Afgelopen. Dessel had hier altijd moeten winnen met een late strafschop, maar verzuimt dit op schandalige manier.

90′ Yagan eist de bal op, maar trapt een ongelofelijk zwakke bal en Dutoit kan simpel klemvast pakken. Als je in de laatste minuut zo een penalty trapt waarmee je op voorsprong kan komen dan mag je voorlopig overgeslagen worden.

89′ Strafschop voor Dessel, Breugelmans wordt gehaakt in het strafschopgebied.

86′ Baeten baant zich een weg tussen twee spelers van Oudenaarde en probeert Dutoit met een vluchtig schot te verrassen, de bal gaat helaas ruim naast het doel.

85′ Gele kaart voor Breugelmans.

79′ Breugelmans met een goede actie op de linkerkant, hij krijgt de bal bij Jutten. In plaats van door te spelen naar de geheel vrijstaande Yagan probeert hij het zelf, Dutoit met een prachtige redding voorkomt het doelpunt.

77′ Vervaecke gaat aan de wandel en probeert Kustermans te verrassen van afstand, zijn schot zwaait ver over het doel heen.

Oudenaarde gaat de muur weer optrekken en hoopt door middel van een enkele counter misschien nog meer uit het vuur te halen. Vooralsnog lijken zij genoegen te nemen met een punt. Dessel daarentegen staat zeer aanvallend op het veld en gaat vol voor de 3 punten.

71′ Een voorzet van Yagan zeilt over alles en iedereen heen. Bij de tweede paal ziet Breugelmans de bal aankomen en heeft hij iets moois in de gedachten, Dutoit kan zijn poging in de verre hoek keren.

70′ Verstraete wordt vervangen door Seven.

68′ Gele kaart voor Vanwildemeersch.

64′ De druk wordt opgevoerd. Uit een voorzet wordt de bal verwerkt, maar kan Breugelmans de rebound trappen. Dutoit redt met de benen.

61′ Yagan wordt diep gestuurd. Zijn aanname is niet ideaal, maar hij kapt zich vrij en probeert het met een plaatsbal. Geen problemen voor Dutoit.

Het begin van Dessel in de tweede helft is vergelijkbaar met in de eerste helft, veel balbezit. Dit keer wordt er echter ook meer druk gezet en worden er mogelijkheden afgedwongen.

57′ De Wilde met een kopbal, maar geen problemen voor Kustermans.

55′ Martens kan te gemakkelijk van de rechterflank naar het centrum met de bal, vervolgens besluit hij te trappen en moet Kustermans de bal in hoekschop duwen.

51′ Baeten met een mooie poging van afstand, Dutoit met een stijlvolle redding.

49′ DOELPUNT DESSEL! Jutten brengt de bal tot bij Yagan, die op zijn beurt Jutten diep stuurt. Jutten omspeelt vervolgens de doelman en schuift in een leeg doel binnen.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Meteen een dubbele Desselse wissel, Jutten en Baeten komen voor Janssens en Smet.

Rust in Oudenaarde, een terechte achterstand voor een matig Dessel.

44′ Gele kaart voor Gerits.

39′ Deppé blijft het proberen, dit keer kan Kustermans op zijn lijn plukken uit de lucht.

38′ Wederom is het Deppé die het ineens probeert uit een hoekschop, dit keer komt de bal in het zijnet terecht.

33′ Janssens draait zich vrij en probeert het ook van afstand, Dutoit kan ook simpel pakken.

31′ Deppé probeert het uit een hoekschop verrassend ineens, Kustermans moet over het doel tikken.

27′ Van Waeyenberghe speelt Vervaecke vrij voor het doel met een strakke voorzet, Kustermans met een prachtige save op zijn kopbal, maar de situatie wordt meteen hierna afgefloten voor buitenspel.

26′ Yagan infriltreert in het strafschopgebied en kan de bal nog net bij Vansimpsen krijgen, zijn poging mist het doel.

25′ Van Ruyskensvelde probeert het ook van afstand, ruim over en naast het doel.

21′ Martens met een vrije trap die hierop volgt in de handen van Kustermans.

20′ Remen krijgt een gele kaart.

20′ Vervaecke met een poging van afstand, Kustermans kan simpel pakken.

15′ De bezoekers komen bij hun eerste kans meteen op voorsprong. Dessel verpest een uitbraak en verspeelt de bal op het middenveld, waarna Verstraete diep wordt weggestuurd, hij gaat, bijna vanaf de achterlijn, veel te makkelijk voorbij Remen en schuift in de korte hoek binnen.

Dessel heeft heel veel balbezit (dat kan goed 80% of meer zijn), maar vooralsnog is de defensie van Oudenaarde gesloten en komt Dessel hier nog niet doorheen.

7′ Janssens en Gerits combineren zich een weg door het centrum, waarna Janssens het met een lob van een meter of 20, net over het doel.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond: