Afgelopen! Dessel pakt een punt bij de soevereine leider! Een punt dat op basis van inzet gepakt is en met een gouden randje mee terug naar Dessel gaat!
90′ De 90 minuten zijn voorbij. Er zullen nog wel een aantal minuten bij komen nu..
89′ Laatste Desselse wissel. Janssens wordt vervangen door Mariën. Er staan nu heel veel verdedigers op het veld, laten we hopen dat dit ook het gewenste resultaat oplevert.
88′ Brulmans wordt vervangen door Staelens.
87′ Het is nu pompen of verzuipen voor de thuisploeg. Laten we hopen dat Dessel nog enkele minuten plus de blessuretijd stand kan houden..
86′ Een vrije trap van Smet wordt door Vandenberghe stijlvol uit zijn doel gedoken.
82′ Een schot van Tarfi eindigt in de veilige handen van Kustermans.
81′ Challouk speelt zich in de tegenaanval (ja echt waar) goed vrij, maar trapt uit kansrijke positie net over het doel.
78′ Een voorzet van Demba gaat via het hoofd van Vansimpsen richtig doel, maar is geen probleem voor Vandenberghe.
77′ Bij de thuisploeg komt Mezine in de ploeg voor Bertaccini.
77′ Breugelmans wordt vervangen door Alaerts.
76′ Een kopbal van Bertaccini is geen probleem voor Kustermans.
73′ De thuisploeg is bijna volledig op de Desselse helft te vinden in deze tweede helft. Voor Dessel geldt er niets anders dan de rangen gesloten houden en hopen op die ene uitbraak die er altijd nog kan komen.
72′ Een lage schuiver van Challouk wordt gepakt door Kustermans.
72′ Mertens neemt de bal goed mee, maar trapt in kansrijke positie recht op Kustermans.
70′ Jutten wordt vervangen door Demba. Een speler die met zijn snelheid gevaarlijk kan zijn in de omschakeling.
68′ Remen werkt een voorzet van Challouk in hoekschop, dit voor dat Mertens gevaarlijk kan worden voor het doel. De druk van de thuisploeg neemt alleen maar toe momenteel.
65′ Brulmans trapt in de hoek van Kustermans, maar de doelman pakt uit met een goede save en duwt in hoekschop. De hoekschop levert vervolgens niets op.
64′ Een uitgelezen mogelijkheid voor de thuisploeg. Mertens verkoopt een hoop show en krijgt de vrije trap mee centraal op zo’n 17 meter van het doel.
61′ Bij de thuisploeg komt Van Walle in de ploeg voor De Schutter.
59′ Goede Desselse uitbraak. Jutten legt breed op Janssens, zijn poging mist de richting en gaat recht op Vandenberghe af.
54′ Gele kaart voor Janssens. (Dessel)
53′ Uit de hoekschop volgt geen gevaar, maar Dessel herovert wel weer snel de bal en het is Jutten die trapt, weinig problemen voor Vandenberghe.
52′ Vandenberghe moet een voorzet van Smet in hoekschop verwerken.
48′ Een voorzet van Tarfi komt via Remen bij Challouk terecht, hij probeert het ineens uit de lucht, zijn poging gaat ver naast. De thuisploeg draait de duimschroeven wel meteen goed aan.
46′ Een poging van Tarfi mist kracht en is geen probleem voor Kustermans.
46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Laten we hopen dat Dessel dit nog eens 45 minuten kan volhouden.
We gaan de rust in met een 0-0 tussenstand.
36′ Een vrije trap van Janssens komt via het hoofd van Jutten in het strafschopgebied terecht, maar hobbelt vervolgens rustig richting de doelman.
30′ Dessel wordt vooral beperkt tot tegenhouden, wat te verwachten valt tegen een sterke ploeg als Deinze en wat vooralsnog goed gaat. Dessel mag op eigen helft de bal rondspelen, maar zodra het verder naar voren gaat is daar de stevige druk van de thuisploeg. Op de uitbraak liggen er misschien wel wat mogelijkheden, maar momenteel worden die enkele mogelijkheden nog niet goed uitgespeeld.
30′ Een voorzet van de rechterkant is net te scherp voor Mertens.
22′ Bertaccini zet zich door op rechts. Zijn voorzet wordt door Remen nog licht getoucheerd, waardoor topschutter Mertens centraal zijn voet er niet goed tegen kan zetten. Hier pakt Remen dus uit met een geweldige verdedigende actie.
14′ Brulmans trapt een hoekschop op het hoofd van Boone, hij kopt naast.
12′ Mertens kopt door, Bertaccini kopt op zijn beurt op de paal. Als de bal erin was gegaan had hij toch niet geteld, aangezien de lijnrechter zijn vlag al omhoog had.
11′ Breugelmans met een goede actie op links, hij poort zijn tegenstander en ziet Jutten centraal vrij staan, zijn pass is helaas niet goed. De bal komt nog wel bij de inlopende Smet, zijn schot wordt door Vandenberghe met de benen geblokt.
9′ Brulmans met een goede bal erover op Bertaccini. Zijn controle is goed, maar vlak voor Kustermans kan hij goed van de bal worden gezet.
6′ De thuisploeg heeft veelal balbezit, maar Dessel kan er toch eens proberen uit te komen. Breugelmans geeft mee op Janssens, zijn voorzet wordt door de doelman onderschept.
1′ We zijn aan de match begonnen.
De samenstellingen van beide ploegen vanavond.

74614803_2603917513173106_6891312220848783360_n