Afgelopen. Dessel speelde, zeker het eerste uur, een meer dan verdienstelijke match en had misschien wel meer verdiend dan een kleine nederlaag, maar krijgt uiteindelijk een nederlaag met het kleinste verschil op het bord.

89′ Na wederom onnodig balverlies, dit keer op het middenveld. Kan Gboho met de bal door, zijn poging gaat via de vingertoppen van Arrazola op de lat.

82′ Westerlo pakt hier toch nog de voorsprong. Onnodig balverlies op de rechterflank en Naessens wordt diep gestuurd. Hij trapt vervolgens onhoudbaar binnen in de verste bovenhoek.

82′ Een voorzet van Soumah schiet door en Naessens probeert met met de punt van zijn voet, maar Arrazola kan redden.

80′ Van Eenoo met een vrije trap van redelijk ver. De bal draait wel naar de hoek toe, maar Arrazola heeft er geen moeite mee.

Waar bij Dessel vooral jeugdige spelers erin gebracht worden, zijn het bij Westerlo meer ervaren krachten en basisspelers die in het veld komen. Het krachtsverschil wordt duidelijk en Dessel komt er aanvallend even niet meer aan te pas.

77′ Naessens ontvangt de bal via een medespeler en trapt binnen, maar doet dit uit buitenspelpositie en dus blijft het 0-0.

74′ Een poging van Rommens wordt weggebokst door Arrazola. In de rebound trapt Naessens, maar kan Arrazola dit keer wel klemmen.

73′ Van Hout mag ook rusten, hij wordt vervangen door Verbist.

73′ Soumah met een diepe bal, Van Den Boogaert is goed diep gelopen, maar trapt ineens in het zijnet.

70′ Bij Dessel komen Seigers, Verboven, Achterberg en Neefs in de ploeg voor Janssens, Lenaerts, Tilburgs en Breugelmans.

64′ Rommens, De Schryver, Gboho, Van Eenoo en Soumah zijn in de ploeg gekomen voor Osah, Vangeel, Petrov, Alessandro en Dewaele.

60′ Vangenechten wordt vervangen door Oto’o.

57′ Bij Westerlo komt Van Den Bogaert in de ploeg voor Janssens.

55′ Soladio met een poging van afstand, maar hier zit geen gevaar in en de bal rolt meter naast het doel.

49′ Janssens legt breed op Breugelmans. Hij brengt via een Westels been voor, maar Vansimpsen kan net niet bij de bal en Van Hout kan rustig pakken.

46′ We zijn er weer aan begonnen. Bij Dessel zijn Arrazola, Vansimpsen, Haagen, Gerits en Robin in de ploeg gekomen voor Kustermans, Remen, Smet, Rosario en Baeten. Bij Westerlo is Naessens in de ploeg gekomen voor Vaessen.

Rust. Dessel is lichtelijk de betere ploeg en krijgt ook de betere kansen, met de een op een van Soladio als grootste. We gaan achter nog doelpuntloos de kleedkamers in.

35′ Wederom het gekende recept. Breugelman wordt diep gestuurd op links. In plaats van dat hij dit keer scherp voorzet, houdt hij slim in en legt hij terug op de instormende Baeten, Baeten raakt de bal niet helemaal goed en deze rolt net naast de verkeerde kant van de paal.

33′ Biset wordt vervangen door Dewaele.

32′ Na een misverstand achterin bij Westerlo kan een loerende Soladio alleen op Van Hout af, de hoek is scherp en het grote lichaam van Van Hout duwt de bal in hoekschop.

29′ Breugelmans is er over links weer door, hij is zijn directe tegenstander op snelheid duidelijk de baas. Vanaf de achterlijn probeert hij scherp voor te zetten, maar Van Hout heeft het doorzien en kan simpel pakken.

Vrijwel meteen hierna blaast de arbiter even af voor een drinkpauze, na een paar minuten wordt de match weer op gang geblazen.

24′ Breugelmans komt aan de linkerkant het strafschopgebied binnen en trapt, maar zijn schot mist kracht en wordt gepakt door Van Hout.

16′ Vrije trap van Westerlo vanaf de linkerkant. Bammens kopt op doel, maar Kustermans redt stijlvol.

7′ Een hoekschop van de linkerkant gaat over Van Hout heen, maar Soladio krijgt er zijn hoofd niet goed tegen de bal en kopt hem voor het doel langs.

2′ Een voorzet van Breugelmans is net te scherp voor zowel Soladio als voor Rosario en gaat net voor het doel langs, het eerste dreigende moment voor Dessel.

1′ We zijn aan de match begonnen.