Afgelopen. Een goede tweede helft en de punten blijven in Dessel!

90′ Gele kaart voor Utshinga.

88′ Janssens wordt vervangen door Mariën.

87′ Gele kaarten voor zowel Boujouh als Dansoko.

84′ DOELPUNT DESSEL! Dufour mag aanleggen voor een hoekschop en legt deze perfect op het hoofd van Lenaerts, zijn kopbal gaat in de verre hoek mooi in het zijnetje!

82′ Een voorzet van Breugelmans zeilt richting doel, maar is te zacht om Cremers in de problemen te brengen.

78′ Demba, samen met Vansimpsen een van de uitblinkers vanavond, wordt vervangen door Alaerts.

78′ Weer is het Dansoko, de beste man aan de bezoekende zijde, die van links naar binnen komt. Zijn schot is hard, maar Kustermans bokst de bal naar de zijkant weg.

77′ Kahail wordt vervangen voor El Moubachar.

74′ Hier had Dessel de voorsprong moeten uitbreiden. Demba is er vandoor op rechts en heeft een perfecte pass in huis op Breugelmans, hij besluit helaas ook recht op de doelman. In de rebound onderschept Cremers ook nog een voorzet van Dufour op Vansimpsen.

72′ DOELPUNT DESSEL! Dufour is de slimste van allemaal en neemt een vrije trap snel. De bezoekers staan allemaal te slapen en Vansimpsen en Breugelmans staan tegen 1 verdediger. Vansimpsen legt goed breed en Breugelmans trapt via de verdediger over de doelman heen binnen!

67′ Demba speelt Dufour hoog aan. Hij heeft iets moois in gedachten van afstand, maar zijn poging gaat een meter naast.

59′ Dansoko mag iets te gemakkelijk door de Desselse defensie heen soleren. Zijn eindpass is gelukkig voor ons niet goed, waardoor Boujouh nog weg kan werken.

57′ Blaudy wordt vervangen door Damraoui.

56′ DOELPUNT DESSEL! Een schitterend doelpunt van Vansimpsen! Ratko zet hem zelf op door de bal te veroveren en naar Smet te leggen, Smet zet vervolgens scherp voor en Vansimpsen is tot bij de eerste paal gelopen om via de lat binnen te trappen!

54′ Een hoekschop komt via een bezoekend hoofd terecht bij Demba, zijn harde schot wordt door Cremers met de vuisten gekeerd.

52′ DOELPUNT DESSEL! Breugelmans krijgt de bal op links en snelt er op gekende wijze weer vandoor. Zijn voorzet is nog te scherp voor Vansimpsen, maar bij de tweede paal staat Demba klaar om binnen te tikken!

48′ De bezoekers pakken de voorsprong. In eerste instantie pakt Kustermans nog uit met een geweldige save, Maar in de rebound wordt de bal dramatisch verwerkt en kan Delbergue vrij opkomen en binnen trappen in de verre hoek. Een heel slecht begin aan de tweede helft.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Dessel.

41′ Een slechte pass van Versmissen wordt onderschept door Dansoko. Zijn vervolg is goed, maar zijn schot wordt door Kustermans in hoekschop verwerkt.

40′ De hoekschop die volgt komt via Demba terecht bij Breugelmans, zijn schot is geen probleem voor Cremers.

39′ Breugelmans legt van de linkerkant niet goed terug. Vansimpsen kan nog wel onderscheppen en trapt via een bezoeker in het zijnet.

38′ De bezoekers hebben ook aardig wat snelheid voorin. Dansoko met een mooie actie in het strafschopgebied. Smet probeert hem te stuiten, maar haalt hem hiermee nog bijna neer. Als de aanvaller hier gaat liggen denk ik dat de arbiter er voor fluit.

37′ Op de omschakeling wordt sneltrein Breugelmans weggestuurd. Zijn pass kan centraal door Demba niet worden gecontroleerd.

36′ De bezoekers lijken nu ook alleen op Kustermans af te kunnen gaan. De laatste pass komt echter niet tijdig en daardoor staat Delbergue buitenspel.

33′ Vroege wissel bij Dessel. Jutten wordt vervangen door Breugelmans.

31′ Beide ploegen spelen met weinig initiatief, er wordt meer reactievoetbal gespeeld. Dat doet het spel geen goed.

25′ Saidane neemt een lange bal goed ineens mee naar binnen. Hij probeert dan van afstand te trappen, maar zijn poging is te zacht.

22′ De Desselaars hebben het gehoord denk ik. Dufour steekt op Jutten die alleen op de doelman af kan. De doelman komt zijn doel uit, maar kan de bal nooit meer halen. Jutten schiet hem vervolgens op de doelman, hier had hij meer mee moeten doen.

21′ We kunnen kort zijn tot nu toe, het is absoluut geen goede match en op de doelpunten na gebeurt er niet zo heel veel.

10′ Vroeg in de match hebben beide ploegen al kunnen scoren. Het spel is aan beide kanten wel slordig in deze beginfase, Dessel heeft bijvoorbeeld al een paar keer de bal onnodig ingeleverd bij de bezoekers.

7′ Niet veel later maken de bezoekers gelijk. Na slordig balverlies wordt Delbergue diep gestuurd, de buitenspelval mislukt en hij kan door. Hij wordt naar de achterlijn gedwongen, maar legt goed terug op Zenadji die in een leeg doel binnen kan trappen.

4′ DOELPUNT DESSEL! Boujouh wordt op links diep gestuurd en zijn lage voorzet wordt door Vansimpsen binnen gegleden!

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.

73460474_2453538668097249_9000405544191655936_n