Afgelopen in Witgoor.

89′ Janneh kopt, Hoskens kan pakken.

76′ Olongo neemt aan en trapt van buiten het strafschopgebied over.

73′ Na goed doorzetten van Janneh komt de bal centraal bij Breugelmans. Kort op doel kan hij vrij uithalen. De doelman ligt al bijna in de hoek, maar omdat Breugelmans door het midden trapt kan de doelman nog met zijn voet redden.

65′ Meteen hierna een fout van Arrazola die door de thuisploeg direct afgestraft wordt.

64′ De onterecht toegekende strafschop wordt onder Arrazola door binnen getrapt.

63′ Witgoor krijgt hier een van de meest belachelijke strafschoppen die recentelijk toegekend zijn. Mafete wordt duidelijk naar de grond gewerkt door en aanvaller, maar krijgt hem tegen wegens hands.

60′ Remen, Dufour, Janssens, Gaethofs, Vosters en Moutawakil worden vervangen door Mafete, Boujouh, Vanhoof, Versmissen, Olongo en Janneh. Die laatste naam pastte niet meer op het wedstrijdbad, vandaar dat hi jer eerder niet opstond.

56′ Hoskens tikt een kopbal van Alaerts van onder de lat vandaan.

53′ Janssens trapt over het doel.

51′ De thuisploeg komt ook op het bord met een schitterend doelpunt. Hannes ontvangt de bal rond de middellijn en ziet Arrazola te ver voor zijn doel staan, om vervolgens met een mooie knal over Arrazola binnen te trappen.

50′ Een Desselse hoekschop komt via Haagen terecht bij Breugelmans. Hij haalt van een meter of 18 prachtig uit met zijn rechter, maar de bal botst via de onderkant van de lat het veld weer in.

46′ De tweede helft is begonnen. Bij Dessel zijn Smet, Jutten, Vansimpsen en Kustermans vervangen door Haagen, Alaerts, Breugelmans en Arrazola.

We gaan rusten bij een 0-3 tussenstand.

42′ DOELPUNT DESSEL! Een hoekschop van Janssens draait perfect richting het hoofd van Lenaerts, hij kopt uiteindelijk via een schouder (het was moeilijk te zien van wie) in doel.

40′ Hele grote kans nu, wederom voor Jutten. Een afgemeten voorzet van Smet komt centraal voor het doel, maar de aanvaller trapt over.

39′ Dessel herovert de bal weer vrij snel en via Vansimpsen kan Jutten doorbreken. De hoek wordt te moeilijk en hij trapt tegen de doelman.

38′ Dufour wederom met een lage schuiver van afstand, nu tikt de doelman in hoekschop.

37′ Jutten kopt over na een voorzet van Smet.

34′ DOELPUNT DESSEL! Jutten ontvangt de bal een aantal meters buiten het strafschopgebied en haalt vervolgens prachtig uit richting de verste bovenhoek! Zeker een schitterend doelpunt.

22′ Dessel dacht hier de 0-2 binnen te trappen, maar dat gaat uiteindelijk niet door. Omdat de lijnrechter in aanloop naar het doelpunt blijkbaar een overtreding heeft gezien.

15′ Hannes ineens uit een vrije trap van een flinke afstand, in de handen van Kustermans.

9′ DOELPUNT DESSEL! Dufour haalt uit van ver en trapt met een lage schuiver via de hand van de doelman binnen.

1′ We zijn eraan begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond.