Afgelopen.

86′ Gele kaart voor Boujouh.

85′ Bij de bezoekers komen Vandenhoeck, Ruelle, Ndiaye en Faes nog in de ploeg voor Engelen, Copado, Cavus en Van Asch.

85′ Een schot van Janneh gaat ruim naast.

84′ Een bezoekende hoekschop komt vrij op het hoofd van Vertonghen, hij raakt de bal verkeerd en dus is het gevaar geweken.

80′ Na balbezit van Alaerts en een bal op Janneh lijkt laatstgenoemde de bal via Hofmans in het doel te werken, maar de bal wordt op het laatste moment nog van de lijn gehaald.

78′ Janssens en Dufour worden vervangen door Olongo en Vanhoof.

77′ Eindelijk een goede Desselse aanval. Boujouh zet hem op vanaf linksback en is een paar stations later aan de rechterkant het strafschopgebied binnen gelopen om af te ronden, Hofmans voorkomt dit met een goede redding.

75′ Bostanci wordt vervangen door El Maimouni.

71′ Een voorzet van Smet wordt door Janneh tegen een bezoekers getrapt, de rebound wordt door Dufour over het doel gewerkt.

69′ De bezoekers zijn op dit moment veel gevaarlijker dan dat Dessel is. Dit keer is het Manuel die sneller is dan de verdediging en door kan. Hij wordt nog achterhaald, maar kapt goed naar binnen. Zijn schot gaat vervolgens ver over en naast het doel.

68′ Gele kaart voor een van de bezoekers, maar de arbiter lijkt zelf ook niet goed te weten aan wie hij deze geeft. Dus de naam moeten we u schuldig blijven.

67′ Wederom slordig balverlies van Dessel. Nawel kan uit een moeilijke hoek uithalen, maar trapt de bal op het lichaam van Kustermans. In de rebound trapt Nawel via een Desselse verdediger naast.

66′ Vervoort komt in de ploeg voor doelpuntenmaker Yildiz.

65′ Vroege voorzet van Smet, Vansimpsen kopt vanuit een moeilijke hoek naast

64′ Aardige kans voor Dessel. De voorzet komt van rechts en is net te scherp voor Vansimpsen. Janssens staat daarachter bij de tweede paal nog te wachten, maar raakt de bal totaal verkeerd.

62′ Manuel probeert het van ver, maar trapt ook ver naast het doel.

60′ Bij Dessel komen Boujouh en Janneh in de ploeg voor Vosters en Versmissen.

54′ Bij de bezoekers worden De Kegel en Verheyden vervangen door Manuel en Nawel.

49′ Yildiz krijgt de bal weer aan het strafschopgebied, nu produceert hij een zwakke poging die geen probleem is voor Kustermans.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij Dessel komen Vansimpsen, Alaerts en Haagen in de ploeg voor Jutten, Gaethofs en Lenaerts.

Rust in Dessel.

38′ Een indraaiende voorzet van Gaethofs schiet bijna aan de tweede paal binnen, Hofmans duwt wederom in hoekschop.

28′ Een vrije trap van Dufour is net te hoog voor Lenaerts die alleen kan schampen.

23′ Uit de hoekschop die volgt kopt Lenaerts ver over.

23′ Eerste kans voor Dessel is voor Dufour. Hij wordt door Versmissen aangespeeld en trapt richting de korte hoek, Hofmans duwt in hoekschop.

17′ Duffel heeft het initiatief overgenomen. Verheyden kan over links door, komt goed naar binnen en trapt ook goed in de korte hoek. De save van Kustermans is minstens net zo goed.

12′ Zoals al eerder gezegd is het meeste balbezit voor Dessel. Kansen komen hier vooralsnog niet uit, wel enkele slordigheden waar voor de bezoekers onder andere het doelpunt en de kans daar aan voorafgaand uit komen.

10′ De bezoekers nemen een voorsprong. Moutawakil verspeelt de bal diep op de Desselse helft, waarna een uitbraak bij Yildiz terecht komt. Hij trapt hem in de verre hoek voorbij Kustermans.

8′ Veruit het meeste balbezit is voor Dessel, de eerste kans is voor de bezoekers. Een gevaarlijk indraaiend schot van Verheyden gaat maar net naast.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond.

67559680_2265662410155723_7534048037971165184_n.jpg