De arbiter fluit en een luid applaus klinkt! Dessel bekert verder en mag volgende week aantreden tegen Virton!

118′ Gele kaart voor Demba.

116′ Gele kaart voor Napoleone.

114′ Nog iets meer dan 5 minuten in de verlenging. Dessel lijkt het hier over de streep te trekken, maar we mogen natuurlijk geen voorbarige conclusies trekken. We wachten vol spanning af.

111′ Bijna beloonde Versmissen zichzelf meteen. Hij zet de aanval zelf op vanaf de middellijn en nadat hij de bal in het strafschopgebied van Smet terug krijgt trapt hij in het zijnet.

110′ De moegestreden Breugelmans wordt vervangen door Versmissen.

107′ Ruyssen komt in de ploeg voor Liard.

106′ Hier had Dessel de match helemaal in het slot kunnen gooien. Breugelmans is weg op links. Hij ziet Demba vrij staan aan de tweede paal, maar kan zijn voorzet daar niet plaatsen.

106′ Gele kaart voor Moutawakil.

Rust in de verlengingen. Nog 15 minuten scheiden Dessel van de volgende ronde.

101′ Uitblinker Vansimpsen wordt met een applauswissel vervangen door Haagen.

98′ Brouckaert probeert het met een vrije trap, zijn bal gaat ruim over het doel.

96′ Dessel blijft domineren en het is na een vlotlopende aanval Vansimpsen die nu over het doel trapt.

95′ Gele kaart voor Delacourt.

94′ DOELPUNT DESSEL! Een haarscherpe voorzet van Smet komt op het hoofd van de geheel vrijstaande Lenaerts. Eerder mistte hij nog, nu kopt hij staalhard in de verre hoek binnen!

90′ DOELPUNT DESSEL! Binnen 30 seconden staat de meer dan verdiende 3-2 al op het bord! De aftrap wordt meteen lang gegeven op Breugelmans, zijn voorzet wordt door wederom Vansimpsen met een uiterste krachtsinspanning via de paal binnen gewerkt.

90′ De arbiter fluit voor het begin van de verlenging.

De arbiter fluit voor het eindsignaal en dus gaan we verlengen in Dessel.

90′ Vanwildemeersch komt in de ploeg voor Cabeke.

89′ Wederom een grote kans voor Dessel, dat de match stevig in handen heeft in de tweede helft en al op voorsprong had moeten staan. Vansimpsen wordt ingespeeld en legt goed terug op Janssens, hij raakt de bal helaas verkeerd en deze gaat ruim over en naast.

87′ Bijna meteen de Desselse voorsprong. Een voorzet van Smet wordt door Vansimpsen geschampt, bij de tweede paal is de bal te ver naar de zijkant voor Breugelmans om nog in doel te kunnen werken.

85′ DOELPUNT DESSEL! De bal leek op bezoekende armen te komen, maar de arbiter zag er niets in. Vervolgens is het Moutawakil die het van afstand probeert en Vansimpsen die de bal van richting veranderd waardoor de bal via de paal binnen valt! Een meer dan verdiende gelijkmaker!

78′ Een verhitte slotfase staat ons te wachten. Bezoekers die alles eraan doen om zoveel mogelijk tijd te winnen en de bal die voor Dessel na het doelpunt steeds net niet goed valt.

75′ Gele kaart voor Liard.

73′ Een gele kaart voor Cornet, een die hij al veel eerder had moeten krijgen.

71′ De bezoekers zijn sinds het doelpunt van Breugelmans vooral bezig met tijd winnen.

69′ Gele kaart voor Cabeke, ook Massengo krijgt hierna nog een gele kaart na aanmerkingen op de arbiter.

64′ De hoekschop die volgt komt wederom op het hoofd van Lenaerts, maar dit keer raakt hij de bal niet goed. Jammer, dit was een grote kans.

64′ Een hoekschop van Dufour komt op het hoofd van Lenaerts, Sadin pakt uit met een goede redding.

60′ Een kopbal van Remen gaat naast het doel.

51′ Vansimpsen heeft iets moois in gedachten, maar zijn poging was te optimistisch en verdwijnt ruim naast.

47′ DOELPUNT DESSEL! Dit is de start van de tweede helft waar we op hoopten! Invaller Demba is meteen waardevol en trekt de bal strak voor, Vansimpsen wordt nog goed gedekt, maar Breugelmans kan wel binnen tikken! 

46′ De tweede helft is begonnen. Bij Dessel is nieuwkomer Demba in de ploeg gekomen voor Jutten.

Rust in Dessel.

45′ De bezoekers zijn wederom dicht bij de beslissing, maar een vrije trap van Dequevy gaat maar net over de lat.

44′ Gele kaart voor Remen.

43′ Bijna hadden de bezoekers de match ogenschijnlijk kunnen beslissen. Cornet wordt alleen op Kustermans afgestuurd en lijkt een doelpunt op de voet te hebben, maar hij twijfelt telang waardoor Remen er nog tussen kan komen.

42′ De bezoekers pakken tegen de gang van het spel in een dubbele voorsprong. Napoleone is over links weg en probeert bij de tweede paal een ploegmaat te bereiken. Boujouh had dit door en wilde met een sliding de bal wegwerken, helaas voor ons deed hij dit in eigen doel.

36′ Jutten met een goede bal op Smet, zijn voorzet is net te scherp voor Vansimpsen en een bezoeker werkt in hoekschop. Uit de hoekschoppen tot nu toe voor Dessel nog geen gevaar, deze worden iedere keer weggekopt door een van de torens van de bezoekers.

34′ Even een iets rustigere periode in de eerste helft. Dessel verweert zich tot nu toe heel goed, maar één moment waarbij niet opgelet werd brengt tot nu toe het verschil. Beide ploegen ontlopen elkaar tot nu toe niet veel.

29′ De bal komt na een hoekschop terecht bij Liard, zijn schuiver gaat maar net naast het doel.

27′ Smet probeert het van een meter of 18 schuin voor het doel, maar raakt de bal verkeerd.

26′ Cornet is een gefrustreerde speler op het moment. Hij wordt afgefloten voor buitenspel, maar schermt alsnog de bal af voor Smet. Vervolgens gaat hij bij diezelfde Smet verhaal halen als hij de bal snel wil pakken om het spel te vervolgen.

24′ Breugelmans met een strakke voorzet richting tweede paal. De kopbal van Janssens lijkt naar de tweede paal te gaan, maar via een bezoekend lichaam gaat de bal in hoekschop.

19′ Grote namen krijgen het voordeel van de arbiter zullen we maar zeggen? Cornet voorkomt dat een vrije trap door Kustermans genomen kan worden en tikt de bal weg, maar krijgt geen gele kaart van de arbiter.

18′ Een voorzet vanaf rechts van de bezoekers wordt door een Dessels hoofd tot op de lat verlengd. Hier komen we goed weg.

11′ Dessel laat zich niet van de wijs brengen en slaat al bijna weer terug. Een lange voorzet van Boujouh wordt door Vansimpsen ineens op doel geprobeerd, maar zijn artistieke poging komt uiteindelijk bij Breugelmans terecht, die schuift hem net naast. Deze had er eigenlijk in gemoeten.

9′ De bezoekers pakken de voorsprong. Liard met een hoekschop perfect op het hoofd van de geheel vrijstaande Fabre. Zijn krachtige kopbal is Kustermans te machtig en verdwijnt in het doel.

7′ Het eerdere moment buiten beschouwing gelaten, is de eerste grote kans voor de bezoekers. Een voorzet vanaf rechts komt op het natte veld terecht bij Napoleone, zijn schot gaat via een goede reflex van Kustermans over het doel.

3′ Dessel is eruit op de counter, maar Vansimpsen wordt nog voor de bal hem kan bereiken door Massengo duidelijk met twee handen aan het shirt naar beneden getrokken. De arbiter keek naar de bal dus kan dit niet zien, maar dit gebeurde voor de neus van de lijnrechter die er blijkbaar niets in ziet. Een rare beslissing.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond.

68472782_2425810504360208_3195457704038498304_n