Afgelopen, Dessel wint van de beloften van Oostende.

88′ Rosario met een poging van afstand, ruim over.

82′ Morina en Wembankoy worden vervangen door Wuyts en de nummer 36, waar ik jullie de naam van schuldig moet blijven.

82′ Haagen met een voorzet vanaf links, bij de tweede paal trapt Smet naast.

73′ Rousseau komt in de ploeg voor Roblandt.

65′ Robin ontvangt de bal op eigen helft en stuurt de onvermoeibare Gerits diep op rechts. Zijn voorzet komt bij de tweede paal perfect op het hoofd van Rosario, maar hij kopt net over het doel.

60′ Na een korte drinkpauze zijn Rosario, Vansimpsen, Haagen en Robin in de ploeg gekomen voor Breugelmans, Soladio, Baeten en Vosters. Bij de bezoekers is Dewaele in de ploeg gekomen voor Wuyts.

59′ Breugelmans ontvangt de bal aan de linkerkant van het strafschopgebied, kijkt even en geeft scherp voor. Soladio komt bij de tweede paal te laat en dus gaat de bal voorlangs.

56′ Wederom kan Morina van afstand aanleggen, net als bij het doelpunt. Dit keer gaat zijn inzet net over het doel heen.

54′ Gerits wordt aan de rechterkant diep gestuurd, hij legt terug op Jutten. Zijn aanname is niet goed en zijn schot gaat over het doel.

53′ Gashi met een iets te scherpe voorzet vanaf links, Kustermans kan probleemloos vangen.

46′ De tweede helft is begonnen. Janssens en Arrazola zijn bij Dessel vervangen door Jutten en Kustermans. Bij Oostende zijn Gashi en Grymonprez in de ploeg gekomen voor Den Doncker en Gabriels.

Rust in Dessel.

43′ De bal komt aan de linkerkant bij Breugelmans terecht, hij legt slim terug op de inkomende Janssens, zijn schot gaat ver over het doel heen.

35′ DOELPUNT DESSEL! Via Janssens komt de bal bij Gerits die het van dichtbij probeert. Op zijn poging heeft De Bie nog een antwoord, maar in de rebound kan Soladio binnen tikken.

35′ Remen verspeelt de bal op knullige wijze en Mbye kan alleen op Arrazola af, de doelman blijft echter goed naar de bal kijken en kan deze van de voeten van de aanvaller plukken.

22′ Gerits kan vanaf recht voorzetten, de bal schiet iedereen voorbij en ook Soladio krijgt zijn voet er uiteindelijk niet tegen.

14′ Breugelmans zet voor vanaf links, Soladio kan centraal net niet bij de bal en bij de tweede paal trapt Gerits vanuit buitenspelpositie in het zijnet.

8′ De beloften van Oostende trekken de stand gelijk. Morina kan de bal op eigen helft meenemen en tot op 20 meter van het Desselse doel vrij opkomen, hij trapt uiteindelijk via de handen van Arrazola binnen.

2′ DOELPUNT DESSEL! Breugelmans steekt de bal diep op Janssens, hij weet hem voorbij De Bie in het doel te prikken.

1′ Gerits is aan de rechterkant door, zijn schuiver belandt op de verste paal. In de rebound trapt Janssens vanaf de rand van het strafschopgebied, De Bie kan redden.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond:

37902419_10215460570924043_7436859331858923520_n