Afgelopen, een zuinige overwinning voor Dessel.

80′ Goossens probeert het vanuit een moeilijke hoek, Kustermans heeft geen problemen met zijn schot.

76′ Jutten brengt de bal naar Vansimpsen, met een slim hakje krijgt hij de bal bij Gerits. Met zijn mindere linker trapt hij maar net voor het doel langs.

64′ Bij Dessel komen Vansimpsen, Gerits, Jutten, Achterberg, Verboven en Remen in de ploeg voor Baeten, Soladio, Janssens, Baysal, Smet en Breugelmans.

59′ Janssens verovert de bal rond de middellijn en probeert de doelman te verschalken met een lob, zijn piging gaat net over het doel heen.

58′ Baeten met een slim tikje tussendoor op Breugelmans. Zijn schot gaat wild over het doel heen.

56′ Lambrechts is Vosters te snel af en geeft goed voor. Een ingevallen Turnhoutse speler komt inlopen, maar trapt voorlangs.

54′ Lange bal op Ebobo, hij komt naar binnen en trapt, maar Kustermans let op en kan pakken.

46′ De tweede helft is begonnen. Bij Dessel is Kustermans in de ploeg gekomen voor Arrazola. Bij Turnhout ook enkele wissels, maar hier hebben we geen namen van.

Rust in Weelde.

45′ Soladio geeft van de linkerkant voor, uitgerekend Breugelmans kan koppen, Horsten gaat volledig gestrekt en kan nog net in hoekschop tikken.
40′ Breugelmans wordt op links diep gestuurd en geeft voor. Janssens trapt ineens, maar Horsten let op en kan keren.

34′ in de aanval die hierop volgt wordt Ebobo het strafschopgebied ingestuurd, zijn poging gaat via de bovenkant van de lat over.

33′ Robin onderschept op het middenveld en kan vrij opstomen. Uiteindelijk besluit hij zelf te trappen en zijn streep gaat maar net over het doel.

31′ Na een goede aanval van Dessel kan Baeten aan de rechterkant door richting de achterlijn. Zijn scherpe voorzet had door Soladio moeten worden afgemaakt, maar hij trapt van dichtbij alsnog naast het doel.

24′ Turnhout nu met een grote kans. Via een aantal stations ontvangt Versmissen de bal buiten het strafschopgebied. Hij krult van afstand richting het doel, maar zijn poging sterft in schoonheid tegen de buitenkant van de paal.

22′ Na een Turnhoutse vrije trap onderschept Breugelmans op eigen helft. Hij snelt uiteindelijk de resterende spelers voorbij en zet vanaf de achterlijn voor op de inkomende Janssens. Een terug gesnelde verdediger weet de bal nog te raken waardoor Janssens zijn voet niet optimaal tegen de bal kan krijgen en naast trapt.

19′ Bijna wordt de voorsprong verdubbeld. Een hoekschop van Smet wordt gemist door Horsten en vervolgens bij de tweede paal ingetrapt door Vosters. Lambrechts kan nog net blokken, anders was de bal het lege doel ingerold.

10′ DOELPUNT DESSEL! Baeten onderschept de bal diep op de Turnhoutse helft en kan alleen op het doel af. Hij trapt uiteindelijk via een verdediger langs de kansloze Horsten binnen.

4′ Baysal met een goede crossbal vanaf rechts naar links. Janssens probeert ineens, maar Horsten laat zich niet verrassen.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond. Wisselspelers bij Dessel zijn: Kustermans, Remen, Gerits, Tilburgs, Verboven, Jutten, Achterberg en Vansimpsen.