Afgelopen. We gaan met duidelijke cijfers van het veld in Namen. Snel vergeten en op naar de volgende match, volgende week zaterdag, thuis tegen Winkel.

90′ Konneh krijgt nog een kansje, zijn schot wordt gepareerd door de doelman.

85′ Uit deze hoekschop is het wederom Vander Cammen die te gemakkelijk mag koppen, hij stuurt het leer de verre hoek in en binnen.

84′ Van Beylen gaat onder een hoge bal door, een van de aanvallers van de thuisploeg schiet vervolgens via zijn rug in hoekschop.

83′ Geladé moet handelend optreden op een schotje van Detienne.

82′ Beide ploegen wisselen nog twee keer. Bij Dessel komen Konneh en Coeckelbergs in de ploeg voor Michiels en Osei-Berkoe. De thuisploeg brengt Ghaddari en Mohamed in het veld.

81′ De tweede helft had van beide zijdes weinig om het lijf, maar toch maakt de thuisploeg het verschil groter. Een hoekschop wordt door Vander Cammen binnen gekopt.

74′ Gele kaart voor Fofana (Namur)

72′ Owusu wordt vervangen door Boons.

70′ Gendebien wordt vervangen door Laloux.

63′ Bij de thuisploeg komt Dheur in de ploeg.

56′ Fofana vanaf de rand van de grote rechthoek, hoog over.

53′ Kasmi diep op Milts, Herman komt goed zijn doel uit en kan gevaar voorkomen.

51´ Dit had de aansluitingstreffer eigenlijk moeten zijn. Milts zet vanaf de achterlijn voor, zowel Osei-Berkoe als Owusu kunnen de bal niet binnen werken.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij Dessel zijn Vandebrouck en Kalala vervangen door Van Beylen en Versmissen. Bij de thuisploeg is Detienne in de ploeg gekomen voor El Khaida.

Rust in Namen, het moet echt beter in de tweede helft.

45´ Milts brengt een afgeslagen hoekschop opnieuw voor, Owusu kan aan de tweede paal trappen maar raakt de bal verkeerd.

38′ Nu probeert Fofana het eens van een meter of 20, Geladé duwt in hoekschop.

36′ Milts nogeens van afstand, ook dit schot mist het doel.

26′ Milts van afstand, zijn schot zwaait af.

21′ Slordig balverlies op het middenveld en de thuisploeg kan eruit. De bal komt uiteindelijk bij El Khaida maar die raakt hem helemaal verkeerd.

18′ Musset van afstand, de bal rolt in de handen van Geladé.

16′ Bijna legt Milts een hoekschop er ineens in, de bal gaat net naast de verste paal. Meteen hierna kiest de arbiter overigens voor de gemakkelijkste weg door te fluiten voor een vermeende fout op de doelman.

11´ En in plaats van een gelijke stand kan de thuisploeg de voorsprong verdubbelen. Een voorzet vanaf links, Iscaye kan te gemakkelijk voor zijn man komen en binnen koppen.

10′ Ei zo na stond het gelijk. Een schot van Kasmi botst via de paal het veld weer in. In de herneming trapt Milts op de vuisten van de doelman.

6′ Kasmi met het eerste Desselse wapenfeit, zijn schot gaat over het doel.

1′ Terwijl wij ons nog aan het zetten zijn in de triestige omstandigheden in Namen komt de thuisploeg al op voorsprong. Tashima schiet van afstand strak in de hoek binnen.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De Desselse ploeg vanmiddag in een koud Namen. Dug-outs die op wielen op hun plek gezet moeten worden, een waardeloos veld, geen omroep, geen Wi-Fi, geen of nauwelijks stroomvoorzieningen en een tent die dienst doet als kantine die ruim buiten het stadion ligt. Dat zoiets nog kan op dit niveau..