De arbiter fluit voor het einde van de match.

81′ Na een flinke overtreding op Boujouh, in een officiële match zeker geel waardig, vindt de nummer 6 van de thuisploeg (die zich al de hele tweede helft vervelend en verontwaardigd aan het gedragen is) het nodig zich voor de zoveelste keer te bemoeien met de Desselse staf en supporters langs de kant. Iets wat deze match niet nodig heeft en ook niet heel goed te begrijpen is.

78′ De thuisploeg kan toch op het bord komen. Na een diepe bal staat een aanvaller van de thuisploeg minstens een halve meter buitenspel, maar de lijnrechter aan deze kant heeft zijn beste dag niet en laat doorspelen. Uiteindelijk lijkt Arrazola redding te kunnen brengen maar botst hij op een Desselse verdediger, waardoor de aanvaller van de thuisploeg in een leeg doel binnen kan tikken.

74′ Janssens krijgt de bal aangespeeld en haalt lekker uit, helaas eindigt zijn poging over het doel.

72′ Het eerste schot van de bezoekers gaat heel ver over. Op datzelfde moment gaat er op de parking een autoalarm af. Toeval?

69′ Voorzet Boujouh richting Vansimpsen die op zijn beurt ineens terug legt naar Tshimanga. Zijn schot mist kracht en eindigt recht op de doelman.

67′ Janssens trapt uit de draai in de handen van de doelman.

61′ Haagen, Moutawakil, Versmissen en Breugelmans worden vervangen door Mafete, Vanhoof, Olongo en Vansimpsen.

54′ een Desselse uitbraak komt via een voorzet aan de tweede paal bij Janssens. Hij trapt met zijn mindere rechter over.

48′ DOELPUNT DESSEL! Janssens zet zich achter de bal, wacht tot de doelman een hoek kiest en trapt rustig in de andere binnen.

48′ Strafschop voor Dessel. Vrijwel meteen na de aftrap is Tshimanga door en wordt hij door een verdediger onderuit gehaald.

47′ DOELPUNT DESSEL! Na langdurig Dessels balbezit krijgt Tshimanga de bal bij Versmissen, hij puntert tussen enkele verdedigers zijn derde van de avond binnen.

46′ De tweede helft is begonnen.

Na de rust komen Lenaerts, Janssens, Alaerts en Tshimanga in de ploeg voor Remen, Dufour, Janneh en Gaethofs.

De arbiter fluit voor de rust.

42′ Dufour stoomt op en probeert het van een meter of 18, de doelman gaat goed plat en kan redden.

41′ Gaethofs met een voorzet vanaf links, de bal krijgt echter weinig effect mee en vliegt bij de tweede paal maar net naast.

38′ DOELPUNT DESSEL! Breugelmans krijgt de bal centraal bij Dufour, hij steekt ineens door naar Versmissen die de bal proper in het hoekje legt.

37′ Wederom een mooie dribbel van Janneh. Dit keer is het schot van Gaethofs, maar redt de doelman goed.

36′ Janneh kan weer door op de doelman. Zijn poging eindigt klem tussen de benen van de doelman.

35′ Versmissen dribbelt naar voren en krijgt de bal centraal bij Dufour, hij trapt ineens naast.

29′ Janneh met een pass door het midden op Dufour. Hij kan alleen door en besluit met een stift die over het doel gaat.

15′ DOELPUNT DESSEL! Vrijwel meteen na de aftrap herovert Dessel de bal en komt hij via Breugelmans bij Janneh terecht. Vanaf de rechterkant produceert hij een prachtige stift over de doelman in de verste hoek!

14′ DOELPUNT DESSEL! Gaethofs met de voorzet vanafinks, Versmissen staat centraal vrij en kopt stevig binnen.

1′ Janneh met het schot, de doelman redt met de vuisten.

1′ We zijn eraan begonnen. Janneh speelt in plaats van Vosters.

De opstellingen van beide ploegen vanavond.