Afgelopen in Dessel. De tweede helft werd simpel uitgespeeld. Een op het oog simpele en vooral belangrijke zege op een directe concurrent voor de eindronde!

89′ Nog een goede kans voor Heist. Een voorzet van Englebert wordt door de vrijstaande Troonbeeckx naast het doel gekopt

85′ Haagen met een kopbal uit een hoekschop van Yagan, maar de bal schiet de lucht in en dus kan Stroobants makkelijk vangen.

83′ Tambeur staat gefrustreerd op het veld en uit dat met een scherpe tackle op Smet. Hij mag met zijn tweede gele kaart en dus rood gaan douchen.

81′ Breugelmans is de absolute uitblinker vanavond (en ook al enkele weken hiervoor) en krijgt nu zijn applausvervanging! Onder nog luider applaus dan zojuist wordt hij vervangen door Rosario.

80′ Heist probeert aanvallend nog af en toe, maar lijkt uitgeteld. Dit keer wordt Jutten de hoek in gestuurd, via een aantal combinaties kan hij uithalen vanaf een meter of 20, net langs de bovenhoek getrapt.

76′ Kabeya ontvangt de bal draait open en probeert in de verre hoek binnen te trappen, zijn schot was gevaarlijk maar gaat net naast het doel.

75′ Stroobants verwerkt de bal niet goed nadat hij onder druk wordt gezet, de bal komt terecht bij Jutten. Hij kapt zijn man goed uit, maar trapt vervolgens recht op de vuisten van Stroobants. In de rebound tikt Vansimpsen over het doel.

74′ Yagan draait een vrije trap naar de tweede paal, Vosters probeert ineens met de volley, in het zijnet.

72′ Een goed spelende Janssens wordt onder luid applaus vervangen door Jutten.

72′ Sols komt in de ploeg voor Ventose.

67′ Heist lijkt het verdedigend helemaal op te geven, Baeten kan nu op links door, gaat de een twee aan met Janssens en wil vlak voor het doel breed leggen op Vansimpsen, maar een verdediger van Heist kan nog net blokken.

66′ Goede rush van Yagan over links, oog in oog met Webers besluit hij breed te leggen. Janssens probeert uit de draai, maar trapt naast.

64′ Napoleone wordt vervangen door Matterne, terwijl Napoleone het veld af loopt spat het ongenoegen ervanaf, terwijl dit toch geen goede match van hem was.

61′ Hoekschop voor Dessel, Vansimpsen kopt, Stroobants kan met de nodige moeite keren.

61′ Een licht aangeslagen Remen wordt vervangen door Baeten.

59′ Janssens mist! Stroobants gaat goed plat en kan de strafschop keren.

58′ Strafschop voor Dessel na hands van een van de Heistse verdedigers.

55′ Gele kaart voor Tambeur.

48′ Napoleone met een poging vanaf een meter of 20, over en naast het doel.

46′ De tweede helft is begonnen en meteen een aanvallende wissel bij de bezoekers, ze zullen we moeten. Kabeya komt in de ploeg voor Lokando.

Rust in Dessel, voor een voorsprong valt wat te zeggen, maar de 3-0 cijfers zijn wel erg zwaar.

43′ DOELPUNT DESSEL! Weer is Breugelmans weg op links, hetzelfde recept, dit keer tikt Vansimpsen de bal onder Stroobants binnen!

42′ Breugelmans verkeert in bloedvorm de laatste weken! Nu is hij zijn tegenstander op links weer te snel af en geeft hij scherp voor, Vansimpsen raakt de bal verkeerd en tikt naast.

38′ DOELPUNT DESSEL! Yagan komt dit keer op links het strafschopgebied binnen en legt weer breed, dit keer prikt Breugelmans de bal in de verre hoek buiten het bereik van Stroobants binnen.

33′ Yagan gaat op rechts het strafschopgebied in en trapt breed voor het doel langs, een aantal spelers missen de bal nog, maar Breugelmans trapt met zijn mindere rechter over het doel.

31′ DOELPUNT DESSEL! Een hoekschop wordt door Vansimpsen op doel gekopt en door Remen verlengd en in het doel getikt!

28′ Napoleone met een poging van afstand, de balt rolt rustig op Kustermans af en vormt geen echt gevaar.

24′ Breugelmans wordt met een langs bal diep gestuurd, maar Stroobants is net iets eerder bij de bal.

De eerlijkheid gebied wel te zeggen dat de bezoekers, zonder echt heel goed te spelen, beter in de match zitten dan de thuisploeg. Bij Dessel wil er nog niet veel lukken.

20′ Smet trapt de vrije trap die volgt door de muur in de handen van Stroobants.

20′ Nu een overtreding van Webers op Janssens, maar dan is een gele kaart ineens niet meer nodig.

19′ Verbist met een poging van afstand, zijn schot wordt gekraakt en gepakt door Kustermans.

18′ Gele kaart voor Lenaerts, elke overtreding is goed voor geel vanavond.

16′ Verbist met een kopbal, de kracht ontbreekt en Kustermans kan vangen.

15′ Gele kaart voor Smet, waar hij toch duidelijk een tackle op de bal inzet en speelt.

Er gebeurt weinig in Dessel. Het tempo ligt niet heel hoog en kansen zijn er niet, op die ene kans van Napoleone na.

5′ Uitbraak van de bezoekers, Napoleone wordt diep gestuurd en omspeelt Kustermans, maar moet te ver naar de zijkant uitwijken en besluit in het zijnet.

2′ Gele kaart voor Janssens, een overtreding was het zeker, maar om hier nu al meteen geel voor te geven? Dat zal een kaartenfestival worden vanavond als de arbiter consequent gaat zijn.

1′ De match is begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond:

30119052_10214624742428853_355018369_n