Afgelopen, Dessel wint in Sint Truiden en tankt zo wat vertrouwen voor de match op Oudenaarde van volgend weekend.

90′ De thuisploeg nog met een vrije trap op een kansrijke positie, maar deze wordt ruim naast en over getrapt.

88′ Yagan trekt op de achterlijn zijn magische toverschoenen aan, omspeelt twee tegenstanders en geeft voor, Baeten trapt helaas voorlangs.

86′ De thuisploeg nog eens over links, maar Arrazola onderschept de voorzet voor het echt gevaarlijk kan worden.

85′ Smet, die er als noodoplossing op kwam na de blessure van Vosters, wordt wederom vervangen, dit keer door Baeten. Vanaf de Desselse bank klinkt een oorverdovend applaus voor onze Mike.

84′ Vansimpsen onderschept een slecht pass en schuift op richting het strafschopgebied, zijn poging verdwijnt via een verdediger naast het doel.

81′ Na een onnodige tackle op de achterlijn van een van de aanvallers van de thuisploeg valt Vosters met, naar het ons leek, zijn achterhoofd op een betonnen rand. Hij kan wel zelf naar de kant lopen, maar wordt meteen terug vervangen door Smet.

78′ Baeten, Jutten en Smet worden vervangen door Verboven, Rosario en Verheyen.

75′ Een voorzet van Smet schiet door en ver voorbij de tweede paal probeert Janssens het ineens, een mooie poging maar naast het doel.

74′ De thuisploeg prikt er nog eentje binnen. Meyssen zet een combinatie op door het centrum en speelt zichzelf zo alleen voor de doelman, zijn poging gaat onder de doelman door binnen.

67′ Hoekschop van Smet, Jutten kan controleren en terug leggen op Janssens, zijn schot gaat ruim naast.

58′ Uit een snelle hoekschop kan Yagan voorzetten, Vosters heeft iets moois in gedachten maar trapt bijna het stadion uit.

57′ DOELPUNT DESSEL! Wederom staat Yagan aan het begin van een aanval, dit keer steekt hij Jutten weg. Wenssens lijkt te vroeg uit zijn doel te komen en Jutten kan simpel binnen schuiven.

50′ DOELPUNT DESSEL! Yagan stoomt op over rechts en duikt het strafschopgebied in, zijn schot is Wenssens te machtig en verdwijnt in de korte hoek binnen.

47′ Tarcan met een schot vanaf een meter of 16, Arrazola gaat goed plat en tikt in hoekschop.

46′ Eerste kansje van de tweede helft is voor de thuisploeg, De nummer 11 krijgt de bal aan de rechterkant en schiet, Arrazola pakt in twee tijden.

46′ De tweede helft is begonnen. Bij Dessel zijn Kustermans, Tilburgs, Efekia, Njengo en Breugelmans vervangen door Arrazola, Vosters, Vansimpsen, Janssens en Yagan.

We gaan rusten op Stayen met een gelijke stand.

41′ DOELPUNT DESSEL! Na een mooi ‘poortje’ van Jutten steekt hij Breugelmans de diepte in, zijn voorzet wordt bij de tweede paal door Njengo in het doel gegleden.

38′ Na een rustige periode waarin beide ploegen weinig gevaar stichten is het Jutten die uit een hoekschop van Baeten net over het doel kopt.

30′ Tilburgs wijkt uit naar de linkerkant waar hij een voorzet op het hoofd van Efekia schildert, zijn kopbal eindigt in schoonheid op de paal. Dessel neemt na een slechte start toch langzaam de overhand in deze match.

27′ Njengo dit keer met zijn actie op de linkerflank, diepe bal op Jutten die zijn schot in het zijnet ziet eindigen.

24′ Breugelmans stoomt op aan de linkerkant, zijn voorzet komt via Jutten terecht bij Njengo, zijn schot gaat voorlangs.

22′ DOELPUNT DESSEL! Na een combinatie door het midden kan Jutten alleen op Wenssens af, in eerste instantie keert de doelman nog, maar via zijn voeten en een verdediger van de thuisploeg eindigt de bal alsnog in het doel.

19′ Uit een hoekschop van Baeten kopt Lenaerts naast het doel.

17′ Na een tik in het gezicht moet Remen noodgedwongen vervangen worden, Lenaerts komt voor hem in de plaats.

13′ De eerste keer dat Dessel zijn neus voor het venster steekt. Njengo met een voorzet, bij de tweede paal trapt Breugelmans ruim over het doel.

11′ Dessel mist duidelijk zijn start. Remen wil een lange bal wegkoppen, maar via het lichaam van een tegenstander komt de bal voor de voeten van de nummer 5 (zijn nummer staat niet op het wedstrijdblad dus een naam hebben we even niet) van STVV, hij kan alleen door op Kustermans en plaatst de bal langs de doelman in het doel.

9′ Na een aantal steekjes, telkens werden ze afgefloten voor buitenspel, komt STVV nu wel op voorsprong. Na een diepe bal wordt de bal op de rand van het strafschopgebied bij Casa bezorgd en hij schuift simpel onder Kustermans door binnen.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanmiddag:

26654500_10213830383090366_554774993_o