Afgelopen. Het blijft hier 2-1 en dus pakt Knokke de titel in Eerste Amateur. Een welgemeend gefeliciteerd naar de kust!

86′ DOELPUNT DESSEL! Baeten soleert zich op een kleine ruimte langs 4 spelers van de thuisploeg en trapt hard en laag in de verre hoek binnen, een heel knap doelpunt!

82′ Uit de vrije trap die volgt trapt Staelens de bal op de lat.

81′ Verboven is in de ploeg gekomen voor Vansimpsen.

81′ Gele kaart voor Peers.

79′ Uitblinker De Cuyper wordt bij de thuisploeg vervangen door Mputu.

76′ Tilburgs met een poging van afstand, ruim naast.

75′ Staelens wordt met een hakje nog het strafschopgebied ingestuurd. Hij probeert met een lob Arrazola te verrassen, maar de doelman kan er met zijn vingertoppen bij en redt.

72′ Vandewalle wordt vervangen door Osei Berkoe.

72′ Rosario wordt vervangen door Breugelmans.

70′ Tilburgs met een knal van afstand, Verlinden kan vangen.

64′ Yagan komt het strafschopgebied in en ziet aan de andere kant Rosario vrij staan, uit een moeilijke hoek trapt Rosario naast het doel.

62′ De Cuyper probeert het van net buiten het strafschopgebied, Arrazola kan in hoekschop verwerken.

55′ Bijna scoort Dessel de aansluitingstreffer. Yagan komt alleen voor Verlinden, maar de doelman kan de bal met een hand voor de voeten van de aanvaller wegtikken. In de rebound trapt Vansimpsen, maar wordt zijn poging van de lijn gehaald.

53′ De thuisploeg pakt een dubbele voorsprong. De Cuyper weer met een indraaiende voorzet, dit maal van links. Bij de tweede paal staat Savaete vrij om binnen te trappen.

46′ De tweede helft is begonnen.

Rust in Knokke. Beide ploegen hadden kansen, maar de thuisploeg is de enige die er een kon verzilveren.

38′ De thuisploeg pakt de voorsprong. De Cuyper met een indraaiende voorzet vanaf rechts en Dhondt kan vogelvrij inkoppen.

37′ Vansimpsen probeert met een verdediger in zijn rug vanuit een moeilijke hoek te trappen, via de verdediger gaat de bal in het zijnet.

31′ Weer een kans voor Dessel. Gerits wordt diep gestuurd, hij staat echter in een te moeilijke hoek en besluit in de handen van Verlinden.

30′ Gerits probeert het van afstand, maar trapt over het doel.

28′ Vansimpsen had hier de openingstreffer aan de voet. Hij wringt zich tussen 2 verdedigers door en staat oog in oog met Verlinden, hij trapt echter recht tegen de doelman op.

26′ Aan de overkant is het nu Yagan die maar net over het doel heen trapt.

25′ Grote kans voor de thuisploeg. Een voorzet van de linkerkant wordt door Dhondt maar net naast het doel getikt.

17′ Gele kaart voor Tilburgs.

16′ Na een hoekschop van Dessel kan de thuisploeg op de counter eruit. De Cuyper met een scherpe voorzet van rechts. Vandewalle probeert hem in te tikken, maar Arrazola komt snel zijn doel uit en pakt de bal.

13′ Eerste kans voor de thuisploeg. De Cuyper met de voorzet vanaf rechts, bij de tweede paal kopt Savaete in de handen van Arrazola.

11′ Baeten probeert het eens met een vrije trap van heel ver, hij trapt ook heel ver over.

Knokke is in de beginfase de ploeg met het meeste balbezit, maar kansen hebben beide ploegen nog niet gehad.

1′ De match is begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanmiddag. Met als aantekening(en). Dat Arrazola, Peers en Rosario spelen voor Kustermans, Lenaerts en Janssens. Op de bank zitten: Kustermans, Verboven en Breugelmans.

33649358_10214985896937490_9189471327411503104_n