De uitstekend fluitende arbiter Bronsvoort fluit voor het einde van de match. Een puntendeling vanavond in het AMS.

90′ We krijgen er 3 minuten bij vanavond.

89′ Dessel countert en Ghislain brengt de bal voor. Zijn voorzet kan nog worden weggewerkt door een verdediger voor Cheprassov gevaarlijk kan worden.

86′ Mbuyi-Mbayo trapt een afgeslagen hoekschop ineens, zulke pogingen zijn meestal alles of niets. Nu was het niets en gaat de bal ver naast.

83′ Naqqadi wordt vervangen door Brugmans.

77′ Kasmi wordt vervangen door Konneh.

77′ Goede aanval van Dessel. De voorzet van Swerten is net te scherp voor Cheprassov.

73′ Schot van Osei-Berkoe, in de handen van Valkenaers.

70′ Cerigioni wordt vervangen door Cheprassov.

70′ De bezoekers maken gelijk. Dessel laat zich te ver achteruit drukken en krijgt daar nu de rekening voor gepresenteerd. Een hoekschop kan worden doorgekopt naar de tweede paal, Dessel kan hem niet wegwerken en Vermijl kan uiteindelijk binnen tikken.

63′ De bezoekers beginnen beter in de tweede helft, Dessel moet het nu even ondergaan, hopelijk kunnen we ons hier snel onderuit spelen.

57′ Nu probeert Naqqadi het van ver, zijn poging vliegt hoog over.

57′ Wederom Mbuyi-Mbayo met een poging van afstand, Geladé weer in twee tijden.

53′ Het gaat in de beginfase van de tweede helft gelijk op, al zijn de bezoekers wel wat feller aan de tweede helft begonnen. Een hard schot van Mbuyi-Mbayo kan door Geladé in twee tijden worden gepakt.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

De arbiter fluit voor de rust. Een kleine maar wel verdiende voorsprong.

40′ DOELPUNT DESSEL! Dit doelpunt begint op eigen helft met een balverovering van Versmissen, via Kasmi en Sols komt de bal bij Osei-Berkoe. De aanvaller laat zich zien met een mooie actie en trapt uiteindelijk een, volgens ons, houdbare bal richting de verste hoek. Valkenaers moet toch lossen en Kasmi is gevolgd om zijn eerste voor Dessel binnen te trappen!

34′ THES komt beter in de wedstrijd, nu is het een vlotlopende aanval die aankomt bij Mbuyi-Mbayo, zijn schot gaat maar net naast.

28′ Kerckhofs trapt naast.

22′ Dessel is heel duidelijk de betere ploeg tot nu toe. Het staat goed te voetballen en krijgt de kansen, maar één moment van onoplettendheid zorgt ervoor dat we nu gelijk staan.

18′ DOELPUNT DESSEL! Versmissen stuurt Ghislain diep, zijn voorzet kan worden gekraakt maar geraakt toch tot bij Cerigioni, die de doelman te snel af is en aan de eerste paal binnen trapt!

14′ Wederom Bertaccini, nu mist zijn poging van afstand mist het doel.

13′ De bezoekers pakken bij hun eerste de beste kans de voorsprong. Een matige voorzet van de linkerkant kan na miscommunicatie achterin toch doorschieten tot bij Bertaccini, de aanvaller kan vrij aannemen en trapt via de onderkant van de deklat binnen.

11′ Het blijft toch lastig om doelpunten te maken. Versmissen combineert en soleert zich prachtig door de bezoekende verdediging heen, de hoek is moeilijk en hij schuift de bal naast.

3′ Voorzet van de rechterkant, Cerigioni kan aan de eerste paal net niet bij de bal.

1′ Verbeek neemt een afgeslagen bal ineens op de slof, hij lijkt richting de verre hoek te gaan maar kan nog worden afgeblokt.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.