De arbiter fluit meteen na de aftrap voor het einde. Dessel was drie kwart wedstrijd de evenknie van de bezoekers uit Luik. Maar individuele kwaliteit gaf uiteindelijk, met een geflatteerde uitslag, de doorslag vanavond.

90′ Het slotakkoord is voor Perbet. Hij kan net iets te makkelijk vrij komen en plaats de bal vervolgens in de verste hoek binnen.

89′ Cavelier trapt in de handen van Geladé.

85′ Prudhomme komt in de ploeg voor Loemba.

83′ Sols en Ghislain worden vervangen door Geukens en Cheprassov.

82′ Perbet laat zijn klasse nog maar eens zien wanneer hij de bal op de middellijn perfect uit de lucht plukt en daarmee een counter in kan leiden. Hij geeft mee aan Cavelier die de spits vervolgens weer zoekt aan de tweede paal maar zijn voorzet is te hoog.

78′ Van Den Ackerveken en Cavelier komen in de ploeg voor Mouhli en Mouchamps.

75′ De voorsprong wordt nog wat uitgebreid. Hoekschop van de rechterkant, Bustin kan centraal te gemakkelijk binnen koppen.

72′ Verbeek komt in de ploeg voor Cavus.

71′ De bezoekers pakken weer de voorsprong. In een periode waarin Dessel net even wat aan het opkrabbelen was en aanvallend gevaarlijk aan te worden was is het de onvermijdelijke Perbet die zijn ploeg op voorsprong zet. De bezoekende goaltjesdief ontvangt van Bruggeman, draait goed weg van zijn man en kan laag voorbij Geladé binnen trappen.

69′ Gele kaart voor Cavus (Dessel)

68′ Hier zijn de bezoekers nog eens heel gevaarlijk. Loemba tot bij Perbet. De lepe aanvaller combineert met Bruggeman en kopt maar net naast.

66′ Osei-Berkoe wordt vervangen door Coeckelbergs.

66′ Gele kaart voor Bustin (Luik)

63′ De bezoekers voeren het tempo toch wel wat op en de match wordt aan beide kanten wat bitsiger. Dessel is nu vooral stand aan het houden en doet dat goed.

60′ Gele kaart voor D’Ostilio (Luik)

56′ Een bezoekende vrije trap kan niet worden weggewerkt en uiteindelijk rolt de bal via het been van Nyssen maar net voorlangs. Even hiervoor lijkt de bal tegen een Desselse arm te komen in het strafschopgebied, maar was dit van een te korte afstand om hier iets voor te geven.

54′ De arbiter neemt even zijn tijd om de trainer van Luik toe te spreken. Een van zijn stafleden mengt zich hierin en krijgt in korte tijd twéé gele kaarten en mag dus naar binnen toe.

52′ Mouhli mag een vrije trap nemen, de bal ligt bijna op de achterlijn maar toch trapt hij hem aan de tweede paal maar net naast.

50′ Gele kaart voor Osei-Berkoe (Dessel)

46′ DOELPUNT DESSEL! Hoekschop van Swerten, Haagen kan verlengen en Cavus aan de tweede paal binnen werken!

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

De arbiter fluit voor de rust. Dessel hoeft echt niet onder te doen voor de bezoekers, maar slordige individuele fouten zorgen voor een kleine achterstand.

37′ Een goede voorzet van Swerten kan worden weggewerkt, Sols trapt de afgeslagen bal hoog over.

35′ Een uitbraak komt via Bruggeman bij Mouhli, Geladé pakt zonder problemen.

32′ Mouhli trapt van afstand ruim naast. Dessel heeft zich zoals gezegd enigszins herpakt, maar de kansen die de bezoekers krijgen komen allemaal direct vanuit Dessels balverlies op het middenveld.

30′ Voorzet van links schiet door, Mouchamps ontvangt en draait open maar Geladé kan redding brengen.

26′ Swerten met een hoekschop laag naar Smolders, de bal wipt wat omhoog door het veld en het schot van Smolders vliegt over.

20′ Dessel begon heel slordig. Teveel onnodig balverlies. De bezoekers konden er meteen van profiteren. De ploeg heeft zich enigszins herpakt en begint aanvallend ook voorzichtig mee te doen. Het blijft wel uitkijken voor de snelle omschakeling van de bezoekers.

16′ Kasmi op Ghislain, hij kapt zich vrij maar zijn schot kan Lejoly niet verschalken.

14′ Gele kaart voor Mouchamps (Luik)

13′ Mputu moet met een blessure van het veld, Perbet is zijn vervanger.

5′ Voorzet van Links, Mputu kopt naast.

2′ De bezoekers nemen een snelle voorsprong. Slordig balverlies op het middenveld. Bruggeman neemt over, kan te gemakkelijk opstomen en trapt in de verste hoek raak.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.