Afgelopen. Dessel was vandaag niet goed genoeg en de bezoekers stappen vanavond met een verdiende driepunter terug de bus in.

89′ Vanwesemael en Arrivas worden vervangen door Matterne en Chantrain.

88′ Nog een (klein) voorbeeld. De arbiter stopt even geleden het spel om Vreven aan te spreken, omdat deze 2 stappen uit zijn vak zet. Maar als de bezoekende trainer het veld in springt gaat het spel door.

86′ Cavus was even van het veld en moest zijn shirt verwisselen, vanwege een druppel bloed erop. Het zijn de regels, maar het geeft wel aan de de arbiter (aan beide kanten) meer met onzinnige kleine dingen bezig is, dan met echt de match leiden. Hij maakt in ieder geval, net als Dessel, absoluut geen goede beurt hier vanavond.

84′ Gele kaart voor Cavus (Dessel) na een te felle overtreding.

82′ Colman komt in de ploeg voor Geukens.

82′ Gele kaart voor Vanhaen (Dessel) voor het onderbreken van een tegenaanval.

81′ Geladé zit mis bij een hoge bal, de halve omhaal van Bentayeb mist vervolgens het doel.

79′ Bentayeb speelt een man uit en trapt op doel, Geladé duwt in hoekschop.

78′ Opnieuw Konneh met een schot, deze is iets minder gevaarlijk en levert Bouzian minder problemen op.

75′ Een poging van Vanhaen mist de juiste richting.

74′ Bijna heel Dessel roept om een strafschop na een vermeende fout van doelman Bouzian op Konneh, maar de arbiter laat doorspelen. Waarschijnlijk de juiste beslissing.

72′ Bijna meteen brengt Konneh een gelijke stand op het bord. Hij ontvangt de bal en op de punt van het strafschopgebied krult hij de bal richting de verre hoek, de bal lijkt enig mooi binnen te waaien maar kan door Bouzian nog in hoekschop worden getikt. Een wereldredding van de bezoekende doelman.

71′ Ghislain en Sols worden vervangen door Konneh en Vanhaen.

69′ Dessel moet geen tandje, maar een heel gebit bij gaan schakelen om hier een resultaat aan over te houden vanavond.

68′ Bentayeb mag te gemakkelijk opkomen, zijn pass wordt door Yagan in de handen van Geladé getrapt.

65′ Jochmans wordt vervangen door Bentayeb

61′ De bezoekers komen op voorsprong en helemaal onverdiend is dat misschien niet te noemen. Een voorzet van rechts wordt niet goed verwerkt en Arrivas staat op een meter of 18 klaar om de bal hard binnen te schuiven.

55′ De eerste kans voor Dessel is meteen een hele grote. Tienen gaat in de fout en Ghislain kan zich centraal vrij spelen, hij trapt tegen de doelman. Hier moet je meer mee doen.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij Dessel blijven Cheprassov en Verbeek in de kleedkamer achter, Haagen en Breugelmans zijn de vervangers.

Rust in Dessel. Dessel heeft aanvallend vrijwel niets in te brengen, de bezoekers zijn dreigender maar weten dit nog niet in doelpunten uit te drukken.

44′ Voorzet van links. Naudts met een goede kopbal, Geladé haalt de bal van onder zijn lat vandaan en duwt in hoekschop.

41′ Yagan draait een vrije trap van de zijlijn ineens naar het doel, de bal zeilt maar net over de deklat.

30′ De bezoekers zijn het gevaarlijkst. Kempeneers brengt voor, Yagan trapt naast.

29′ Een vrije trap wordt door de bezoekers opnieuw ingebracht, Meeus trapt naast.

27′ Claes moet even later gekwetst van het veld, Kempeneers komt hem vervangen.

24′ Een hoekschop valt via een bezoekend hoofd in de voeten van Sols, hij probeert het ineens met een geplaatste poging maar ziet zijn poging door Claes van de lijn worden gehaald.

20′ Dessel begint heel slordig aan de match. Teveel ballen worden (onnodig) ingeleverd en de tegenstander kan nog te gemakkelijk onder de Desselse druk uit voetballen.

13′ Bogaerts neemt een afgeslagen bal ineens op de slof, zijn inzet eindigt op de paal.

9′ Yagan probeert het van ver, hij trapt hoog over.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.