90′ De arbiter fluit voor het einde. Een efficiënt Deinze wint hier van een ongelukkig Dessel.

88′ Bij Deinze komt Challouk in de ploeg voor Mezine.

86′ Yagan speelt niet de sterkste tweede helft uit zijn loopbaan. Zijn eerste actie is goed, hij kan alleen de grote rechthoek binnen, maar vervolgens is zijn voorzet buitenkantje voet matig en kan Vandenberghe plukken.

85′ Bij Deinze krijgt Lallemand een ‘publiekswissel’. Hij wordt vervangen door Mertens.

84′ Janssens probeert het nogeens van ver, meter over het doel.

78′ Deinze kan hier naar 3-0 counteren, maar speelt het heel slecht uit. De voorzet van Lallemand is ondermaats en verdwijnt via Ofori over het doel.

74′ Een hard werkende Vansimpsen wordt vervangen door Efekia.

71′ Gele kaart voor Tilburgs.

Het spel bij Deinze bestaat vrijwel alleen maar uit lange ballen naar voren en op de counter loeren, vooralsnog zijn ze hierin de meest efficiënte ploeg. Mooi is het niet, maar de punten tellen zeggen ze dan.

67′ Uit een hoekschop legt Njengo terug op Smet, ruim over.

65′ Gele kaart voor Gerits.

59′ (Philippe) Janssens met een schot van afstand, geblokt door een Dessels been.

58′ Meteen een wissel bij Dessel. Njengo komt in de ploeg voor Breugelmans.

58′ Dessel begint iets minder scherp aan de tweede helft en dat resulteert in de 2-0 van Deinze. Een lange haal naar voren (dat is waar het spel van Deinze vooral uit bestaat vanavond) wordt door Lallemand opgepikt, voorgegeven en afgemaakt door Romero Gomez.

47′ Ofori met een scherpe voorzet van de linkerflank, Vansimpsen kan net niet bij de bal.

46′ We gaan er weer aan beginnen.

We gaan rusten met een onverdiende 1-0 tussenstand, een efficiënt Deinze pikt hier de voorsprong.

44′ Yagan komt vanaf de linkerflank met een goede indraaiende voorzet, Vansimpsen kan er net niet met zijn hoofd bij en dus een simpele vangbal voor Vandenberghe.

37′ Deinze neemt een onverdiende voorsprong. Uit de hoekschop kan Kustermans in eerste instantie nog redden, maar in de rebound trapt Lallemand hoog binnen.

36′ Deinze wordt nog een soort van dreigend, voorzet van Goossens wordt door Smet in hoekschop gewerkt.

33′ Yagan op de rechterflank met een bal op Smet in de grote rechthoek, zijn voorzet wordt er op het laatste moment nog uitgehaald door een verdediger van Deinze.

31′ Een vrije trap van Janssens wordt nog weggekopt, maar via Breugelmans komt de bal bij Remen die van dichtbij op Vandenberghe kopt, wel vanuit buitenspel.

28′ Dessel is slordig en verspeelt de bal op het middenveld. Via een snelle omschakeling kan Goossens van op rechts voorzetten en tikt Mezine net naast.

23′ Smet met een scherpe voorzet vanaf rechts, Lievens kan in hoekschop werken voor Vansimpsen bij de tweede paal kan binnen tikken.

20′ Mezine met een schot van een meter of 18 centraal voor het doel, net naast het doel.

Dessel is vooralsnog de betere ploeg, probeert het spel te maken en dat lukt tot nu toe aardig. Deinze probeert het vooral in de omschakeling.

15′ Een hoge voorzet van Smet wordt eruit gehaald door Deinze, maar komt terecht bij Gerits die de bal over lepelt.

12′ Een vrije trap van Smet treft de muur, in de volgende fase gooit Tilburgs de bal hoog voor, maar Breugelmans raakt de bal bij de tweede paal niet goed en trapt ruim naast.

6′ Dessel had hier op voorsprong moeten komen. Yagan met een goede actie over rechts, zijn strakke voorzet wordt gemist door Vansimpsen. Bij de tweede paal trapt Breugelmans geheel vrijstaand op de paal.

2′ Mezine met een poging van afstand, Kustermans kan simpel pakken.

1′ We zijn eraan begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond:

21297734_10212803392096233_1682304765_o