Afgelopen in Oss.

90′ Nog een grote kans voor Dogan, Arrazola gooit zich voor de bal en pakt.

Dessel speelt helemaal geen slechte wedstrijd, maar moet nu wel uit gaan kijken dat de uitslag niet nog verder oploopt.

74′ Vrijwel meteen na de aftrap herovert Oss de bal en wordt een voorzet vanaf rechts gemist door Haagen. Dogan komt alleen voor Arrazola en hem hoef je zo’n kans niet te geven, 5-0.

73′ Dogan stuurt Arrazola de verkeerde hoek in en trapt hard raak.

72′ Strafschop voor de thuisploeg. Dogan gaat op de rand van het strafschopgebied Lenaerts voorbij, maar diezelfde Lenaerts trekt Dogan naar de grond.

70′ Bij Dessel komt Verboven in de ploeg voor Tilburgs.

69′ Van Den Biezen probeert het vanuit een moeilijke hoek, hij trapt over en naast.

62′ Janssens centraal met een poging, geen probleem voor Olij.

58′ Dogan wordt met een lange bal aan de rechterkant diep gestuurd. Hij houdt de bal even bij zich en geeft daarna op Smeets, hij neemt aan op de borst en trapt staalhard een meter over het doel. Als deze erin was gegaan, was het een hele mooie geweest.

57′ Een soortgelijke aanval van de thuisploeg. Het resultaat is hetzelfde, het schot gaat over het doel heen.

56′ Een nieuwe aanval voor Dessel komt via Gerits terecht bij Soladio. Hij legt terug op Breugelmans die staat te wachten, zijn poging gaat ver over het doel. 

54′ Smeets zet voor, Arrazola redt op de poging van Dogan.

50′ In de aanval die hierop volgt pakt de thuisploeg een 3-0 voorsprong. Van Den Biezen geeft vanaf rechts voor, Dogan trapt via de benen van Arrazola raak.

49′ Goede aanval van Desselse zijde. Gerits wordt in de combinatie diep gestuurd aan de rechterkant. Zijn voorzet wordt aangeraakt waardoor Breugelmans bij de tweede paal een té moeilijke hoek voor zicht heeft en op de doelman trapt.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. In de rust wisselt de thuisploeg alle 11 de namen. Dus iedereen die op het wedstrijdblad als wissel stond, zal in deze tweede helft spelen. Een sterke opstellingen met enkele hele goede spelers. Bij Dessel komen Remen, Jaeken, Breugelmans, Robin en Arrazola in de ploeg voor Kustermans, Smet, Vansimpsen, Jutten en Vosters.

Rust in Oss.

27′ Een voorzet van Soladio wordt slecht verwerkt, Jutten pikt op en trapt naast.

22′ De voorsprong wordt verdubbelt. Uit een hoekschop van Dessel een counter van de thuisploeg. Na een voorzet van links staat Ladan centraal vrij, hij trapt simpel binnen.

18′ De thuisploeg neemt de voorsprong. Tussen veel spelers in wordt N’koyi gevonden en hij plaatst de bal met een boog mooi over Kustermans in de hoek.

11′ Vansimpsen houdt de bal goed bij zich tussen twee verdedigers in en geeft vervolgens mee op Soladio aan de rechterkant. Hij trapt hard op de vuisten van Koeman.

9′ Grote kans voor de thuisploeg. Asmelash steekt het middenveld over en zet Ladan alleen voor Kustermans, de doelman heeft een goede reflex in huis en Haagen werkt de bal weg.

2′ Eerste mogelijkheid voor Dessel. Janssens zet voor vanaf links, Soladio raakt de bal niet goed genoeg en deze is geen probleem voor Koeman.

1′ We zijn aan de match begonnen, inclusief Smet die toch fit genoeg is om te starten.

De opstellingen van beide ploegen vanavond. Bij Dessel is Smet nog een vraagteken, daar wordt vlak voor de match een beslissing over genomen.