poging gaat hoog over.

48′ Mariën probeert een slechte lange bal van Geladé over de doelman heen te trappen. Geladé herstelt zijn fout en kan in twee tijden pakken.

46′ Eerste wapenfeit van Desselse zijde vanavond komt van Mekkaoui, zijn schot gaat een meter naast het doel.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Dessel, een eerste helft waarin Dessel er niet uit kwam en niet echt in de buurt van het vijandelijke doel kon komen. De bezoekers begonnen met een optisch overwicht en tot aan 5 á 10 minuten voor de rust was er nog niet veel te noteren aan beide kanten, maar toen gingen de bezoekers een versnelling hoger en pakten ze dan ook een verdiende voorsprong.

42′ En vrijwel meteen hierna verdubbelen ze de voorsprong. Ghesquiere krijgt teveel ruimte en haalt met zijn linker uit, zijn schot gaat prachtig via de verste paal in de bovenhoek binnen.

40′ De bezoekers pakken de voorsprong. Ze werden al iets gevaarlijker en nu is het Mfumu die van links naar binnen komt en via de handen van Geladé binnen trapt.

39′ Nu is Jalloh er doorheen en kan hij uit een moeilijke hoek breed leggen op Mfumu, zijn pass is zeer matig en Geladé kan tussenkomen.

38′ Jalloh probeert het eens van afstand, hij raakt de bal compleet verkeerd.

35′ Knokke heeft de overhand en veruit het meeste balbezit maar kan vooralsnog niet heel gevaarlijk worden. Dessel heeft moeite om met de bal van eigen helft af te komen.

17′ Schot van Aelterman, Geladé kan in twee tijden pakken.

12′ Gele kaart voor Cavus (Dessel)

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.