Afgelopen. In een slechte match die geen winnaar verdiende pakt de thuisploeg toch de drie punten door een corner die Dessel niet goed verwerkt in blessuretijd.

90′ Nys wordt vervangen door Van Oudenhove.

90′ Van Calenbergh komt in de ploeg voor Van Vaerenbergh.

90′ De thuisploeg komt alsnog op voorsprong. Een hoekschop wordt hoog voor het doel gegooid. Zowel de verdedigers als Kustermans die uit zijn doel komt missen de bal, Buyssens werkt hem alsnog binnen. De vloek van de Desselse verplaatsingen is weer in werking.

87′ Breugelmans wordt vervangen door Gaethofs.

85′ Een lange bal naar voren wordt door de Desselse verdediging verkeerd ingeschat en Van Vaerenbergh is ermee vandoor. Lenaerts grijpt goed in en zorgt ervoor dat het niet gevaarlijk kan worden. 

84′ We zullen het nogmaals zeggen. Deze match verdient geen winnaar, momenteel staat ook nog steeds de gelijke stand op het bord. Hopelijk zit het Dessel op verplaatsing nu een keer mee en kunnen we in de slotfase nog iets aan deze stand doen.

80′ Arenate wordt vervangen door Ngongo.

77′ Olongo en Nys knallen met de hoofden tegen elkaar, beide spelers kunnen gelukkig wel verder.

74′ Olongo kopt vanuit buitenspelpositie over het doel.

73′ Demba wordt vervangen door Olongo.

72′ Nu houdt Kustermans een bijna zekere goal uit zijn doel. Hias mag te gemakkelijk vanaf de achterlijn voorzetten waarna Hens de bal richting de bovenhoek stuurt, Kustermans tovert een geweldige save uit zijn hoge hoed en voorkomt een achterstand.

69′ Dit had de voorsprong voor Dessel moeten zijn. Een vroege voorzet van Smet komt terecht bij Breugelmans, die alleen voor de doelman staat. Hij schuift de bal centimeters naast de paal, deze had altijd moeten zitten.

66′ Het tempo ligt aan beide kanten niet hoog en op de gelijke stand is momenteel niets aan te merken.

62′ Slordig balverlies van Smet zet een Denderse uitbraak op poten. Kustermans is echter goed zijn doel uit gekomen en trapt de bal weg voor M’Barki gevaarlijk kan worden.

55′ Hens met een vrije trap op een gevaarlijke positie, hij trapt op de Desselse muur.

53′ Vansimpsen wordt vervangen door Versmissen. Ratko lijkt ergens last van te hebben.

49′ Van Vaerenbergh kan van de rechterkant op doel trappen, Kustermans pakt in twee tijden.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

45′ We gaan ook meteen rusten, onder gezang van de harde kern van de thuisploeg, “Cieters buiten”, mogen de spelers naar binnen toe voor een kwartier rust.

45′ De trainer staat veel voor zijn dug-out en is duidelijk nog niet helemaal tevreden over het Desselse spel.

35′ Gele kaart voor M’Barki (Dender)

34′ M’Barki snelt op links Boujouh voorbij en zijn voorzet komt via een Dessels hoofd bij linksback Nys. Zijn schot kan nog net worden geblokt door Janssens.

32′ De lijnrechter aan onze kant heeft een kort lontje. Na wat aanmerkingen van onze trainer op een beslissing die inderdaad onjuist was, geeft hij hier op een wel heel felle manier antwoord op. Een beetje onnodig van de beste man. 

29′ De thuisploeg begon fel aan de match, maar Dessel neemt het initiatief nu wat meer over. 

28′ Van Vaerenbergh probeert het van ver, geen probleem voor Kustermans.

25′ Grote kans voor Dessel nu. Janssens staat op een meter of 18 van het doel, zijn schot gaat via de paal het veld weer in. De doelman dook naar de bal, maar raakte hem niet. Hij raakt wel geblesseerd bij deze duik en moet verzorgd worden. Hij lijkt nu wel weer verder te kunnen.

20′ De thuisploeg heeft één goede kans gehad, Dessel nog geen. Dessel staat wel heel scherp voorin, vaak té scherp met buitenspel als gevolg.

14′ Dufour draait de vrije trap richting het doel, Vansimpsen kopt ruim over.

13′ Een goede voorzet van Demba is te scherp voor Vansimpsen, Breugelmans trapt bij de tweede paal voor het doel langs terug naar Demba, die een vrije trap eruit haalt.

9′ Uit een vrije trap is het weer Arenate die kopt. Dit keer goed naar de verre hoek, maar Haagen haalt de bal van de lijn.

5′ Arenate raakt zijn kopbal niet goed, maar Kustermans tikt de bal voor de zekerheid toch in hoekschop.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.

72582024_410211313205756_8274233965800325120_n.jpg