Afgelopen, Dessel verliest kansloos van een beter en effeciënter Patro.

88′ Sam wordt vervangen door Cuypers.

88′ Gele kaart voor Ghislain (Dessel)

86′ Sam kan alleen voor de doelman trappen, Gelade pakt uit met een goede redding.

84′ Bounou wordt vervangen door Valcke.

78′ Ferber wordt vervangen door Milts.

76′ Peeters raakt de bal helemaal verkeerd en Belin kan rustig rapen. De eerste ‘doelpoging’ van Dessel in deze match.

76′ Vanhaen wordt vervangen door Peeters.

75′ Bounou neemt een afvallende bal ineens op de slof, hoog over.

73′ Hoekschop vanaf rechts, Haagen kopt aan de tweede paal in het zijnet.

70′ Dessel krijgt een vrije trap op de rand van het strafschopgebied wegens hands van de doelman, hier krijgt Belin (Patro) dan ook een gele kaart voor. Loshi trapt de bal vervolgens in de muur, de rebound trapt hij tegen een tegenstander aan..

67′ Het verschil wordt alsmaar groter. Ferber wordt het straatje ingestuurd en drukt hard af, zijn schot gaat in de korte hoek binnen.

63′ Osei-Berkoe (uit de wedstrijd getrapt door een vieze trap van Ferber enkele minuten eerder) moet gekwetst het veld verlaten, hij wordt vervangen door Goor

61′ Loshi gaat de combinatie aan met Cerigioni, hij trapt vervolgens ineens naar mikt naast.

58′ Gele kaart voor Ferber (Patro)

55′ Gele kaart voor Vanhaen (Dessel)

50′ Hoekschop aan de linkerkant, een van de bezoekende torens kopt aan de tweede paal naast.

50′ Het spel mag even stil omdat de bezoekende supporters, die verder voor een mooie sfeer zorgen, het nodig vonden om een fakkel op het veld te gooien. Dat is nergens voor nodig mannen.

47′ De bezoekers komen het scherpst uit de kleedkamer, Bamona mag uithalen en ziet zijn schot in het doel verdwijnen.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij Dessel zijn Ghislain, Geukens en Loshi in de ploeg gekomen voor Cavus, Cheprassov en Mekkaoui.

De arbiter fluit voor de rust. Dessel zal in de tweede helft uit een ander vaatje moeten tappen.

28′ Een vrije trap van de bezoekers gaat het pak in en wijkt af, Gelade let goed op en kan pakken.

27′ Gele kaart voor Swerten (Dessel)

20′ Een vrije trap ver van het doel. Vanhaen probeert het ineens en ziet zijn poging naast gaan.

19′ Gele kaart voor Cavus (Dessel)

17′ Kort hierna staat het meteen 0-2 Dessel verliest de bal en de bezoekers schakelen snel om, Renson staat aan het kanon en hij schuift de tweede binnen.

15′ de bezoekers komen op voorsprong, een mislukt schot van Bounou komt in de voeten van Ferber, zijn schot gaat via de benen van Gelade binnen.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.