Afgelopen. Dessel morst met de kansen en laat hier 2 dure punten liggen. Dit kun je alleen maar jezelf verwijten. Met bijna twee handen vol (grote) kansen moet je hier altijd met een driepunter terug de bus in gaan.

90′ Het scenario waar we bang voor waren komt uit. Een bal valt goed en vliegt binnen. Een voorzet van de linkerkant wordt door iedereen gemist en valt via de ingevallen Tall aan de tweede paal binnen.

90′ Konneh wordt vervangen door Peeters.

88′ Cerigioni met de volley, hij raakt de bal verkeerd.

84′ Voorzet vanaf rechts op het hoofd van Sula, Gelade heeft klem.

83′ Dessel had de match hier allang moeten beslissen, maar het blijft spannend. Er hoeft maar 1 bal goed te vallen aan de andere kant.

81′ Coeckelbergs legt af op Versmissen, hij raakt de bal verkeerd. Dessel morst nu echt met de, toch veelal, grote kansen.

80′ Ghislain en de moegestreden Colman worden vervangen door Cheprassov en Coeckelbergs.

79′ Sols trapt uit een hoekschop maar net naast.

77′ Daar was de gelijkmaker al bijna. Sula staat op links helemaal vrij en kan afdrukken, Geladé toont zich weer een betrouwbaar sluitstuk en duwt in hoekschop.

76′ Colman speelt weer een goede match voorin. Nu gaat hij de zijlijn af met een goede rush en legt hij perfect terug op Cerigioni. Hij trapt ineens en mist zijn schot. Er worden té veel kansen gemist.

75′ Van Marcke wordt vervangen door B. Kudimbana. Een verdediger eraf voor een aanvaller, de intenties van de thuisploeg zijn duidelijk.

71′ Gele kaart voor Swerten (Dessel)

67′ Cerigioni is in de ploeg gekomen voor Osei-Berkoe.

67′ Wederom een grote Desselse kans. Konneh is erdoor en geeft goed voor op Ghislain, de flankaanvaller moet eigenlijk scoren maar kan de bal wederom niet voorbij Kudimbana krijgen. Moet wel gezegd worden dat de doelman uitpakte met een goede redding. Laten we hopen dat het gebrek aan afwerking de ploeg straks niet duur komt te staan.

65′ Gele kaart voor Sols (Dessel). De kaart was terecht, maar we weten niet of hij aan de juiste speler gegeven is.

63′ Nu is het Ghislain met een mooie bal op Konneh, de aanvaller wordt nog dwars gezeten en ziet zijn poging via Kudimbana in hoekschop verdwijnen. De doelman zorgt er hier twee maal voor dat er geen dubbele voorsprong op het bord staat.

61′ De grootste kans in de tweede helft tot dusver is zelfs voor Dessel. Versmissen stuurt Ghislain het straatje in, hij lijkt de verre hoek te vinden maar Kudimbana kan er nog net een handje tegen krijgen.

59′ De thuisploeg heeft de bal maar doet er vooralsnog weinig mee. Nu komt Clyncke naar binnen en trapt hij een meter naast.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij Dessel is Cavus vervangen door Verbeek. Bij de thuisploeg zijn in de rust Debouver en Deschilder in de ploeg gekomen voor Caufriez en Bendianishvili.

We gaan rusten met een kleine voorsprong.

43′ Mooie actie van Osei-Berkoe, zijn voorzet is helaas te scherp voor de overige Desselse aanvallers.

36′ Een hoekschop slaat af en het is Reuse die hoog over trapt.

35′ Caufriez probeert het eens van afstand, zijn uithaal gaat via de paal het veld weer in.

31′ Gele kaart voor Van Marcke (Winkel)

29′ Ook Clyncke trapt in de handen van onze doelman.

26′ Caufriez trapt in de handen van Gelade.

24′ Na wat druk van de thuisploeg kan Dessel er nog eens uit. Konneh en Colman gaan op één verdediger af en de jonge vleugelspeler probeert het zelf. Iets te opportunistisch waar Colman helemaal vrij stond.

13′ DOELPUNT DESSEL! Colman wordt ingespeeld en hij stuurt Konneh de diepte in. De aanvaller krijgt de bal met wat geluk mee maar stift de bal vervolgens magistraal over Kudimbana heen binnen, wat een goal!

5′ Vrije trap snel genomen door Versmissen. Konneh kan trappen maar treft de voet van de doelman.

4′ Voorzet Verhooghe, Sula kopt over.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanmiddag.