Afgelopen, Dessel wint in een vermakelijke match van Hoogstraten.

90′ Swaegers trapt hard en laag richting doel, maar via de vingertoppen van Arrazola en de paal gaat de bal buiten. De arbiter had het niet door en geeft een doeltrap.

90′ De thuisploeg krijgt nog een vrije trap centraal op 17 meter van het doel, Mafete haalt een doorgebrokej speler neer. In de competitie zou dit rood zijn geweest, maar we spelen vriendschappelijk dus geeft de arbiter een gele kaart.

88′ Olongo krijgt de bal bij S. Goor, zijn schot mist kracht en gaat ook naast.

86′ DOELPUNT DESSEL! Troonbeeckx krijgt de kans van de trainer en laat zich in de minuten die hij krijgt uitstekend zien! Hij ontvangt de bal schuin van het doel en heeft met zijn linker een perfect voorzet in huis, Senne Goor staat volledig vrij en kopt de bal fraai in de verste hoek.

81′ De Desselse jonge gasten doen het in de tweede helft goed tegen een ervaren tegenstander uit tweede amateur. Troonbeeckx valt op met zijn goede keuzes en passes die keer op keer juist en op maat zijn. Hij verstuurt dit keer een diepe bal op De Waele, zijn voorzet wordt door Dams niet goed geraakt en rolt ver naast.

76′ Een vrije trap van Van Zantvoort gaat ruim over het doel.

71′ Ook Van Zantvoort maakt zijn derde. Op een vrije trap van Cox staat hij centraal vrij en kan hij ongehinderd binnen koppen.

68′ Bijna is het Troonbeeckx die scoort, maar De Fré duwt in hoekschop.

66′ Dams en Troonbeeckx komen in de ploeg voor Demba en Vanhoof.

61′ DOELPUNT DESSEL! Nadat de thuisploeg denkt dat het een inworp hoort te krijgen, maar deze aan Dessel gegeven wordt volgt balbezit van Versmissen. Hij stuurt met een goede bal Olongo alleen op De Fré af. De hoek is moeilijk, maar Olongo trapt vol overtuiging onder de doelman door binnen.

60′ Jutten krijgt nu ook wat extra rust en wordt vervangen door S. Goor.

56′ Bij de thuisploeg is Vlayen in de ploeg gekomen voor Meeus.

48′ DOELPUNT DESSEL! Demba tovert wat mooie bewegingen uit zijn hoge hoed, gaat zijn tegenstander voorbij en levert een fijne voorzet af. Jutten staat centraal vrij en hoeft alleen maar binnen te duwen.

46′ De tweede helft is begonnen.

Rust in Hoogstraten.

44′ Snelle counter van Dessel. Olongo stuurt Demba weg aan de rechterkant, de voorzet van Demba op Olongo is vervolgens iets te hoog. Zijn kopbal gaat over het doel.

43′ Dessel zit er weer scherp op bij de vrije trap die hierop volgt. Demba kan ertussen komen, maar zijn poging gaat een halve meter naast.

43′ Versmissen werkt een vrije trap van Jutten tegen de paal, hij doet dit wel vanuit buitenspel positie.

40′ DOELPUNT DESSEL! Jutten gaat weer achter de bal staan, de doelman kiest een hoek en Jutten pakt uit met een ijskoude panenka recht door het midden.

40′ Een hoge bal naar voren van Arrazola wordt door een van de verdedigers van de thuisploeg niet goed verwerkt, Demba is ervandoor en mist zijn schot door een overtreding die op hem gemaakt wordt. Wederom een strafschop voor Dessel dus.

36′ Jutten probeert iets moois uit de draai, maar trapt ruim over.

31′ Een slordigheidje bij de thuisploeg wordt door Versmissen niet afgestraft. Zijn schot gaat richting de bovenhoek, maar zeilt centimeters naast de verkeerde kant van de paal.

28′ Vrijwel meteen hierna mislukt de buitenspelval bij Dessel, hierna wordt een voorzet vanop de achterlijn door wederom Van Zantvoort in doel gewerkt.

26′ DOELPUNT DESSEL! Jutten wacht tot de doelman een hoek kiest en trapt hard in de andere binnen.

25′ Nadat een scherpe voorzet van Jutten voorbij aan iedereen gaat pakt Demba de bal aan en wordt hij nog in het strafschopgebied onderuit gehaald, strafschop voor Dessel.

24′ De thuisploeg pakt de voorsprong. Na knullig Dessels balverlies en een mooie en effectieve uitbraak, is het Van Zantvoort die voor zijn man komt en de bal ineens mooi in de bovenhoek trapt.

11′ Na deze vroege kans zijn we aan een studieronde bezig. Balbezit gaat over en weer, maar kansen zijn er nog niet.

3′ Voorzet van Lauryssen, Goor gaat onder de bal door en bij de tweede paal trapt Meeus voor de thuisploeg op de paal.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond.

69002795_448677915727375_8846968305693491200_n