Afgelopen. Een terecht gelijkspel tussen twee ploegen die beide geen overwinning verdienden.

90′ De Rock ineens uit de volley, maar Kustermans gaat plat en pakt.

89′ Baeten speelt zich knap vrij en komt van links naar binnen, zijn schot rolt echter zonder gevaar naast het doel.

88′ De Man wordt vervangen door Yala Lusala.

85′ Vansimpsen wordt vervangen door Lenaerts.

84′ Rode kaart voor Vosters omdat hij Mbaye naar de grond trekt, Remen stond nog in de buurt, maar volgens de arbiter was hij doorgebroken.

81′ Jutten wordt vervangen door Baeten.

78′ DOELPUNT DESSEL! Een lange bal van Remen wordt verkeerd ingeschat door Van Hoevelen, Breugelmans laat een keer botsen en trapt met de snelheid van het licht in de bovenhoek. Een schitterend doelpunt!

76′ De Rock trapt de bal op het hoofd van Van Hoevelen, maar de bal gaat net naast.

76′ Gele kaart voor Gerits.

74′ Mitu wordt vervangen door Diarra.

We hebben deze keer weinig te klagen over de heer Brinckman, het enige probleem is wel dat hij elk twijfelgeval direct affluit, de match wordt zo ‘kapotgefloten’ zoals ze dat zeggen. Tel daarbij op dat het voetbal van beide ploegen niet heel goed is en je hebt een spannende, maar geen goede match.

67′ Mooie aanval uit het boekje. Haagen breed op de opkomende Vosters. Zijn voorzet door Jutten in de handen van Devriendt gekopt.

64′ Jutten met een voorzet van de rechterkant, Njengo kopt ruim naast het doel.

Een match met veel overtredingen, heel veel zijn er te licht voor een kaart, maar het haalt wel het tempo uit de match. Als het tempo er al op enig moment in heeft gezeten.

55′ Gele kaart voor De Man, waar hij niet mee mag klagen. Hij was veel te laat bij Janssens, gaat vol door op de speler zonder ook maar een beetje intentie om de bal te spelen en had hier zomaar eraf kunnen gaan.

53′ Njengo komt in de ploeg voor de geblesseerde Tilburgs.

50′ Tilburgs wordt in een duel hard op de enkel geraakt door Mbaye, hij moet eraf en lijkt niet meer terug te komen, Njengo wordt zometeen zijn vervanger.

47′ Via Gerits en Vosters komt de bal op links bij Breugelmans terecht, hij trapt keihard voor het doel langs, maar Vansimpsen lijkt verrast en kan zijn voet er niet tegenaan zetten.

46′ De tweede helft is begonnen.

Rust in Aalst, geen van beide ploegen heeft een duidelijk overwicht, maar de thuisploeg gaat rusten met een voorsprong.

44′ De Neve kopt uit een hoekschop van De Rock in de handen van Kustermans.

41′ De gastheren nemen een voorsprong, De Rock faalt niet en stuurt Kustermans de verkeerde hoek in.

40′ Strafschop voor Aalst, Mbaye draait goed weg bij Remen, die onnodig haakt en dus kan de arbiter niets anders dan een strafschop geven.

31′ Aalst was hier dicht bij de openingstreffer, Mbaye brengt de bal terug voor het doel en Mitu kopt goed naar de hoek, Kustermans kan naar de zijkant verwerken. De Rock in de rebound kan vanuit een scherpe hoek niet veel meer uitrichten en Kustermans kan deze keer klemvast pakken.

29′ Een vrije trap van Aalst valt vlak voor Kustermans tussen een aantal spelers in, Haagen is het snelst en kan wegwerken.

22′ Uit de hoekschop die volgt probeert Tilburgs het van buiten het strafschopgebied, zijn schot gaat ruim over.

21′ Grootste kans tot nu toe, Breugelmans is door over links en zet voor, Jutten kan centraal voor het doel zijn linker er niet goed tegen krijgen.

15′ Smet slingert een bal vanaf rechts voor het doel, Jutten komt opduiken maar kopt over het doel.

Dessel kan nog niet echt voor het doel komen. Aalst kan eveneens het doel nog niet vinden, een rommelige openingsfase, mede ook door het hobbelige veld. Nog geen kansen te noteren.

3′ Eerste keer dat Dessel voor het vijandelijke doel komt. Vansimpsen kan een hoekschop van Jutten niet richting doel koppen.

1′ We zijn eraan begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanmiddag:

29693456_10214513622010912_424209664_o