Afgelopen. Dessel pakt een verdiende overwinning, alhoewel 3-0 wel geflatteerd genoemd mag worden. Niemand bij Dessel die daar van wakker zal liggen.

90′ Gele kaart voor Verbeek.

88′ Verboven komt in de ploeg voor Tilburgs.

86′ Vansimpsen wordt vervangen door Peffer.

82′ DOELPUNT DESSEL! Deze wedstrijd vliegen ze er wel in! Vansimpsen wordt aangespeeld met een hoge bal. Hij kapt zijn tegenstander uit en trapt hard via de lat binnen!

78′ Vanderheiden kopt de bal goed over Kustermans in het doel, maar wordt afgevlagd voor buitenspel en dus blijft het 2-0.

76′ Merabai met een goede vrije trap, maar Kustermans laat zich niet verrassen en pakt uit met een even zo mooie redding.

74′ Lagouireh komt in de ploeg voor Hoebregs. 

73′ DOELPUNT DESSEL! Jutten let goed op en rent het strafschopgebied in om vervolgens onder Dautzenberg door de 2-0 binnen te trappen!

67′ Tilburgs trapt van afstand ruim naast het doel.

63′ Osah wordt vervangen door Gobitaka.

59′ Verbeek wordt diep gestuurd en heeft schuin voor het doel een vrije schietkans, maar hij trapt veel te wild en zijn poging gaat ruim naast.

57′ Gele kaart voor Suarez, waar hij goed mee weg lijkt te komen.

54′ Breugelmans wordt door Tilburgs met een lange bal diep gestuurd, hij is Verbeek te snel af maar trapt via het lichaam van Dautzenberg naast.

54′ Breugelmans met een venijnig schot, Dautzenberg heeft veel moeite maar kan redden.

51′ De geblesseerde Remen wordt vervangen door Jaeken.

50′ Na een botsing moet Remen geblesseerd van het veld af. Dessel staat even met 10 op het veld.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust bij een kleine voorsprong voor Dessel.

40′ DOELPUNT DESSEL! Soladio draait zich vrij en stoomt op richting het doel. Zijn schot van afstand wordt vervolgens door Nuyts van richting veranderd en belandt achter de kansloze Dautzenberg in het doel.

39′ Een afgeweken voorzet van Vosters wordt door Breugelmans in de handen van Dautzenberg gekopt.

38′ Jutten wordt aangespeeld en komt goed naar binnen, zijn poging wordt door Nuyts geblokkeerd. 

35′ Vansimpsen dacht hier uit een voorzet van Jutten binnen te tikken, maar het doelpunt wordt gek genoeg afgekeurd voor buitenspel.

32′ Merabai probeert het van afstand, zijn poging gaat meters naast.

29′ Bijna een wereldgoal van Jutten bij tevens de eerste kans voor Dessel. Vosters zet vanaf links voor en Jutten controleert, wipt hem twee maal over zijn tegenstander heen en trapt ineens uit de volley op doel. Dautzenberg heeft alle moeite om de bal met zijn vingertoppen nog uit de bovenhoek te houden.

27′ Gele kaart voor Thuys.

24′ Een vrije trap van Vanderheiden wordt door Thuys naast gekopt.

13′ Dessel met balverlies op het middenveld, Suarez pikt de bal op en kan door richting het doel. Hij heeft centraal een vrije kans om uit te halen, maar zijn poging is te zwak en  Kustermans kan redden. Dit was een hele grote kans voor de bezoekers.

11′ Een Desselse aanval komt via Robin aan de rechterkant bij Soladio terecht. Zijn voorzet is gevaarlijk, maar wordt door Dautzenberg uit zijn doelgebied getikt.

Dessel heeft veel balbezit, maar geen van beide ploegen komt vooralsnog tot kansen.

3′ Merabai probeert het van heel ver, hij trapt ook heel ver naast.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond:

46396536_2293002420739071_9073838691700441088_n.jpg