Afgelopen. Een verdiende en simpele zege op een matig Berchem.

88′ Peers komt in de ploeg voor Remen.

Voetballend een goede match van onze jongens. Iemand als Lenaerts had het in het begin toch lastig, maar zijn laatste wedstrijden zijn van een heel hoog niveau, evenals de vele voorwaartse dribbels van ‘Turbo Toon’ dat tegenwoordig zijn.

85′ Tilburgs wordt vervangen door Efekia.

84′ Uit de hoekschop die volgt een goede kopbal van Van Den Heuvel, Kustermans pakt uit met een even zo goede redding.

83′ Carrez dringt met de bal het strafschopgebied in, omspeelt Kustermans, maar op de lijn ontzet Remen de bal.

79′ DOELPUNT DESSEL! De bal wordt op het middenveld veroverd en diep gespeeld door Yagan richting Breugelmans. Hij staat tegenover twee verdedigers, speelt er een uit en schiet vervolgens hard in de korte hoek binnen.

77′ Carrez trapt van heel ver, over het doel.

67′ Grootste kans voor Berchem tot nu toe. de bal komt bij Saillart terecht die rechts van het doel net over trapt.

65′ Remen onderschept de bal in zijn eigen strafschopgebied. Een goed uitgevoerde counter volgt en uiteindelijk geeft de Vansimpsen aan de rechterkant de bal voor. Janssens probeert het van een afstandje ineens, maar trapt net naast het doel.

62′ DOELPUNT DESSEL! Vosters wordt aan de linkerkant diep gestuurd en geeft scherp voor. Van Minnebruggen onderschept voor Vansimpsen binnen kan trappen, maar plaatst de bal met een welgemikte sliding in het eigen doel.

Berchem laat nog steeds niet heel veel zien, maar Dessel speelt met momenten slordig en laat Berchem zo in leven. Als we de match willen beslissen hier zal het tempo omhoog moeten en die slordigheden uit het spel.

49′ Gerits met een geweldige steekpass van achteruit. Breugelmans is door over links en wil de bal naar Vansimpsen krijgen, maar raakt de bal totaal verkeerd en hij vliegt over het doel.

46′ Een geweldige actie van Yagan die hij misschien net iets te ver doorvoert, hij legt terug op Tilburgs die ruim over trapt.

46′ Aan het begin van de tweede helft een dubbele wissel bij Berchem. Saillart en Carrez komen in de ploeg voor Van Kruijssen en Zorbo. Inmiddels zijn we ook aan de tweede helft begonnen.

Rust in Dessel bij een zeer verdiende 1-0 stand.

39′ Een vrije trap van Van Minnebruggen gaat langs de muur, maar in de handen van Kustermans.

34′ DOELPUNT DESSEL! Vansimpsen heeft vorige week alle schroom van zich afgegooid en kopt een hoekschop van Smet via de handen van Appels binnen!

Berchem maakt tot dusver geen al te beste indruk. Ze spelen op de counter, maar hebben voorin weinig snelheid waardoor ze er niet uit komen. Dessel speelt nog te slordig om hier van te kunnen profiteren.

25′ Een goede combinatie tussen Breugelmans, Gerits en Smet komt terecht bij eerstgenoemde. Hij kan het strafschopgebied in met de bal aan de voet, maar besluit wederom op de voeten van Appels. De doelman van Berchem houdt zijn ploeg in de match.

22′ Dessel heeft hier voetballend duidelijk het betere van het spel, dit keer is het Gerits die trapt, Appels kan met zijn vuisten pareren.

18′ Een vlot lopende aanval van Dessel komt op links bij Breugelmans terecht, zijn schot wordt echter geblokt voor Appels in kan grijpen.

15′ Een hoekschop van Berchem wordt doorgekopt naar Verstraeten, maar hij kan net niet goed genoeg bij de bal en zijn poging gaat ruim over het doel.

10′ Een afvallende bal wordt door Absisan ineens getrapt, ruim over en naast.

6′ Smet met een voorzet van de linkerflank, Vansimpsen kopt over.

6′ Diepe bal op Yagan op rechts. Hij kapt zich goed vrij, maar trapt vervolgens op de benen van Appels.

2′ Dessel voor de eerste keer gevaarlijk. Een bal over de breedte op Breugelmans, hij zet ineens voor en Vansimpsen kopt over het doel.

1′ We zijn begonnen aan de match.

De opstellingen van beide ploegen vanavond:

23313370_10213306276508029_514837172_o