Nog even wat extra informatie na afloop. De rode kaart voor Cerigioni was geen directe, hij kreeg in deze situatie zijn tweede gele kaart.

De arbiter fluit kort na de aftrap voor het einde. Dessel is hier op basis van strijdlust uit een moeilijke situatie, na de rode kaart, terug gekomen en heeft in blessuretijd in ondertal nog een meer dan verdiend punt gepakt. Een prestatie die mag tellen!

90+2′ DOELPUNT DESSEL! Haagen is als stormram naar voren gestuurd en dat mist zijn uitwerking niet. Hij bezorgt met het hoofd de bal bij Loshi en de aanvaller scoort voor de 2de week op rij een belangrijk doelpunt! Nu zet hij een meer dan verdiende 3-3 op het scorebord.

88′ Hendrickx zet zich achter de bal en trapt rustig binnen. Een onverdiende voorsprong voor de thuisploeg, maar daar doe je nu niets meer aan. Dessel moet met 10 nu nog enkele minuten ten aanval trekken.

86′ De thuisploeg krijgt een strafschop. Vanhaen begaat de (vermeende) overtreding en de arbiter wijst naar de stip. In het tumult dat hierop volgt krijgt Cerigioni een rode kaart, het is ons niet duidelijk waarom dit is.

79′ Perseo komt in de ploeg voor M. Wilmots.

79′ Deze match kan nog alle kanten op, Dessel laat zich hier zeker niet wegspelen en de gelijke stand is geen onverdiende op het moment. Nu is het zaak van volhouden en hopelijk er nog eens uit te kunnen komen.

75′ Loshi wordt vrijgespeeld en kapt zijn tegenstander goed weg, de hoek is te moeilijk en zijn voorzet wordt geblokt door Mignon.

71′ Dubbele wissel bij de thuisploeg. N’Guessan en El Harrak worden vervangen door Musset en Gilon.

70′ DOELPUNT DESSEL! De thuisploeg krijgt een hoekschop niet weg en Versmissen zet zijn zware voet tegen de bal. Hij volleert heerlijk in de verste hoek binnen!

69′ Een schot van Osei-Berkoe kan nog worden afgeblokt. Dessel trekt ten aanval met veel energie, laten we hopen dat dit iets oplevert

67′ Mekkaoui wordt vervangen door Coeckelbergs.

60′ Loshi komt in de ploeg voor Geukens.

58′ Voorzet Versmissen, Geukens raakt de bal verkeerd en ziet hem net naast gaan.

56′ Gele kaart voor Cerigioni (Dessel)

56′ Gele kaart voor Cascio (Visé)

49′ N’Guessan werkt zich voorbij enkele twijfelende Dessel spelers, zijn poging gaat maar net naast.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij Dessel is Goor in de kleedkamer achter gebleven, Swerten is zijn vervanger.

We gaan ook meteen rusten. Dessel kwam er aanvallend op het doelpunt na niet aan te pas, maar had het verdedigend best goed staan. Dan is het jammer dat op slag van rust een vermijdbaar doelpunt valt. Er is werk aan de winkel voor de tweede helft.

45′ De thuisploeg komt op slag van rusten op voorsprong. Cascio legt af voor Hendrickx, de middenvelder haalt uit en ziet de bal onder Geladé door binnen gaan.

42′ Gele kaart voor Essikal (Visé)

36′ De thuisploeg maakt de stand gelijk, M. Wilmots met een scherpe voorzet van de rechterkant, Bonemme kan aan de twee paal te gemakkelijk binnen trappen.

34′ Gele kaart voor Vanhaen (Dessel)

32′ Voorzet van rechts, Cascio trapt uit kansrijke positie naast. Hier had hij meer mee kunnen doen.

21′ Cascio van afstand, in de handen van Geladé.

16′ DOELPUNT DESSEL! Dessel voert de counter tot in de perfectie uit. Geukens met de bal op Osei-Berkoe, de vleugelaanvaller geeft laag voor en Cerigioni trapt centraal binnen.

10′ Geukens probeert het eens vanuit een moeilijke hoek, hij trapt ver naast.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.