Afgelopen. Dessel keert wederom zonder punten terug naar huis.

88′ Dessel is vol in de aanval en heeft veel mensen mee naar voren, in een van de spaarzame tegenaanvallen is Sarr erdoorheen en trapt hij eerst nog tegen de lat, maar vervolgens kan hij zelf de rebound binnen werken, 3-1 en waarschijnlijk de beslissing.

84′ Verstraete wordt vervangen door D’Hoore.

83′ Tilburgs trapt van afstand, in de handen van Dutoit.

82′ Goede aanval van Dessel. Via Vansimpsen en Haagen komt de bal bij Soladio terecht, maar alleen voor de doelman kan hij niet binnen trappen. Dutoit met een goede redding duwt in hoekschop.

81′ Jutten wordt vervangen door Haagen.

80′ Soladio met de voorzet, Vansimpsen trapt in de handen van Dutoit.

79′ Jutten met een poging van afstand, geen probleem voor Dutoit.

73′ Uit een voorzet van de linkerkant brengt Sarr de bal bij De Wilde, die daar nog stond na een hoekschop. Kustermans is razendsnel zijn doel uit en kan in hoekschop verwerken.

71′ Tilburgs ontvangt uit een inworp en komt het strafschopgebied binnen, zijn lage schuiver gaat vervolgens maar net naast de verkeerde kant van de paal.

70′ Gerits wordt vervangen door Vansimpsen.

68′ Gele kaart voor Smet. Hij zal er volgende week tegen Geel dan ook niet bij zijn aangezien dit zijn zesde gele kaart van het seizoen is.

63′ Tijdens deze vervanging krijgt Lenaerts zijn tweede gele kaart voor reclameren en moet Dessel met een man minder verder dit laatste half uur.

62′ Turcan wordt vervangen door Vervaecke.

61′ Een goede Desselse aanval komt via Soladio bij Jutten terecht, zijn poging gaat net over en naast het doel.

Dessel heeft weer veelvuldig balbezit, maar kansen zijn er verder nog niet te noteren. Oudenaarde beperkt zich heel de match al tot tegenhouden en counteren en is daar tot nu toe, gezien de stand, succesvol in.

46′ Soladio kapt zich vrij op de punt van het strafschopgebied, zijn schot gaat over.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij Dessel is Breugelmans vervangen door Jaeken.

Rust in Oudenaarde.

44′ Een voorzet van de thuisploeg wordt door Van Ruyskensvelde tussen twee verdedigers in binnen gekopt, deze bal mag er nooit in. Dit is wel het geval en dus staat de thuisploeg weer op voorsprong.

40′ De tweede kans voor de thuisploeg, na het doelpunt, is meteen een grote. Verstraete glipt er over links door en legt goed terug. Turcan kan binnen trappen in een vrijwel leeg doel, maar hij trapt wild over.

34′ DOELPUNT DESSEL! De hoekschop die volgt wordt door Smet goed voorgebracht en Soladio kopt binnen!

33′ Tilburgs met een schuiver van buiten het strafschopgebied, Dutoit met een goede redding. In de rebound treft ook Soladio nog de doelman op zijn weg.

21′ Gele kaart voor Lenaerts.

Dessel heeft balbezit, veel balbezit. Zet goed druk en staat goed te voetballen, maar die laatste bal is steeds nog net niet goed tot zover.

12′ Gerits speelt zich goed vrij in het strafschopgebied, maar zijn schot gaat over het doel.

7′ De thuisploeg komt een eerste maal voor het doel van Kustermans en neemt meteen de voorsprong. Verstraete kan vanaf de rechterkant op de achterlijn voorzetten en Turcan kan vrij voor het doel inkoppen.

3′ Eerste kansje voor Dessel. Jutten probeert na een klutsbal van dichtbij binnen te werken, maar vindt de doelman op zijn weg.

1′ De match is begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond:

opstellingen oudenaarde dessel.jpg