Afgelopen. Dessel pakt de drie punten!

90′ Gele kaart voor Breugelmans.

De blessuretijd is ingegaan. Kan Dessel dit volhouden? Laten we het hopen, het worden in ieder geval nog een aantal spannende minuten.

86′ DOELPUNT DESSEL! Een vroege voorzet van Breugelmans en het is Vansimpsen die zijn hoofd ertegen zet en binnen kopt!

84′ Teruel Diaz komt in de ploeg voor Niankou.

De tweede helft is beduidend beter dan de eerste en dat kan ook van Dessel gezegd worden.

78′ Uit de hoekschop kan Vansimpsen trappen, Matthys moet de bal lossen, maar er is geen Desselaar in de buurt om binnen te tikken.

77′ Uitbraak van Dessel, Smet wordt aangespeeld en kan opstomen. Zijn schot wordt uiteindelijk door Matthys in hoekschop geduwd.

72′ Mariën met een hele goede diepe bal op Mouchamps, hij staat alleen voor Kustermans maar trapt de bal heel wild over het doel.

70′ Robin wordt vervangen door Janssens.

70′ Gele kaart voor Niankou.

67′ Gele kaart voor Winandts. De bezoekers zijn nu vooral bezig met tijd winnen en smerige fouten maken. Hopelijk laat Dessel zich hier niet door uit het veld slaan, wat op dit moment ook letterlijk het geval is.

64′ En nu krijgt Tilburgs zelf geel voor iets waar alleen een overtreding voldoende was geweest. Vandebon krijgt hier ook geel voor aanmerkingen op de leiding. De scheidsrechter heeft zijn handen hier vol aan de match op het moment en neemt nu toch al enkele zeer twijfelachtige tot slechte beslissingen.

61′ Een belachelijke beslissing van de scheidsrechter hier. Reciputi trapt vol met de noppen op de kuit van Tilburgs. Hier was maar één straf op zijn plaats geweest en dat was een rode kaart, daar was iedereen op de tribune het over eens inclusief de mensen van Luik. In plaats daarvan maakt de scheidsrechter de dramatische beslissing om een gele te geven aan Reciputi.

58′ DOELPUNT DESSEL! Smet met de voorzet, Breugelmans kan er net niet bij maar Robin trapt wel goed binnen!

56′ Heel knullig balverlies van Lenaerts, Mouchamps besluit op de benen van Kustermans.

53′ Mouchamps komt in de ploeg voor Kabeya.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Dessel.

44′ Smet combineert zich een weg door het middenveld en heeft een knal van afstand in gedachten, het schot wordt echter gekraakt en is geen probleem voor Matthys.

40′ DOELPUNT DESSEL! Via een aantal tussenstations komt de bal bij Breugelmans. Zijn voorzet gaat in eerste instantie voorbij aan alles en iedereen, maar bij de tweede paal komt Smet inlopen en trapt hij staalhard binnen.

36′ Goede Desselse aanval, Gerits staat aan het eind en krult een half metertje naast.

28′ Bruggemans komt in de ploeg voor Bangoura.

24′ Afstandpoging van Jutten is hard, maar in de handen van Matthys.

22′ Prachtige bal van Gerits op Breugelmans. Hij ziet centraal Jutten vrij staan, zijn schot gaat richting de bovenhoek maar via het been van Vandebon verdwijnt de bal net over het doel.

19′ Kabeya komt alleen voor Kustermans te staan, de hoek is te moeilijk en dus kan de doelman in hoekschop verwerken.

19′ Gerits met wederom een poging van afstand in de handen van Matthys, verder  dan afstandspogingen komt Dessel op dit moment niet. 

12′ Een gekraakt schot van Tilburgs verdwijnt in de handen van Matthys.

10′ En uit een hoekschop kopt Bangoura de 0-2 binnen, wederom vrij gemakkelijk.

9′ Jutten met een té optimistische poging van afstand, hij trapt meters naast.

5′ De bezoekers nemen een vroege voorsprong. De bal wordt van de rechterkant voorgezet, Kabeya staat vlak voor het doel moederziel alleen en kopt simpel binnen.

2′ Gerits met een eerste poging van afstand, ver over het doel.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond:

48272920_2660532474018629_250258557402873856_n.jpg